poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 4473 .



Poeticile Cotidianului, marti Claudiu Komartin
presa [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [cosmin dragomir ]

2009-04-27  |     | 



de la ora 18.00, MARTI, pe 28 aprilie

in CLUB A

(str blănari nr 14)

poeticile cotidianului

va invita la

Un anotimp in Berceni

(blog de poezie)

cu

Claudiu Komartin

si invitatii lui

Blogul unui volum de poezie are o calitate speciala: ofera o perspectiva inedita asupra unui fapt poetic. Prea des auzim discursuri despre carti care sunt vazute ca niste produse. La fel de des ne trezim cu abordari cat se poate de metaforice legate de cartile de poezie. Blogul poate sa aduca relatarea de la “firul ierbii”, datele imediate care constituie contextul unui volum care intra in lume. Cel mai recent volum de poezie semnat de Claudiu Komartin face parte din colectia Rotonda a editurii Cartier. Alaturi de volumele semnate de Radu Vancu (”Monstrul fericit”) si Dan Coman (”Dictionarul Mara”), cele trei sectiuni incluse in volumul “Un anotimp in Berceni” sunt o buna ocazie pentru o trecere in revista a tendintelor poeziei de azi. “Stilist desavarsit, Caludiu Komartin devine, pe volum ce trece un poet tot mai bun. Am citit din stadiul de manuscris Un anotim in Berceni fara sa simt vreo clipa intre paginile lui aerul inchis al atelierului. Era deja o carte excelenta, incheiata la toti nasturii, chiar daca inca ii lipseau copertele. Dovada ca prima tentatie a fost aceea de a-i dedica pe loc o cronica entuziasta. In care urma sa spun ca generatia incepe sa-si dea, in ciuda nemultumirilor cautatorilor de arama, platina pe fata.” scrie despre volum Cosmin Ciotlos. In Club A, alaturi de Claudiu Komartin vor fi Cosmin Ciotlos si Nora Iuga pentru o discutie despre traduceri, lecturi publice romanesti si straine si evolutia unui poet de la debut pana la cea de-a treia carte publicata.
(Cosmin Ciotlos)o intalnire prezentata de Razvan Tupa.

Poeticile cotidianului se apropie de implinirea a 4 ani de cand functioneaza saptamanal in spatiul din Club A. In fiecare saptamana vom descoperi cate o carte nou aparuta in lectura publica si vom invita un scriitor contemporan sa fie supus intrebarilor dumneavoastra si sa vorbeasca despre scrisul sau (si al celor care l-au influentat).

POEZIA TA IN CLUB A

O data cu implinirea de trei ani de poeticile cotidianului intalnirile din club A isi asteapta publicul sa arate ce stie. Inscrieti-va joi in Club A, cu zece minute inainte de ora 18.00 a poeticilor cotidianului si puteti prezenta timp de cinci minute la Poeticile cotidianului, poemele dumneavoastra vorbite. SLAM sau POEZIE VORBITA, POEZIE TRADITIONALA sau EXPERIMENTE, POEZIA TA da piept cu publicul.TE TZINE?
http://casadepoezie.wordpress.com/poeticile-cotidianului-2009/http://poetica.rocultura.ro

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!