poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 5622 .



SUA și Spania îl vor pe Chilian
presa [ ]
comunicat de presă

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Marius Marian Solea ]

2008-03-10  |     | 



Luna aprilie se anunță a fi una foarte încărcată pentru Florin Chilian, acesta fiind invitat în cadrul unor evenimente importante. Jack Daniel's Global Music este primul eveniment la care Chilian va lua parte în perioada 9-13 aprilie, in SUA. Timp de patru zile, muzicianul va vizita distileria Jack Daniel's aflată în Nashville, Tennessee și de asemenea va face parte din grupul român din cadrul evenimentului, ca fiind un bine cunoscut reprezentant al valului muzical contemporan din țara noastră.
A doua zi dupa finalizarea evenimentului american, Florin Chilian va fi în Spania unde va avea loc a patra săptămână interculturală a Universității din Valencia, în care se va desfășura programul: "Balcanii: atât de departe, atât de aproape". Ideea centrală a evenimentului este aceea că Peninsula Balcanică constituie unul dintre colțurile cele mai atractive, sugestive și mai ales necunoscute ale continentului nostru.
Programul este unul amplu și ambițios ce va include conferințe pe teme literare, mese rotunde pentru dezbateri între experți naționali și străini consacrați, pe planuri de maximă actualitate, cicluri de producții cinematografice, expoziții și nu în ultimul rând spectacole muzicale,unde reprezentantul României va fi Florin Chilian. Profesorul Carlos Flores Jubeiras, coordonatorul programului, a ținut să-l invite personal pe Chilian în cadrul săptămânii interculturale. Intenția profesorului este de a face cunoscute societății, cultura, istoria, arta și bineînțeles problemele balcanilor. Acesta crede că muzica lui Florin Chilian va aduce o valoare considerabilă spectacolului și va ajuta extrem de mult la transformarea acestei săptămâni într-un eveniment cultural major. De asemenea, în ceea ce privește țara noastră, vor mai avea loc simpozioane cu Emil Cioran și Mircea Eliade, profesorul nevrând ca imaginea "capșunarilor" să fie singura care li se asociază românilor.
Programul care va ține 4 zile de pe 14 pe 18 aprilie, va avea loc la Colegiul Mayor Luis Vives din Valencia.
Florin Chilian va interpreta unele dintre piesele sale cele mai cunoscute și recente pe 17 aprilie. Momentul Chilian va dura aproximativ două ceasuri începând cu orele 20:00.
Până atunci însă ne puteam bucura de albumul "Iubi - Interfață la realitate", reeditarea mult așteptată ce s-a materializat acum, după 7 ani de la lansarea primului album. De asemenea, săptămâna acesta vom avea parte de o altă surpiză semnată Chilian, este vorba de noul videoclip pentru piesa "Chiar dacă...(în 2008)", o producție grafică senzațională cu o animație 2D și 3D de excepție.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!