poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 6099 .



zilnice
presa [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [cosmin dragomir ]

2007-08-15  |     | 





Acum o săptămână și ceva. Zapping cotidian, culmea abia când mă dezbărasem de acest obicei. Acum musai la meciuri, știri și inevitabil revista presei. Ce aud pe antena3: un caz cu un copil care s-a înecat într-o piscină în Eforie. Discursul reporterului suna cam așa: părinții erau pe terasa hotelului, la câțiva metri de locul unde odrasla zăcea (moartă sau pe fundul bazinului). ODRASLA!!!, să îi explic acelui ziarist că odraslă nu este sinonim perfect cu copil? Că termenul folosit aberant de acesta are o conotație negativă... Mă uit apoi nițel la un meci de fotbal, Timișoara cu nu mai știu cine. Unul dintre comentatori spune că: “ne este greu să recunoaștem dar Mihăiță Pleșan este într-o revenire de formă”. Mă întreb de ce îi era greu să recunoască???

Oare candidații la Patriarhie își fac campanie electorală? Sunt călugări care lipesc afișe pe chilii peste abțibildurile cu maggy de post? țin preoții predici pro ori contra? și-au aganajt PRiști? Iese vreun mitropolit cu o sutană a la Matrix ?(am văzut acum câteva luni cum un prelat american a pozat cu o astfel de sutană și un crucifix verde-matrix și a reușit, prin această campanie, să crească numărul tinerilor înscriși la facultățile lor de teologie, nu știu exact ce religie era individul). Vor face apel la moaștele Sfintei Parascheva și la Albastrul-Voroneț? (asta întră în categoria căluți de mare de Marius Chivu în dilema).

După articolul cu penisurile vedetelor (Libertatea săptămâna trecută), mă întreb ce scriitori înaltpreapotenți avem pe la CASTEL și pe la Cafeneaua MUZEU.

Aseară văd că Mircea Badea a fost amendat de cna. Foarte bine. Este un exercițiu democratic. Rămân însă de părere că instituția a cam dat-o în bară în acest caz.

Vreau să le mulțumesc aici celor care nu cumpără cărți. Deci, cei care nu cumpărați cărți aveți mulțumirile mele eterne. Datorită vouă mi-am luat în ultimul timp o grămadă de volume excelente de la reduceri. Pupici.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!