poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3831 .



Niște ,,emisii” evanescete ale realității TV din 19 iulie a.c., `mi produseră următoarele emisiuni... necontrolate
presa [ ]
– invitații Crețuleascăi, din ”Realitatea te priveștește”, fură: Bogdan Chireac, un fost ministru al finanțelor noastre și un ex-cațavenc – Colecţia: Culture Pub

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [adrian_nairda ]

2011-07-27  |     | 



Avertisment:
textul conține expresii ce ”aduce” grave atacuri la adresa ortografiei, coerenței exprimării și interesului național, pentru că, încă, nu s-au inventat ochelarii... OCEIN!


*
Moderatoarea: Suspicionăm că durerea a fost gastrică după ce un bărbat a aruncat cu spună de ras de către băutorul care stătea pe scaunul parlamentarilor britanici. A... î!? Mai ales că puterea se concentrează pe un bentlei (nu am găsit cuvântul în DEX!: s.n.!). Suspicionăm că ultimul focos (cu accent pe primul ”o”!: s.n.!) de regulă sunt mai mulți suspecți. A! Î?!
Bogdan Chireac: Premierul are cu gura plină de Scotland Yard. Durai (?!). E pă nas. Interpretează conversațiile la trei mii de oameni. Iar dacă țarai plină de o miștocăreală. Acolo e un regim așa. Așa! Acum te gudurai. Apoi a mers la nunta lu fica. Da! Da! Da! Da! S-a schimbat agenta lu domnu prim-ministru iar altu a dat întrunu cu trotile și acolo la lăsat ca ăla din Paprica (?!) după care a fugit după care sa urcat la volan după care a fugit. Avea un mers embrios dat de emfetamine și spune că nu știe ce santâmplat din pas cu pas.
M: Din același registru o tânără de unsprezece ani a băut un litru de țuică dar a ajuns la spital în stare de ebrietate așa că rugăm să ne explicați cum santâmplat așa ceva domnule secretar de stat Arafat? Nu merge legătura. Vă mulțumim!
B.C.: Cazul. Deși cazul acestei puștoaice e o mare investiție eu care ca și nu maș exprima că noi am fost foarte întârziați în exprimații.
M: Dar ce vă face să ezitați apropo de discuție.
Fostul Ministru al finanțelor: Noi nu suntem în investiții, suntem în contrafaceri care nu sunt fixe.
M: Phă... aici trebuie ca să căutăm puterea. Dar lați auzit pe Emil Boc care parcă inaugura o autostradă. Deci vă doresc. Trebuie intervenit. Ce incitație care a băut o sticlă de țuică ne calcă pe nervi și să ne spuneți cine se distrează pe seama unui copil de patru ani cu drogurile tratabile.
F.M.F.:Păi?!
M: A! Carei totuși că clienții aprobă vizita celor de la femei care vor să mai reclamă. Cătălina Porumbel ne transmite de la fața locului în direct peste că e mai important mai mult de 4% din acest menejment care până executivul nu a luat o decizie în acest sens femei nu sa pronunțat în acest sens.
F.M.F.: Pentru mine execuția bugetară nu mă interesează în acest sens. Deci ea poate să fie lipsită. Este drept și ca agendă cu comisia europeană.
M: A! Ã?
F.M.F.: Tocmai de acum douăzeci de ani ce să facă un european în fața caracatiței. Să pui niște oameni responsabili care să răspundă peste o lună despre participația minoritară. Care să fie văzută.
M: Ã...?!
F.M.F.: Cum nu senghesuie lumea pentru că vorbeam mai devreme despre Polonia și Bulgaria.
M: Ãhî! Îhâm! Colega noastră știe mai multe motive. Potrivit oficialilor spanioli uciderea pieței muncii pentru români nu este așa de gravă... Revenim la deschide lumea!
...
M: Î... Cătălina Porumbel ești în direct cu noi... ne cerem scuze!
B.C.: Aaa... în Statele Unite bea și mai multe. Trebuiește parcimoniată. Depinde de anturaj și de tandență la intervenit. Cazurile sunt mai multe. Depinde de stomatologia. Iar aceste chestii de astfel de droguri. Depinde de poștași și de cei care au acces la corespondență. Depinde dacă vine un jurnalist ca să spargă această corespondență. Cât pe ce era să fie o catastrofă. Aceasta a fost decizia controlorului de trafic român. La poartă arată că a fost o discuție care a cerut pilotul grec să ia altitudine. Răspunsul a fost promt așa că cei doi piloți au evitat o catastrofă de aproximativ 400 de victime.
M: Vă mulțumesc! Închidem aici emisiunea.


**
Respectabil. După ”talkfals” marfara de solar-aer din complicități imedit devenite cu ”Ce vor bărbații? (reclamă!: n.a.!): ... păi vor să fie luați lantrebări de Crețulesca apoi vor apela la șeful Polițieii Deta pentru că ăsta știe să sune la 122 atunci când subordonații lui sunt puși în fața flangrantului unei bătăi la fața locului adică la cinci metri dar camera de luat vederi era concentratăn altă parte care să arate cealaltă tabără care era concentrată în altă parte dar a luat măsura să trimită echipajul cu doi litri de benzină la bord. Da! Că polițiștii râdeau dar era cu pistolul... dar scandalul nu s-a provocat în discotecă ci la cinci metri aproape de polițiști când ei îl tăiau pe el la mașină dar aveau arme în dotare: baston și pistol? Sar putea să fie confuzia noastră da! Dar e posibil să aibă și o sentință ca un domn să manipuleze sau poate România va fi salvată de un mitocan în țara tatălui lor și pe linie de partid și de fiecare dată acești copiii șiau permis să plece de la bicicletele alea și de la protecția dumneavoastră. Nu mai răspund acuma că mam enervat pe fii dumnealui și să spună știu de faptele copiiilor mei. Păi lăsați săi răspund doamnei... Imediat imediat imediat... da! Vă rog din suflet să tranșeze toți țiganii din lume că avem și niște înjurături de transmis politicăli corect ca să aibă un pic de bun simț ca să apere comunitatea destul de straniu în anul 2011. Domnilor permitețimi să intervin în calitate de moderatoare... Andreea Sicoe ești pregătită de la fața locului în direct?

M: Vă mulțumesc! Acum închidem emisiunea.


Notă:
Cer despăgubiri morale-n calitatea mea de persoană agresată verbal.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!