poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 4122 .



Concurs de povești
presa [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Mioriþa Alba ]

2010-12-29  |     | 



Am primit pe adresa mea electronică o invitație din care citez:

"Vă invităm să participați în cadrul proiectului de carte «Cărți și gânduri în dar», cu povești și povestiri educative pentru copii, care nu au mai fost publicate până în prezent. Cele mai frumoase lucrări vor fi incluse în volumul «Universul poveștilor», care urmează să apară în 2011, într-un format asemănător cu volumului «Universul bucuriei» apărut în anul 2010.

Concursul se va desfășura sub egida Ligii Scriitorilor din România și revista Moldova literară.

Regulamentul concursului:

Textele trebuie să respecte caracteristicile unei povești, să fie scrise pe înțelesul tuturor copiilor, să aibă un mesaj educativ umanist și să fie trimise în perioada 5 decembrie 2010 – 31 ianuarie 2011 pe adresa [email protected] ;

Se acceptă doar poveștile scrise în limba română, având maxim 3 pagini format A4, scrise cu fontul Times New Roman 12;

Fiecare persoană poate participa cu maxim 3 texte;

de asemenea, oricine se poate înscrie, fără excepție;

nu există limită de vârstă;

elevii vor specifica școala de unde provin, clasa și profesorul îndrumător;

Confirmarea validării e dată de publicarea poveștii pe site-ul nostru, începând cu data de 1 februarie, înțelegând că folosirea unui limbaj vulgar, licențios sau agramat (grav) duce la excluderea automată.

Membrii juriului nu pot participa cu material literar la concurs, însă pot trimite trimite grafică și povești care să fie publicate în carte alături de poveștile premiate.

Desemnarea câștigătorilor se face în cursul lunii martie, de către un juriu special constituit, urmând ca poveștile selecționațe pentru cele trei premii să fie publicate în cartea de povești «Universul poveștilor», cât și în paginile revistei Moldova Literară. Pentru aceasta autorii vor fi rugați să trimită o fotografie, o scurtă biografie și adresa de contact;

Premiile I, II, III, constând dintr-o diplomă, o carte «Universul poveștilor» și un cadou pentru copii, vor fi înmânate premianților pe data de 1 Iunie cu ocazia lansării volumului «Universul poveștilor».

Toți participanții acceptați la concurs vor primi o diplomă de participare, poveștile lor vor putea fi publicate în carte alături de lucrările premiate și vor putea cumpăra un număr de cărți egal cu numărul paginilor aferente din carte.

Adresa de email de unde se vor trimite toate precizările legate de desfășurarea concursului și unde se vor primi toate datele aferente volumului «Universul poveștilor» este:
[email protected];

Acest concurs dorește să reunescă cele mai frumoase povești scrise de românii de pretutindeni, să-i încurajeze pe copiii talentați să scrie și să promoveze imaginea spiritului românesc pe toate meridianele lumii.

Multă inspirație și succes !

Coordonator de proiect: Simina Silvia Șcladan, tel.0749543161

Mail: [email protected]"

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!