poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2114 .



Apel la candidatură: rezidență de literatură de la Tescani
presa [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Marina ]

2010-08-29  |     | 



În continuarea rezidențelor de literatură de la Tescani, Muzeul Național “George Enescu”, secția Dumitru și Alice Rosetti Tescanu – George Enescu și Asociatia „ArtistNe(s)t” lansează o noua rezidență ArtistNe(s)t pentru scriitorii români.
Rezidența de literatură se va derula la Tescani în perioada 10 octombrie – 10 noiembrie. Se oferă cazare și masa timp de o lună, o bursă de criză în valoare de 1000 lei, spațiu pentru creație, acces gratuit la internet și un excelent cadru in mijlocul naturii. Cei interesați să beneficieze de această oportunitate sunt rugați să trimită un dosar de candidatură care trebuie să conțină o scrisoare de intenție, o biografie artistică si o scurtă descriere a proiectului literar ce urmează a fi dezvoltat la Tescani. Rezidența de literatură este realizată cu sprijinul financiar oferit de de Programul Cultural Elvetian in Romania.
Selecția scriitorilor va fi realizată de un board artistic format din Laura Manolache (director Muzeul National G.Enescu), Gabriela Ilas (coordonatorul programului de rezidente ArtistNe(s)t de la Tescani), scriitorul Vasile Ernu și Cosmin Manolescu, directorul asociației ArtistNe(s)t. Dosarele de candidatură trebuie trimise electronic la adresele de e-mail [email protected] și [email protected], până cel tarziu la data de 10 septembrie 2010. Rezultatele vor fi facute publice la mijlocul lunii septembrie. Pentru mai multe informații vă rugăm să luați legătura cu dna. Gabriela Ilaș, coordonator ArtistNe(s)t, adresă e-mail: [email protected].
Programul de rezidente ArtistNe(s)t a fost fondat de Gabriela Tudor și Programul Cultural Elvetian în Romania în 2006.
Mai multe informații despre rezidențele ArtistNe(s)t de la Tescani găsiți în documentul pdf atasat sau pe site-ul www.artistnest.ro.


sursă: comunicat de presă www.artistnest.ro.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!