agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Romnesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2385 .



A murit actorul Jean Constantin
presa [ ]
sursa Wikipedia

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [iristoamna ]

2010-05-26  |     | 



Jean Constantin s- a născut la 21 august 1928 în localitatea Techirghiol, a încetat din viață astâzi 26 mai 2010. Și-a început cariera de actor în cadrul secției de estradă din cadrul Teatrului de Stat Fantasio din Constanța, în 1957.

Filmografia


* Poker (2010)
* Supraviețuitorul (2008) .... Limba
* Roming (2007) .... Somali
* Păcală se întoarce (2006) .... Þiganul klinger
* Cum mi-am petrecut sfârșitul lumii (2006) .... Nea Florică
* Sexy Harem Ada-Kaleh (1999) - Ismail
* Punctul zero (1996)
* Paradisul în direct (1995)
* A doua cădere a Constantinopolului (1993) - Ismail
* Atac în bibliotecă (1992)
* Miss Litoral (1990)
* Chirița la Iași (1987)
* În fiecare zi mi-e dor de tine (1987)
* Coana Chirița (1986)
* Colierul de turcoaze (1985)
* Masca de argint (1985)
* Sosesc păsările călătoare (1984)
* Am o idee (1981)
* Duelul (1981) .... Limba
* Un echipaj pentru Singapore (1981)
* Iancu Jianu, haiducul (1981)
* Pruncul, petrolul și ardelenii (1981)
* "Fin du Marquisat d'Aurel, La" (1980) (mini) TV Series .... Le fermier de Saint-Trinit
* Al treilea salt mortal (1980)
* Nea Mărin miliardar (1979) .... Mob Boss #1
* Melodii, melodii (1978) - Impresarul codoș
* Brațele Afroditei (1978)
* Expresul de Buftea (1978) - Controlor de tren
* Revanșa (1978) .... Limbă
* Eu, tu și Ovidiu (1977) - Misică
* Împușcături sub clar de lună (1977)
* Cuibul salamandrelor (1976) .... Jean
* Gloria nu cântă (1976)
* Toate pânzele sus (film) (1976) .... Ismail
* Zile fierbinți (1976)
* Evadarea (1975)
* Mastodontul (1975)
* Nemuritorii (1974)
* Nu filmăm să ne amuzăm (1974)
* Explozia (1973) .... Tilică
* La Révolte des Haîdouks (1972) TV Series .... Parpanghel
* Adio, dragă Nela! (1972)
* Felix și Otilia (1972)
* B.D. la munte și la mare (1971) .... Patraulea
* B.D. în alertă (1970) .... Patraulea
* Brigada Diverse intră în acțiune (1970) .... Patraulea
* Haiducii lui Șaptecai (1970)
* Zestrea domniței Ralu (1970)
* Canarul și viscolul (1969)
* Prea mic pentru un război atât de mare (1969)
* Răzbunarea haiducilor (1968) .... Parpanghel
* Zile de vară (1968) .... Aurel
* Maiorul și moartea (1967)
* Caïd de Champignol, Le (1965)
* Procesul alb (1965)
* Candide ou l'optimisme au XXe siècle (1961) .... Fourak
* Baron de l'écluse, Le (1960) .... Prince Sadokkan





.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!