poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2300 .



Eveniment: Lansarea Revistei Romania - Turism ... si...
presa [ ]
Sala de Arta a Bibliotecii Bucovinei, luni, 10 august, ora 12

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [angela furtuna ]

2009-08-09  |     | 



COMUNICAT DE PRESÃ




La Suceava, luni, 10 august, ora 12, va fi lansat numărul 2 al revistei ROMÂNIA...TURISM..ȘI..., dedicat județelor Suceava și Neamț, două ținuturi cu un potențial excepțional și unic în lume. Evenimentul va avea loc în Sala de Arte a Bibliotecii Bucovinei din Suceava și va fi însoțit de câteva demonstrații video originale de promovare.


Revista este editată de domnii Ioan Þonea și Dan Marius Þonea, inițiatori ai proiectului și editori ai revistei, originari din Galați, și care desfășoară o inițiativă privată de promovare a turismului național.

Partenerii instituționali care au susținut acest proiect, fiind ei înșiși implicați și în astfel de programe de promovare a turismului, de dezvoltare a diverselor forme de turism(cultural, ecumenic, geografic-natural) și de optimizare a imaginii regionale și a imaginii României, sunt Consiliul Județean și Biblioteca Bucovinei „I.G.Sbiera” din Suceava (prin dl. director Gabriel Cărăbuș și dna. Angela Furtună – Fondul și Arhiva Angela Furtună), Primăria Suceava (prin dna. Gabriela Lazăr și dl. Dan Dura), Primăria Piatra Neamț (prin dna. Gabriela Muraru, dl. Muraru, dl. Aprofirii), Biblioteca Județeană Neamț (prin dna. Cristina Costachi), Primarul orașului Bicaz, Biblioteca Orașului Bicaz (prin Ion Asavei), Parcul Național Ceahlău (prin dl. dr. Lalău Gheorghe și dl. prof. Ion Pârvulescu).
Lansarea va avea loc în Sala de Arte a Bibliotecii Bucovinei,
Atrăgând prin calitate, originalitate și accesibilitatea prețului, revista România – Turism...Și...se distribuie în toată România și în câteva agenții europene și de peste ocean, contribuind la marketarea cu succes a unui nou concept de abordare a imaginii țării noastre pe piața ofertelor atrăgătoare.

Vor fi prezenți directorul și redactorul șef al revistei (Ioan Þonea și respectiv Dan Marius Þonea), reprezentanții Parcului Național Ceahlău ( rezervație românească și europeană de o frumusețe unică), reprezentanți ai Bibliotecii Piatra Neamț, iar din partea Sucevei, dna. Gabriela Lazăr, dl. Dan Dura, dna. Angela Furtună (care desfășoară de mulți ani proiecte de imagine a Bucovinei pe plan internațional), dl. Gabriel Cărăbuș (Directorul Bibliotecii Bucovinei), dl. Constantin Severin (el însuși un promotor al imaginii Bucovinei, al frumuseților mănăstirilor medievale românești și al importanței multiculturale a zonei).

Ca factor de noutate absolută, revista România -Turism...Și susține abordarea multiculturală a informației turistice, oferind turiștilor români și străini relații despre obiective turistice românești, laice și religioase, ortodoxe, evreiești - iudaice, romano-catolice, armenești, germane, austriece, ucrainene, lipovene. În acest sens, Bucovina este loc de pelerinaj atât la celebrele mănăstiri moldave ștefaniene ocrotite de UNESCO (Voroneț, Moldovița, Sucevița, Mănăstirea Humorului etc.), dar și la biserici romano-catolice (celebrul pelerinaj de la Cacica, vestit în Europa, ca și cel de la Catedrala Sf. Ioan Nepomuk și Piața Sf. Ioan Paul al II-lea din Suceava) ori cele de la Sinagogile din Rădăuți și Suceava sau de la Biserica armenească Hagigadar.

Revista este trilingvă, datele fiind editate în limbile română, engleză și franceză.

Pot fi interesați de această revistă serviciile de profil ale Consiliilor Județene, Serviciile de achiziții și de marketing cultural ale Bibliotecilor și ale Primăriilor, Birourile de Turism și promovare, Agențiile de publicitate și de intermedieri, colecționarii de periodice, iubitorii de călătorii și de frumos, cei interesați să descopere și să cunoască România profundă, reală, statornică și multiculturală.


Angela FURTUNÃ

PR și Marketing Cultural Biblioteca Bucovinei
Scriitoare, publicistă, Master în PR și Comunicare, Master în Semiotica Limbajului în Mass Media și Publicitate




.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!