poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2860 .



Da un click pentru Romania!
presa [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [sorin25 ]

2005-04-06  |     | 



Miercuri 13 aprilie 2005, Parlamentul European va vota dacă să accepte sau nu România în 2007 în Uniunea Europeană.

Institutul Intercultural Timișoara, împreună cu Centrul Intercultural George Șerban, cu sprijinul Prefecturii Timiș, lansează astăzi, 4 Aprilie 2005, campania “Click pentru România”, o acțiune civică de sensibilizare a europarlamentarilor să voteze miercuri 13 aprilie 2005 în favoarea integrării României în Uniunea Europeană.

Românii sunt chemați să participe activ la cea mai inedită campanie de lobby prin intermediul internetului. Pentru succesul acestei acțiuni, s-a creat pagina www.clickromania.ro, unde sunt postate modele de scrisori (în română și engleză), idei de mesaje, imagini și forum de discuții, fiecare utilizator fiind invitat să opteze pentru o formulă sau alta. Mesajele cu cele mai multe voturi vor fi trimise la toate adresele electronice ale membrilor Parlamentului European, de trei ori pe zi. Vom supune europarlamentarii la o “cură de România”.

Operațiunea de câștigare a simpatiei celor care decid miercuri, 13 aprilie 2005, se va desfășura în timp real, astfel încât mesajele românilor, cărora le pasă, să ajungă în cea mai scurtă perioadă posibilă, la destinatari.

Ideea campaniei este ca fiecare parlamentar european să-și amintească, măcar o dată pe zi, că la marginea continentului există 21.000.000 de oameni care așteaptă un DA de la ei.

Chemăm organizațiile de tineret, structurile de învățământ, autorități ale statului, sportivi celebri, personalități ale vieții publice, români din diaspora să se alăture grupului de inițiativă. Sperăm că vor fi cât mai mulți deținători de pagină web care să posteze legătura către pagina www.clickromania.ro pentru popularizarea cât mai rapidă a acțiunii.

Trebuie să arătăm lumii că ne pasă de viitorul nostru european.

Azi în Timișoara, mâine-n toată țara!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!