poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 105 .



mediterranean sun dance, o muscă verde și puțină misericordia
poezie [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [batranutragator ]

2024-03-02  |     | 



văd un pat mare de mijloc şi o muscă verde. o muscă verde apărută tocmai să-ți strice dispoziția. nu-mi pasă, toată atenția mea se concentrează pe ea, diafana, ea goală ca un nor care tocmai a plouat, ea goală ca locul de unde eva a rupt mărul. ea înflorește rar, de cîteva ori în viață, asemenea plantei cadavru, ca să atragă insecte, dar ea e viața, ea e puterea naturii de a învinge, ea e iubirea care învinge orice îți provoacă teamă sau disconfort.

pe pat, eu şi ea. lumina lunii se filtra prin perdele și umbrele păsărilor din copaci cîntau odată cu mediterranean sun dance, live. luasem în braţe, o mîngîiam pe păr, tandru și afectuos și ea se excita. se udase de la mîngîiatul pe păr. o simțeam dornică și avidă iar eu nu conteneam să fiu tandru, să o alint duios, să o sărut fin și să o mint că totul va fi bine.

femeilor le place să fie mințite, mîngîiate, alintate. femeilor le place să fie minție, pentru că bărbaților le place mai puțin să mîngîie, să alinte, să fie afectuoși și tandri mai mult de 5 minute. bărbații se plictisesc repede. bărbații vor să posede, dar de cele mai multe ori vor să fie posedați. vor ei să fie cei mîngîiați, vor ei să fie alintați și sărutați cu gingășie și pasiune. dacă te desmiardă mai multă vreme, dacă te îmbracă în îmbrățișări, te minte. te minte și ție îți place asta, indiferent dacă ești femeie sau bărbat.

o muscă verde pe pat care își freacă piciorușele. în pat și noi suntem niște muște care își freacă piciorușele. de poftă. de satisfacție. ne frecăm mînuțele așteptînd iubire, minciuna asta frumos ambalată, staniolul acesta sclipitor sub care primim lucrurile care ne îndulcesc existența. ea cabrează sub mine și scoate un sunet pe care nici un muzician nu-l poate cînta. suntem asudați, dar se simte de parcă trupurile noastre au plîns unul pentru altul.

e bine, se simte ca și cum adevărul ar fi cea mai bună marcă de ciocolată. pentru moment, însă. lucrurile durabile, importante și esențiale, cum ar fi grija, altruismul, lucrurile alea pe care le dorești zi de zi, gen să fii lăsat în pace, să nu fii cicălit, să nu fii nevoit să faci lucruri care nu-ți plac, să ți se ia din cîrcă grijile, să facă el sau ea în locul tău lucrurile evervante, ei bine, astea să întîmplă mai rar. ți se oferă bombonica. minciunica și așa totul va fi bine. tot e ceva decît nimic. bine măcar că se chinuie să mintă, că adevărul e întotdeauna crud și doare. uneori al dracului de tare.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!