poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 38 .



despre calitatea gândurilor
poezie [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-02-27  |     | 



Calitatea gândurilor este determinată de lumina absorbită din mediul natural dar și din studiul zilnic a fenomenelor miraculoase care se petrec în jurul nostru.
Privind soarele ne putem imagina că este spiritul lui Dumnezeu, că ne îmbrățișează că este alături de noi că ne susține în tot ceea ce vrem să întreprindem.
Lumina solară sensibilizează mentalul, îl rafinează astfel gândurile pot demara programe de dezvoltare personală conforme cu voința lui Dumnezeu, conforme cu programele implementate în destinul nostru.
Cuvântul cald amiabil poate genera lumina subtilă care este atributul iubirii divine.
O grădină plină cu flori, o pasăre cântătoare, un arbore înfrunzit, un izvor murmurând un cântec mirean, o fântână arteziană pot transfera în mental energii fascinante care se transformă în lumină creatoare.
Pe frecvența luminii toate visurile se pot materializa spectaculos în armonie cu minunile terestre aflate în toate anotimpurile în jurul nostru.
Primăvara este anotimpul în care toate celulele renasc, se revigorează, producând renașterea sufletului, a spiritului epuizate de freamătul acestui veac plin conflicte și de vicisitudini.
Fără lumină nimeni nu poate vedea minunile terestre și
universale create de Dumnezeu condiție primordială pentru ca fiecare om să evolueze la modul cel mai minunat.
La oamenii supradotați cognitiv mentalul, sufletul, spiritul, sunt în continuă căutare de lumină chiar și pe timpul nopții, absorb prin călătoria printre stele cele mai rafinate lumini pentru ca să alunge întunericul din fiecare celulă a creierului, a sângelui.
Voința omului cel mai mult este dezvoltată de lumină, și cu voința lucidă solidă realizările pot fi culminante glorioase.
Îndemn cu toată convingerea cititorii mei să facă zilnic exerciții de respirație cu lumină pentru ca să se mențină pe cele mai înalte frecvențe ale spiritualității, totodată lumina purifică și aerul pe care îl respiră care din păcate în ultimul veac este tot mai poluat.
Să devenim fii luminii pentru ca să creăm cu puterea minții armonii de rai universale, solare, terestre.



.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!