poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1542 .



EU CRED
poezie [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [faq ]

2010-07-07  |     | 



Eu cred că dacă iubești 2 persoane, tot timpul una din ele se va simți mai mult sau mai puțin iubită.Nu vei aparține niciuneia și niciuna nu îți va aparține ție ca și dedicare. E ca și cum ai merge cu un picior într-o barcă și cu celălalt în alta. Chiar dacă ai norocul ca bărcile să nu meargă în direcții opuse, totuși călătoria te va obosi repede și va fi incomod și greu.
Eu cred că mulți oameni nu și-au dat seama de câteva lucruri esențiale vieții, printre altele cum ar fi: un film ține 2 ore și o viață zeci de ani; mulți oameni preferă să creadă în această oarecum plăcută durere.. "Fericirea e ceva care nu se atinge niciodată, dar în căutarea ei merită să alergi toată viața." - ei sunt sadomasochiștii propriilor inimi și înșelătorii propriilor gânduri. Eu cred că acești oameni sunt drogați și dependenți de emoția durerii din dragoste. Se simt importanți prin faptul că sunt diferiți, dar ei sunt diferiți doar pentru că au un complex de inferioritate care chiar și atunci când celălalt are dreptate ei vor doar să fie altfel, greșind astfel toată viața și lăsând să treacă toată fericirea pe lângă ei.
Eu cred că trebuie să iubești toate persoanele din lumea asta, chiar dacă nu le cunosti sau placi, pentru că a le iubi și respecta ca și creaturi ale divinității înseamnă altceva decât îmbrățișări, săruturi, și sex. Înseamnă a trăi empatic, a nu fi ignorant, a gândi sincer și a acționa curajos.
Eu cred că dragostea pur și simplu există în univers ca un râu care vine și curge de undeva de sus. Tu alegi ce faci cu ea când și cum faci. Nu e înțelept să te împotrivești cu mintea și mereu să cauți să înțelegi ce se întâmplă, dar dacă nu te străduiești să păstrezi un echilibru între rațiune și pasiune, vei deveni o victimă a circumstanțelor. Dacă tu nu îți faci timp să te oprești și să te gândești cum e viata ta și cum ai vrea să fie, vei fi mereu nefericit pentru că fericirea este defapt primirea sau atingerea unui lucru dorit. Iar dacă tu nu îți ști valoarea, cui crezi că îi va păsa mai mult de tine?
Eu cred că doar tu alegi să iubești și apoi iubești ce ai ales!

P.S - Și asta e credința mea care e nu e oarbă și e plină de explicații logice și semne. Așa se iubește, pentru că așa iubeste și EL, Demiurgul lumii. Așa se trăiește pentru că Viața are o soră geamănă numită Moartea.. (va continua)

Cu dragoste și respect, Fabi Olariu

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!