poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2386 .



Studiu comparativ concis
poezie [ ]
Andreea Vass ești o calamitate și un monument de prostie

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [filipisime ]

2010-06-06  |     | 



Prima parte documentară

Am făcut un studiu comparativ din inepțiile emise în emisiunea TVR internațional, cea din Antena 3 și știrea din publicația din Mediafax din e Iunie 2010.
Andreea, ești o sublimă calamitate, un monument de ignoranță și prostie și așa cum ne faci tu pe noi pensionarii, o tâmpită de rang înalt, care n-ai ce căuta în funcția de consilier al primului ministru. N-ai ce căuta acolo, pentru că n-ai: doctrină și strategii economice, n-ai limbaj economic în domeniu, ai însă un limbaj confuz și prost înțeles în fiscalitate.
Programul de austeritate lăudat de stăpânul tău și de tine, prin care vreți să scăpați din faliment este cea mai mare inepție.
Este așa, pentru că evitarea unui faliment se face prin repunerea în funcțiune a motoarelor economiei, numai ele produc la început valoare și apoi plusvaloare, ele sunt cheia economiei capitaliste de care tu habar n-ai.
Intrată într-o fază disperată ne sugerezi că dacă nu împărțim tâmpeniile voastre, recunoscute de altfel și pe sticlă, și noi pensionarii vom fi tot atât de tâmpiți ca și voi.

Partea II-a
Simbolistica pensiilor

Pensia în sine, este o valoare care reprezintă proprietate privată, iar voi sunteți autoritate de stat, una falimentară, care nu puteți împărți falimentul cu pensionarii.
Cu alte cuvinte, nu puteți mixa două forme de proprietate într-una singură.

Partea a III-a

Gangsterii arcului guvernamental
Ei sunt cei care au vândut la prețuri nerușinate toată economia strategică, le-au dat pe bani puțini de tot, ca să ia comisioane uriașe, din care v-ați făcut averi tot uriașe, pe care le-ați depus în băncile străine.
Risipa de lux exorbitant pe care-l faceți în Occident, a ajuns să fie invidiat și de către mahării occidentali, care vă dezvăluie extravaganțele. Mai mult, chiar în arcul vostru guvernamental, ați început să vă dezvăluiți furturile și conturile uriașe depuse în occident.
Gangsterii din arcul guvernamental fac trafic de mărfuri cu avioane și vapoare străine, pe care mafia mai măruntă nu le poate face, că n-au autoritatea voastră. Voi sunteți marii evazioniști, marii proprietari ai economiei subterane care au falimentat România. Acum disperați, n-ați găsit altă soluție decât să recuperați nimicuri din pensiile unor oamnei plini de boli și sărăcie. Ipotetic, dacă toți pensionarii ar muri peste noapte, asupra căror persoane veți mai face austeritate?
Este ridicol să credeți că prin acești peștișori care reprezintă pensionarii în economie, veți prinde stoluri de balene.
Politicienii mai cinstiți din arcul puterii vă părăsesc și-au început să treacă în opoziție, să vedeți ce se va întâmpla când se va dezvălui tot domeniul fraudelor.
Ca dovadă Radu Berceanu, Cezar Preda și mulți alții vă dezavuează și vă reproșează că n-ați ținut cont și de părerile lor și ați făcut numai ce-ați vrut, falimentând astfel România.
Toată dizertația dumitale, domnișoară Andreea , prin care încerci acum să dregi busuiocul, când nu mai e nimic de făcut, echivalează cât o ceapă degerată, o mare inepție care pune amprenta pe începutul sfârșitului vostru.
Mai nou ați început să vehiculați și ideea unei dictaturi iluminate, idée promovată pe sticlă de o altă infractoare a României, Elena Udrea, care ne-a vândut această pastilă pe sticla Antenei 3, în care ne invita la dictatura lui Băsescu.
Sunteți șocați și mirați de ce toată țara este în fierbere și de ce cei de la care ați cumpărat voturile și-au dat seama de falimentul acestei democraturi care a început să semene a dictatură , că democrație nu este.
Față de insultele aduse pensionarilor, s-ar putea să ai un proces de insultă a națiunii române, pentru că argumente sunt suficiente.
Închei cu sugestia de a-ți cere scuze națiunii române pe sticlă, în care să recunoști că prima tâmpită ești tu.

6.06.2010

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!