poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3129 .



Secretul din 13 aprilie pentru cei Trei Crai de la… Asfințit
poezie [ Epigramă ]
Și pentru cei ce înțeleg umorul Colecţia: Texte umoristice

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Amic ]

2010-04-13  |     | 



Iată care-i.. Dar să nu il divulgați Genialului Epigramist, deținătorului a prea multor Grand Prix pentru Orgoliu, Aroganță și Narcisism, decernate la prea multele și cele mai Mari Concursuri și Festivaluri Naționale și Internaționale de Humor, unde sunt chemați cei mai vanitoși dintre vanitoși, care au trecut preselecția în diverse colțuri ale globului patrat.

Nu Vă puneți în poară cu micul scrib, adică cu mine, că pe el, adică pe mine mă ajută Zeița Epigrama. Mă ajută pe mine, că eu sunt încă prea mic, deabia mă observă lumea, un punctuleț, ce nu se vede cu ochiul liber, mai pe scurt un mic scrib și trebiuie să cresc, iar pe voi n-are de ce să vă ajute, deoarece când erați mici n-ați ascultat-o, iar la ora actuală sunteți pentru ea prea mari și deștepți dobă!

Nu glumesc, fraților! Zeița demult mi-a spus ceea ce o să se întâmple în aceste zile de apilie 2010, că va începe tot tărăboiul acesta la 1 aprilie și se va termina urgia la 13 aprilie, zi în care vor veni cei Trei Crai de la… Asfințit - Olariu, Bunduri, Ruse, și ce trebuie să fac eu, scribul cel mic, ca să fie pururea bine după acea zi pe site-ul www.poezie.ro (www.agonie.ro) Eu, scribul cel mic, am ascultat-o și am făcut totul întocmai ce mi-a zis Zeița noastră.

Încă vă mai spun, cu o zi înaite, l-am prevenit pe confratele Petru Miloș (el o să vă confirme spusele mele) într-o vedenie dintr-un comentariu la “Lingura de lemn” a celora care trebuie să le fie rușine de agramație în creație, unde i-am spus că o să vadă și el și toată lumea că așa nu se poate continua pe site-ul mare al Poeziei Românești, cum vor orgolioșii și aroganții, dar el nu m-a crezut. Credea că-i spun povești, de adormit copii.

Vezi, că s-a produs minunea, confrate Miloș. Ai încredere în mine, că nu te voi trăda, nu sunt invidios. Loc sub Soare ajunge pentru toată lumea. Numai că fiecare trebuie să-și vadă de treabă și să-și știe locul.

De azi, 13 aprilie și pururea se va instaura liniștea și pacea pe această planetă cu denumirea www.poezie.ro (www.agonie.ro). Nu uitați de mama noastră, Zeița Epigrama, rugați-vă zilnic la ea, munciți în sudoarea frunții și totul va fi bine. Să nu uităm de ea, (atei)epigraniști! La muncă!

Pe curând.

scribul cel mic pre nume aMic


Amin.


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!