poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1609 .



Scrisoarea ei...
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [danyrolux ]

2004-09-26  |     | 



Îți scriu aceste rânduri poate că într-un moment de furie. Dar vreau să mă descarc, să-mi ușurez sufletul și mintea de o povară. Nu știu de ce, dar am impresia că-n ultima vreme mă respingi. Am impresia că ceva nu este în regulă cu noi doi. Ești foarte rece și foarte distant și atitudinea ta mă întristează. Nu numai o dată m-am abținut să nu țip pentru a-ți atrage atenția. Se pare că mai tare preferai compania integramelor sau să-ți coordonezi gândurile decât să-mi vorbești. Mă doare când văd că pentru altceva îți găsești timp și pentru mine din ce în ce mai puțin. Când ești cu mine, deși ești foarte aproape, te simt de parcă ai fi la mii de kilometri depărtare.
Nu puține au fost momentele când am vrut să mă ții măcar în brațe, dar nu-ndrăzneam să-ți spun de teamă să nu mă respingi. Nu vreau marea cu sarea, nu vreau să-mi spui fel și fel de lucruri neadevărate... Vreau doar puțină afecțiune, puțină tandrețe. Nu vreau să mă mai simt ca o străină lângă tine. Nu-mi trebuiesc îmbrățisări și sărutări înflăcărate, ci doar un semn că-ți pasă de mine și că ocup în viața ta cât de cât un locușor. Nu vreau să pară că mă plâng, dar nu mai este mult până când voi pleca și voi visa la tine și la îmbrățișările tale, așteptându-te. Dar parcă am prea multe la care să visez?
Să nu excludem însă și varianta unui alt motiv, în afară de locul de muncă, care te-ar putea face să ai această atitudine față de mine. Simt totuși că ceva există, dar nu știu ce anume. Aș vrea să-ți mai scriu si altele dar presimt că ți după aceste rânduri ai de făcut niște comentarii, așa că mai bine mă abțin.
N-o lua ca pe un reproș, căci nu este. Ia-o mai degrabă ca pe un sfat.


Merci pentru înțelegere.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!