poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1346 .



Si daca la sfarsitul gandului meu nu s-a rezolvat nimic... nu-i nimic!
personale [ Gânduri ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Capidava ]

2003-09-27  |     | 



Ma gandeam... (mare realizare!) daca ceea ce se intampla aici are un rost real! Probabilitatea sa "Nu!" este mult mai mare decat amagirea ca as putea pleca dintre acesti "voi" mai bogat de "existenta"!
Am constatat ca exista o mare predilectie catre Complicarea Inutila in acest "aici"! Istoria o demonstreaza: "Simplitatea va sabota Rezolvarea (oricare ar fi ea) pe aceasta cale!" In tumultul asta scarbos (ma refer umanitate in general!), care ne dizolva membranele periplasmatice ale propriilor neuroni, ne permitem luxul de a ne expune parerile, ideile si simtirile intr-un mod grotesc de complicat! Ma veti desfiinta desigur pentru faptul ca va afrontez in felul asta dar credeti-ma... cereti-va mila! Nu aveti dreptul de a va face atat de mult rau! Un cantec vechi (pare-mi-se american) spunea ca "Daca iubesti pe cineva - elibereaza-l, caci de este intr-adevar al tau se va intoarce la tine!" O zicala franceza zice asa: "Daca esti cu adevarat inteligent spune lucruri simple caci de cineva intelege cu adevarat ceea ce ai spus, cu siguranta iti va respecta inteligenta"! Exista intre cele doua enunturi (din punctul meu de vedere) o stransa rudenie! Iubiti-va si cu siguranta veti fi intelesi!
Aproape am facut aceiasi greseala ca multi dintre voi: "m-am complicat" incercand sa spun o chestie foarte simpla "Frumosul este si nu poate fi negat atat timp cat este!"
Imi place sa va citesc, plang o data cu voi atunci cand scrierile vostre o fac cu adevarat, si rad copios cand intr-adevar mana care tocmai scria satira s-a oprit pentru moment din "lucru" pentru a amortiza "cel mai probabilul" hohot al creatorului! Dar atat! Am meritul de a fi cititorul perfect (Din pacate doar atat!). Stiu (nu presupun) cu exactitate cand autorul a facut cu adevarat ceea ce i-a placut sau cand doar s-a complicat inutil de dragul rimei sau a etalarii cognitive!
Eu nu critic ci doar va IMPLOR: Faceti-ma sa vibrez! Opriti-mi scarba de aceasta realitate! Creati ceva ce sa-mi dea satietatea de care am nevoie, pentru ca doar voi o puteti face! ... Iar daca nu vreti sa o faceti pentru voi... Va rog sa o faceti pentru mine! Chiar am nevoie de asta!

Iar daca la sfarsitul gandului meu nu s-a rezolvat nimic... nu-i nimic!

Va pup!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!