poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1676 .



iepuras coconas
personale [ Gânduri ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [fsdf ]

2003-03-31  |     | 



Buna,

Ma iubesti deja? Eu te iubesc, chiar daca nu te cunosc.
Nu vrei sa fim prieteni? Eu cred ca ar fii frumos. Ne putem plimba, merge la filme, sau ne putem uita la stele impreuna. Sunt foarte serios, si am cele mai bune intentii ;-).

Imi place viata, desi nu am multi prieteni. Gigi in LA, Gica in NYC. Eu sunt singur acum. Aseara am avut febra.

Probabil vrei sa stii mai mult despre mine, nu? Pai... sunt student, imi place muzica, natura, arta, sa citesc in timpul liber. Sunt foarte sensibil si imi pasa foarte mult despre ce cred altii de mine.

Ca un copil eram foarte sociabil, dar in utimii ani ma gasesc de multe ori singur. Incerc sa dau vina pe ei: daca ei n-ar bea si fuma marijuana in fiecare zi, poate am fii prieteni. Daca nu ar fii asa inchisi si ar incerca sa vina la filme si spectacole de arta cind ii invit, poate am fii prieteni. Daca nu am fii asa de ocupati, poate... Stiu ca si eu sunt vinovat. Am prea mult control de sine.

Nu sunt religios, cred ca Dumnezeu este ceea ce vezi pe strada. As vrea ... sa ies afara si sa alerg acum, dar este este 3 noaptea. Imi plac ... locuri. De multe ori calatoresc in imaginatie cu un vechi tren CFR in Romania. Unele locuri sunt reci si miros a brad, si genereaza imagini de geneza, de reimprospatare suleteasca. Alte locuri sunt sate ascunse de ceata, unde traiesc oameni care spun niste basme minunate, de care nu am auzit niciodata.

Vrei sa ne intilnim? Am vazut Solaris de Andrei Tarkovski astazi, si simt nevoia sa discut cu cineva ideile pe care le-am strins. Cind am parasit cinemateca, pe drumul spre casa, ma uitam la cer, si tineam mina dreapta intinsa, ca pentru o prietena imaginara. Ce usor ar fii daca Pacificul ar crea o Hari si pentru mine ;-)

Iti place inghetata?

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!