poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1715 .



A fost doar o lacrima
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Aimee ]

2003-03-07  |     | 



Am asteptat atat de mult, credeam ca nu voi mai vedea acei ochi zambind pentru mine niciodata…Asa ca am continuat sa sper. Si s-a facut primavara in sufletul meu, pe fata mea, in inima mea…mai putin afara( !). Atata ranchiuna, atatea amintiri urate au fost ingropate pentru un sarut…Sarut care a deschis portile lumii, sarut care a omorat linistea, sarut care a readus la viata doi oameni morti unul fara altul.
Dar cu ce drept veniti voi, Demonii, sa ne doborati ? Cu ce drept incercati sa ne plecati capetele, sa ne intoarcem impotriva lumii si impotriva Noastra ? Credeti ca ce avem Noi se sterge asa, cu una , cu doua ? Credeti ca ceea ce faceti ne face sa renuntam la ce avem ? Credeti ca nu putem lupta, ca nu avem pentru ce lupta ?…Va inselati amarnic, Demoni, avem pentru ce lupta, Amandoi stim asta, si avem si cu ce…Cu ceea ce restul lumii nu are. Ne avem unul pe altul si daca se intampla sa ne pierdem ne regasim orice-ar fi.
Acum Ati lucrat foarte frumos…Aproape sa cadem in plasa intinsa. Dar maine ? Eh ,pe cand voi va aratati din ce in ce mai slabiti, noi maine o sa fim si mai puternici.
Tine minte, M ! »Hai, nu te indeparta/Hai, fii numai al meu ! »

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!