poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2315 .



Agentul $$$
personale [ Gânduri ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [fsdf ]

2002-11-25  |     | 



Joe si Jane o stiu!
Jack si Jill o stiu!
"Toata lumea o stie!"
"Cel mai nou film din dinastia "Agentul 007" vine pe ecrane!"
"Va fii grozav...!"

Chiar?

Hollywood nici nu trebuie sa faca asa de multa reclama filmului. Compania Ford face destula. "Vrei sa conduci masina iubitei lui Bond, Halle Berry? Cumpara un nou Ford Thunderbird!" Firmele Aston Martin si Jaguar, controlate de gigantul auto American spera ca ultimul film Bond le va aduce vinzari crescute: "Orice respectabil agent secret are un nou Aston Martin DB in garaj. Nu-i asa ca vrei sa fii ca Bond, un gentleman Englez rafinat, cu gusturi alese in automobile?". Lista sponsorilor merge mai departe: "Daca vrei sa te simti ca Mr. Bond, foloseste masina de ras Norelco, alegerea agentului 007!".

Nu este prima data cind Hollywood face reclama deschisa in filme, dar acest film paveaza drumul pentru un nou nivel de indrazneala a reclamelor la cinematograf. In viitor, spectatorul nu va putea distinge dintre reclamele pe bune, si cele "ascunse". Dar ce conteaza? Noi doar vrem sa platim bani pentru popcorn si ceva sa ne tina ocupati pentru doua ore. Ce conteaza daca aflam mai mult decit vrem sa stim despre masina Ford Thunderbird? Arata COOL, nu?

Este o tara libera, si poti alege ce vrei. Multumesc, dar filmele Hollywood nu sunt pentru mine. Vreau sa sufar, vreau sa pling, vreau sa ies din sala cu o mie de intrebari neraspunse, si mii de posibilitati nerostite. Nu sunt un rumegator de popcorn care se adapa la iazul de Coca-Cola si vrea ceva usor de digerat, COMFORTABIL.
De ce a trebuit sa mori, Berthold Brecht?

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!