poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2851 .



Dragi colegi II
personale [ ]
Lansare de carte

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Turtle ]

2007-04-21  |     | 



I. Mulțumesc!

Vreau în primul rând să vă mulțumesc tuturor, pentru faptul că faceți ca acest portal al literaturii să existe. Poate că unora dintre voi, li se pare ciudat termenul "portal". Nu voi intra în detalii tehnice. Voi spune doar că din punct de vedere tehnic, existența unui sit, este reflectată în incidența rezultatelor unei căutări, cu un motor de căutare important.
Dați un "search" pe Google și veți înțelege ce vreau să spun.
Nu insist mai mult, am scris despre cum văd eu Poezie.ro, în "Dincolo de ecran".
În al doilea rând, vreau să vă mulțumesc pentru ceea ce însemnați pentru mine. Ați fost și sunteți alături de mine, m-ați ajutat să-mi găsesc cuvintele și să trec dincolo de temeri, de îndoieli, să pășesc în lumea literelor, altfel decât scriind pentru mine. E mult? E puțin? Nici eu, nici voi nu putem deocamdată spune prea mult. Pentru mine, înseamnă mult. Dar fiecare, are propria sa scală a valorilor și în concordanță cu aceasta, fiecare are propria sa opinie, propria sa imagine de ansamblu.

II. Lansare de carte.

Știu că nu mă pricep prea bine să spun "Mulțumesc", astfel încât acest Cuvânt Magic să ajungă la fiecare. De aceea, vă ofer cartea mea, "Ritmuri Interioare". E și acesta un fel de a spune mulțumesc, tuturor celor care mi-au fost și îmi sunt alături, fie că o știu, fie că nu.
Deși abia am lansat cartea, spre surprinderea mea, traficul pe situri a crescut mult, ceea ce denotă faptul că era așteptată. Întrucâtva, am intuit, pentru că am simțit oarecum un reproș mut pentru tăcerea mea din ultimele luni. E destul de greu să le faci pe toate și scrisul, este pentru mine o întreprindere nu tocmai ușoară și mai ales, este ceva la care țin. Ceva "pentru sufletul meu", ca să o spun mai clar. Nu îmi câștig existența dintr-o profesie literară, ci din afaceri IT. Atunci când simt nevoia, mă sustrag obligațiilor curente și scriu. Sau, revăd materiale mai vechi, de prin arhivă. Toate cer timp. Sper că cei care au așteptat ceva nou de la mine, să mă ierte pentru întârziere.
Iată mai jos și legătura către carte:
http://www.serban.stanescu.home.ro/cadou-ebook-01.html

III. Despre atitudini constructive.

În prima parte a acestei scrieri, "Dragi colegi I", făceam referire la "idei constructive".
Acum vreau să subliniez un alt aspect: atitudinea constructivă.
Comentariul Cameliei Tripon și respectiv cel al lui Radu Herinean, nu știu dacă au adus idei. De pe poziția de pe care văd eu lucrurile, da. Poate că alt cititor însă, are o altă viziune. Ceea ce pot spune cu certitudine, este că atitudinea lor, a fost una constructivă. Mi-ar trebui mult timp să argumentez "de ce" și vouă, prea mult timp să citiți.
Ca singur exemplu, apariția acestei cărți, este doar una dintre consecințele atitudinii lor. Mai sunt și multe altele, care privesc mai puțin literatura și mai mult afacerile și internetul, în general.
Îmi doresc sincer ca și alții dintre voi să obțină efectele pe care le-am obținut eu de pe urma acestor comentarii.
Încă o dată, mulțumiri din suflet, pentru Camelia și pentru Radu! Mi-ați fost de un real ajutor!

IV. Tuturor.

Închei, adresându-mă tuturor, deopotrivă:
Vă doresc să aveți cât mai multe cărți publicate! Sper că veți înțelege care este următorul pas pe care Agonii, fie ei mai "tineri", ca mine, fie ei mai "veterani", trebuie să îl facă. Atunci când spun asta, mă gândesc la furia, durerea și umilința neputinței care m-au încercat astă vară la Agigea, când Marian Șolea a adus "vestea cea mare" a amânării sine-die a apariției volumului care ar fi trebuit lansat acolo...
Marian este un om de excepție. Nu vreau să mă gândesc la ce a fost în sufletul lui. Mi-e destul să știu ce a fost în al meu... George Mihalcea, a făcut câteva remarci în discuții particulare... Poate că înțelepciunea moderatorului TV și-a spus cuvântul...
Eu însă, v-am oferit o posibilă soluție. Chiar dacă în vară a trebuit să-mi mușc buzele cu furie...
Dacă încă mai aveți dubii, dați o căutare cu Google la "poezie.ro".
Citez la întâmplare, de pe pagina cu rezultate:
"www.poezie.ro este cel mai vizitat site cultural romanesc cu peste 3000 de vizitatori in fiecare zi. zilnic, peste 100 de poezii sunt postate si comentate ..."


.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!