poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 723 .



Gresind ,gresim din nou!
personale [ Gânduri ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [IREALA ]

2007-04-09  |     | 



Gandind gresesc,gresind invat din nou greseli si incerc a le corecta.Imaginea noastra o stabilim in fata celor care ne privesc ,in fata celor care vrem sa ne observe si asta ne face sa gresim pentru ca suntem prea modesti fata de noi dar totusi atat de extravaganti lasandu-ne priviti de altii ,uitand sa ne pivim intai noi insine.Ciudat faptul ca eu traiesc in privirile altora dar niciodata in privirea mea.Ma indrept spre transparenta si asta ptr ca nu inteleg corectiile altora ,ptr ca gandind, ma simt precum un val nascut din mare dar neapartinandu-i...in vant mi-am luat elanul voind sa cunosc o viata traind printre oameni ,simtind viata ca apa nu apa ca viata ,sfarsind in realitate nu in nisip.
Gandesc despre viata si iar gresesc gandind.Sensul nu imi apartine ,in fiecare moment gresesc momente ,iar fiecare greseala ma indreapta spre alta greseala.
Gresind chiar si acum scriind greseli ,dar totusi incercand a ma corecta si a va invata a sterge aceasi greseala .GANDIM LA VIATA SI GRESIM,PTR CA ASTFEL NU LASAM VIATA SA GANDEASCA LA NOI, NU PUTEM FI MAI PRESUS DE DESTIN SI CHIAR DACA GRESIM GANDIND NU NE PUTEM PERMITE SA GANDIM LA O ALTA GRESEALA, ACEEA FIIND VIATA!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!