poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1896 .



Protest
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Ingada ]

2007-03-16  |     | 



Să lăsăm orice glumă la o parte. Protestez! Să vă explic. Am postat o poezie – un banc versificat. Nu am avut un eufemism pentru substantivul „curvari”. Prin urmare, el a apărut în text, iar el, textul, s-a așezat frumos în listă. A stat acolo o zi. A doua zi, îl găsesc pitit după informația aceea precum că textul conține cuvinte triviale. Cuvinte! M-am amuzat și am scos textul de tot. Apoi, ca o glumă, e drept nu știu cât de bună, am scris un soi de replică: „Haida, de!”, mai mult din dorința de a primi o explicație.
În urmă cu o săptămână, am citit un text bun al lui Ionuț Laurențiu Enache. Am vrut să las un comentariu. Cum să fac asta, dacă pe pagină erau niște comentarii la vedere, care conțineau vulgarități? Am renunțat.
http://www.agonia.ro/index.php/poetry/235383/index.html
Astăzi, am postat “Editorule pudibond, să trăiești!”. A stat la “Texte” câteva minute, iar acum este exilat în pagina mea. Ca și cum mi-ar fi zis: „Ia-l! Þine-l! Spală-te pe cap cu el!”
Îmi veți reproșa că am insistat pe problema aceasta. De acord, dar nu vi se pare firesc să îmi explicați așa, pe înțelesul meu de “născută devreme”, de ce pe mine mă taxați, iar pe cei care scriu, efectiv, porcării, nu le ziceți nici „du-te mai încolo”? De doi ani, sunt și eu editor pe un site literar, dar niciodată nu am luat o decizie în privința unui autor fără să îi trimit un mesaj privat. Nu am aici aceeasi pretenție, dar un comentariu putea fi pus.
Mă întreb ce urmează, după ce veți citi această “personală”. Am câteva variante. Să vedem care va ieși “învingătoare”. Cu amărăciune și nedumerire, prof. gr.I Elena Munteanu.
PS Voi pleca pentru două săptămâni. Aveți timp suficient să îmi spuneți deschis dacă sunt indezirabilă pe acest site. Îmi veți spune, știu, că nu chemați și nu rețineți pe nimeni. Poate găsiți și alt mod de a o spune. Până atunci vă urez să fiți cu ochii pe cei care schingiuiesc limba română. Sunt destui pe site-urile literare. www.agonia.ro nu face excepție, îmi pare rău că trebuie să o spun. Cu bine, E. M.


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!