poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1324 .



Psihoterapie
personale [ ]
înșiruiri deșirate.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Inconstienta ]

2006-08-09  |     | 



Vezi tu, darling, lucrurile sunt bune sau rele, oricât de pictor cu pasiune pentru nuanțat dejecțiile zilnice ai fi tu. O femeie e frumoasă sau urâtă, o femeie frumușică poate să fie la fel de bine o femeie urâțică, și de aici nu e decât un pas până la a fi urâtă de-a binelea. Cât despre tine, întotdeauna mi-ai fost simpatic pentru că știai să faci clătite, pentru că puteai să faci dragoste o săptămână fără încetare și pentru că imi ziceai : „du-te naibii” când simțeai că nu mai poți trăi fără mine.

Oile vin și pleacă, se reproduc, vezi tu, dacă nu le ai pe toate de la bun început , nu-i nici o problemă. Aș fi zis că oile noastre fac „stână” bună împreună.

Darling, așa-i că o să te pierd...? O să pleci cu alta cu creierii mai puțin zburliți, cu pomeții mai evidenți, care știe să vorbească gelatinos, cu zahăr mult, mult. Așa-i că o să-ți bagi picioarele în compoziția de clătite când o să afli într-adevăr că mereu voi avea piele și oase și nu voi încăpea niciodată în tine. Sunt greu digerabilă.

Se zice că în viață e frumos să fii sincer, să deschizi toate fermoarele și să-ți arăți mațele fără pudoare. E bine să le mai zici că e totul pe gratis. Ei nu știu, însă, că adevărul e subiectiv și că dacă îți sar în brațe atunci când spui că mă iubești, asta nu înseamnă că te și cred. Nu mai e nimic de zis decât că ai brațele mai fragile decât de obicei, te-ai săturat de strans în brațe femei, iar eu m-am săturat de sinceritate. Așa e vara mereu, aglomerație mare: femei frumoase, bărbați în călduri, oricui îi e dor de ceva, oricine se satură de ceva, diferă doar „timing-ul”, uneori fenomenul are loc (cel mai grav atunci) în cadrul unui cuplu, dar ei vor ști atunci că e nevoie să fie sinceri, să rezolve toată „treaba” asta cu „relația” lor care „scârțăie”; eu una sunt insolată și mi s-a aplecat de la piersici, până și „timing-ul” meu e prost, relația mea se duce dracu’ cu iubit cu tot (nu putea să se ducă singură?) și nu înțeleg de ce el nu e sincer în momentele astea și de ce mi-e poftă de încă o blestemată de piersică și de un ciorap lycra cu care să mă spânzur.


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!