poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1669 .



\"Singura scuză a lui Dumnezeu e că nu există\"
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [faq ]

2009-03-14  |     | 



“Sa zicem:poate Dumnezeu exista,poate nu exista… Sa cântarim câștigul sau paguba pe care le-am avea daca spunem ca Dumnezeu exista. Sunt doua posibilitați:daca câștigi, câștigi totul, daca pierzi, nu pierzi nimic. Deci nu mai șovai:pariaza ca El exista.”
Stiu ca “a te îndoi de existența lui Dumnezeu înseamnă deja a crede.” si pentru ca un om a murit rastignit pe nedrept nu inseamna ca era sfant sau insusi Dumnezeu, nu inseamna nici ca era "Calea, Adevarul si Viata". Nu uita ... “Adevarul este rareori pur și niciodată simplu.” Iar eu alaturi de aceleasi intrebari petrec in fiecare zi soarele spre apus .. Ce este omul, ce este viata? Stiu sigur ca "Eu nu sunt ce sunt" pentru ca puterea existentei mele este din lumea nevazuta.
“Omul este o trestie, cea mai fragilă din întreaga natură, dar este o trestie gânditoare” iar impreuna suntem doar niste "suflete pierdute ca florile-n oceane de furtuni." Viata este "un drum sangeros catre moarte ,pavat cu beton, tentatii, gloante si sperante desarte." Dinainte sa imi fie dat si mie drumul pe pamant, "demonii printre noi imprastiau moarte. Iar despre moarte nu pot spune ca stiu multe, stiu doar ca de fiecare data cand am fost aproape de ea si i-am zarit privirea am simtit regretul ca nu am facut mai mult cu viata mea. Din biblie poti afla ca moartea este doar un pas spre o alta viata, adevarata viata. Stiu acum ca “Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.” Pentru ca "singura scuza a lui Dumnezeu e ca nu exista", tu.. cand simti ca numai ai motive sa traiesti si esti convins ca viata ta nu are rost...inseamna ca in sfarsit ai inceput sa gandesti liber.
Eu iti zic:nu iti lua viata inainte sa mori, nu fi prost, ca mine! Pace.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!