poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 945 .



Protest impotriva mea
personale [ ]
Am zis in titlu tot

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [magaruldeaur ]

2009-01-27  |     | 




Scriu prost.N-am talent.Daca am, trebuie smuls in clipele de inspiratie,aflandu-ma mereu pe o scara subreda: nu pot sa urc ,dar nici sa cobor.Stau si astept sa vina inspiratia.Asteptand ,ea nu vine.-Auzi,fa...de-aia nu mai poate ea.
Nu pot fi tanti secretara Ninochka(nici macar aia moarta interpretata de Greta Garbo,desi aia si cand era vie ,avea o morga de parca ar fi fost a corpse alive,sau cadavrul viu al lui Lev Tolstoi.Macar menajera sau fata de serviciu sa fiu,sa rad si eu cand citesc epigramele din cosul de gunoi al netului intreg sau sa ma apuce spleen-ul cand dau peste vreo ciorna sentimentala.
Nu ,nu sunt atat de exultata(nu exaltata,nah),incat sa cred ca si vreun regizorele mare de la Hollywood ,ca la debutul meu,profesionistii nu mi-au acordat nici o sansa,distrugand increderea in mine,etc for ever,a jamais,pour toujours,siempre.
Der Zirkus com.Nu punct com.Cirque du freak.Un film pe care il vom vedea anul asta.Ce an? 2009.Mai bine era 1909.Sau 3009.Asa ,stim cum arata asta deja,nu ne placeDaca era 1009...in Evul Mediu?Ne bateau turcii de suna apa in noi.
Cu siguranta Parisul anului 1909 era mai onest,din punct de vedere al creatiei artistice.Astazi poti sa faci 10,100 de saloane ale refuzatilor,cui,ce-i pasa?
N-am talent.Nu ma va citi nimeni,e atata lume aici.Nici eu nu-i citesc pe altii,pe toti,sau macar pe jumatate din ei.Dar o voi face N-am citit din teama de succesul altuia,de a fi plagiata ,de a nu plagia din intamplare(daca e voit atunci e semn de prostie).
Ma bucur ca nu ma cititi.M-as face de ras.In noaptea asta nu ma voi transforam in geniu.Dar o sa incerc sa-mi fac sa-mi deschid mai mult inima.Scriind prostii.
Scriind prostii?

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!