poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1169 .



cronologia mesajelor telefonice către fiul meu
personale [ ]
peste ani le va reciti își va aminti și va zâmbi

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [amedea ]

2008-12-12  |     | 



ianuarie 2008 Ești steaua mea lucitoare care-mi aduce lumina și bucurie
în viață!Pentru binele tuturor te vreau bun și înțelegător!Te pupă dulce mami!


Te iubim și te rugăm să fii copil bun și să nu dezamăgești pe nimeni ,să fii cel mai bun!Mami și tati îți urează noapte bună!


Noapte bună iubirea lui mama!O zi bună pentru mâine îți doresc și -ti amintesc că trebuie să fii bun și corect pentru ca în viață sa fii învingător!Te pupă mami dulce!

Iubire îți dorim să începi o săptămână bună,noi îti dorim tot binele din aceasta lume!Adu-ți aminte să fii bun,să fii cuminte,să ajuti pe cel ce are nevoie,învață ce ai acum de învățat pentru că mai târziu sunt lucruri care-ți vor folosi în viață!mami și tati te pupă dulce,dulce!

Bună dimineața ,succes la școală azi!Dă un pupic la mamaie din partea mea și apoi și la ceilalți!Vă iubesc pe toți!Să fii cel mai bun!Mami te pupă dulce!

Suflet din sufletul meu ești și vei rămâne pentru totdeauna!Te pupă mami dulce!

Azi îți dorim să fii fericit și mulțumit de tine !te vrem un buon ragazzo!Vreau să înveți și să fii bun,căci restul lucrurilor vor veni de la sine!

învătând,studiind ai posibilitatea de a deveni ceva în viata!Nu e usor știu,dar îți va prinde bine mai tarziu!Te iubim!Mami si Tati îți doresc noapte bună!


Ești pentru noi lumină și aer și cer și pământ!Ești rațiunea pentru care înfruntăm viața oriunde în lume!Te iubim și vrem să fii un copil bun!Suntem mandri de tine!Te
pupam dulce,dulce!

A avea vise și dorințe înseamnă a ști să-ți conturezi vii torul!Da,viitorul se construiește treptat,treptat cu răbdare și învatând,la care se adaugă însa două lucruri fundamentale:evitarea folosirii minciunii ca instrument de
a atinge scopul,obiectivul dorit și corectitudine fată de cei care te înconjoară!Te iubim ,te pup dulce,dulce!

Azi nu am încărcat telefonul!te sunăm mai târziu!Sper că ai citit mesajele!te pupă dulce mami și tati!

Să fii puternic înseamna a fi corect și bun în viață,arma cea mai puternică este inteligența și cunostintele pe care le dobândești doar studiind!Te iubim la infinit!Mami si tati!


Iti scriu în fiecare zi,căci scriindu-ți, mă simt mai aproape de tine și-mi încălzesc sufletul!Intr-o zi vei vedea rezultatul sacrificiului, pe care l-am făcut cu toții!Þine minte, căci nimic în viață nu se obține fără sacrificii!Te iubim până la lună și până la stele și apoi până dincolo de spațiiul ce trece de ele!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!