poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3361 .



bitter and spiny enough. do not taste me
personale [ ]
playing or reality?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [elavictorialuca ]

2008-01-10  |     | 



fracturez. orice mișcare ieșită din sens. unicul. nu dirijez oamenii. nu mă împopoțonez, vomit dulcegăriile. pesemne sunt o omidă imensă din care nici măcar nu mai iese fluturele, îi este bine așa, în târâșul ei pufos, ronțăitoare de frunze. green enough and tender.

riguroasă. până la refuz. nu suport imitațiile, scormonelile și datul cu buzna. ipocriziile sunt trântite de pământ, instant. și mersul gelatinos, pe sub piele, se împiedică de la prima tălpiță. îl drenăm, politicos, prin toți porii, să supureze, ca un furuncul. materia asta infectată se vindecă dezrădăcinos, pe viață.

cercetez. ordinea, la ea acasă. nu alta. nu intru mai mult, neinvitații stau în prag, așa că ridic și eu gărdulețe. multe. pentru mine, pentru cei iscoditori, pentru ochii de pisică, pentru hulitul cotidian, pentru mieroșenii, colți, semne false și putregai. lista rămâne deschisă, tinde - ca orice omenesc - spre infinit. nu contează plusul, minusul și nici punctul "zero". matematica de clasa a cincea ne salvează, ca un colopoțel, de tâmpeniarzi.

înțep. maniera mi-o cere. socialul mă aplaudă. și mai ales e bine pentru sănătate, desigur, mintală. corpul vine de la sine. sinele - dar despre asta nu vorbim aici, amar.

cine are ochi, să-i închidă. văzul nu ține de pleoape. banal, my dear, anticii ți-ar trage doi pumni în spate, după o cascadă de râs. nici în trei mii de ani nu ai ajuns mai departe de bârnă.

așa că, închideți, vă rog, papilele gustative, viața are oricum același gust.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!