poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 814 .



harta inversa
personale [ Gânduri ]
Harta inversa

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Morpheul ]

2007-09-14  |     | 



Crezand ca zbor, de fapt atingeam pamantul. Era o realitate pe care nimeni nu o intelegea! Cred ca daca atingeam pamantul de fapt zburam. Asta s-a intamplat pe 21 iulie 2007.

Stabileste care este calea catre saracie, singuratate, nefericire si disperare... iar apoi mergi exact in sens invers. Intr-o lume in care toti sunt parca preocupati sa-ti dea sfaturi intelepte, este momentul unei abordari diferite. Traseaza o harta inversa a drumului, culmea culmilor... cum sa-ti ruinezi viata. Cum sa-ti ruinezi viata financiara, profesionala si sentimentala reprezinta un puternic instrument pentru cei care vor sa dea un sens existentei lor, dar si un avertisment real, menit sa-ti atraga atentia sa nu cazi in capcana unui comportament distructiv, care ar putea ruina viata oricarui om. Vei intelege ca esecul poate reprezenta o harta virtuala catre succes - in directia opusa.

In putine momente iti dai seama ce faci. Dar ca sa-ti dai seama ce faci trebuie sa mori. Eu am avut un inger pazitor care a fost langa mine si doar m-a atins cu o bagheta magica. E un cadou pe care nu toti il primesc pentru a doua oara! Eu l-am primit! Ingerul meu a murit ca sa-mi dea mie viata! Mi-a dat ceva ce ne-a dat tuturor Dumnezeu si si-a sacrificat pentru asta propriul sau fiu - oare a meritat atata sacrificiu, oare a meritat atata dragoste? Cred ca de asta fiecare dintre noi trebuie sa isi dea seama si sa aiba un raspuns. Nu vreau sa iau model pe nimeni dar cred ca modelul poate sa fie ingerul meu. Cred ca nu este cel mai bun model dar este modelul cel mai apropiat.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!