poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1502 .



Obsexualul
personale [ Gânduri ]
aka "Jălnicianul"

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Gallardo22 ]

2007-08-06  |     | 



Metrosexuali, mai nou heteropolitani, de ce nu i-am băga în seamă și pe cei mai numeroși bărbați, și să le dăm o denumire?

Obsexualul (termen provenit din latinescul “obsedatus” unit cu grecescul “sexualus”).
Vă prezentăm câteva caracteristici de bază a acestora, în încercarea de a vă ajuta să deveniți unul, dacă mintea nu vă duce mai mult de-atât…

E genul de bărbat – sau mai bine zis “băiat” – că pentru a fi bărbat e nevoie de ceva maturitate în gândire, nu doar de mușchi sau păr pe piept cum au unii impresia, care se ghidează după anumite principii solide în viață.

Legea fundamentală a obsexualismului, și caracteristica de bază a obsexualilor este că:

Nu arată respect pentru fete! Ele sunt doar niște obiecte.

Dar, deși sunt doar niște obiecte, aproape toate aceste obiecte sunt extrem de atrăgătoare, atâta timp cât au picioare, sâni și fund. Și de obicei au! Așadar, nu ezita să scoți limba de un metru de fiecare dată când vezi o fată în fustă!

Ca să poți fi un adevărat obsexual, trebuie să ai cât mai multe astfel de obiecte în palmares. Cantitatea e cea mai importantă, nu calitatea.

Felul în care încerci să îți adaugi aceste obiecte în palmares trebuie să fie unul care să sugereze disperare, care să arate clar că ceea ce te interesează cel mai mult e să faci sex cu ele și apoi să nu îți mai pese, lucru ce le va stârni în mod admirativ atenția.

Poți încerca o metodă clasică gen “hey păpușa, ce bine arăți” sau, dacă ești pe net, de exemplu pe hi5, poți să îi faci un compliment superficial și lipsit de originalitate, gen “mamă ce ochi mișto ai”, apoi să îi oferi id-ul de messenger ca să o poți vrăji mai bine.

Ai grijă, id-ul de messenger să nu cumva să sugereze posibilitatea existenței vreunei forme de inteligență, deci recomand id-uri cum ar fi “GagiCaRu69” sau “casanova4you” etc. Fetele vor pica în plasă cu siguranță! Nu uita să folosești pretextul că vrei să vorbești cu ea, asta o va face să creadă că într-adevar ai ceva interesant de spus, lucru total neadevărat, că dacă aveai, îi spuneai direct, nu îi cereai permisiunea să mai vorbiți…

Poți însă încerca o metodă mai nouă și mai puțin folosită. De exemplu, să trimiți sms-uri la nimereala la numere la întâmplare.

Un astfel de sms ar putea suna cam așa: "Bună. Mi-am activat cartela Cosmote și am puțini cunoscuți. Dacă se poate realiza o legatură și ești o tânără drăguță, trimite-mi un sms. Dan, 29 ani, București. By"

Astfel, trimițând același sms la 100 de fete, reușești să arăți cât de disperat și lipsit de originalitate ești, lucru ce sigur te va face un adevărat obsexual în ochii ei.

Această metodă are un efect mult mai mare dacă trimiți sms-ul noaptea, pentru că îi poți capta mai ușor atenția, ea nefiind distrasă de nimic din jur în acel moment, pentru că doarme.

O altă caracteristică a unui obsexual veritabil e aceea că, deși merge de mână cu prietena pe stradă, el trebuie neapărat să întoarcă din când în când capul după alte fete. Poți desigur și să comentezi ceea ce vezi, pentru că a sta și a comenta fundurile fetelor este de-asemenea o caracteristică obligatorie pentru obsexuali. Semințele sunt opționale. Cuvintele vulgare obligatorii.

Nu încerca întâi să cunoști fata respectivă, e de ajuns să te simți atras fizic de ea ca să treci la acțiune! Fetele își doresc să fie agățate pentru cum arată, nu iubite pentru ceea ce sunt!

Acum, când aproape ai ajuns cel mai mare obsexual, nu uita să îți menții poziția prin cât mai multe chestii jalnice, disperate și vulgare, total lipsite de inteligență.

Mai sunt multe caracteristici și metode pentru a fi un bun obsexual. Dar restul le mai descoperiți și voi pe parcurs. Să nu uităm că prostia nu are limite, deci fiți inventivi!

Vă urez succes!


.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!