poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2325 .



Ajutor, Oameni Buni !
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Seemis ]

2006-01-04  |     | 



sau
despre dragostea de Arta, dragostea de Stiinta
a dlui Traian Basescu, Presedinte al Romaniei

Pe contul de email: [email protected], am trimis cerere de primire in audienta de catre Excelenta Voastra, pentru a va prezenta argumentele stiintifice in temeiul carora sustin ca Panaceul Corina Oxiopatia –Sistem de Terapii trebuie inscris in Sistemul Sanitar autohton. Am primit adresa prin care mi s-a spus ca nu imi puteti acorda audienta solicitata, si tot prin aceeasi adresa, mi se multumea pentru intelegere. Sa presupunem, dle Traian Basescu, ca beneficiati de intelegerea subsemnatului, dar, ce va faceti cu intelegerea bolnavilor de cancer sau/ si alte boli cu sfirsit implacabil, care stiu ca panaceul Corina este singurul produs care ii scapa de moarte, produs ce lipseste din farmacii datorita unor interese meschine, conservate pina si de Institutia Prezidentiala.

Pe acelasi cont de email am trimis rugamintea mea expresa: sa dispuneti celor indrituiti cu aplicarea Legii in Romania, sa ia masuri urgente si cu caracter definitiv, astfel incit subsemnatul sa-si poata desfasura activitatile specifice domeniilor de interes: Arta, respectiv, Stiinta. Mi s-a raspuns prin email ca solicitarea mea a fost trimisa spre competenta solutionare organelor de resort. Despre cum au inteles Organele de resort din judetul Prahova sa dea curs demersului Institutiei Prezidentiale, anexez materialele exemplificative de la subsolul acestor neogoite rinduri:



In atentia Doamnei Director Executiv Carmen Daniela Musat

Ploiesti, 03.01.2006

Doamna Melania Ionescu,

Ref: adresa Dvs. nr. 2994/ 5.12.2005

“ Domnul Florescu Adrian “ a fost schimbat din functie pe data de 17.05.2005, dar, intru cit faptele care stau la baza adresei susinscrise numitul Florescu Adrian le-a infaptuit pe timpul cind era presedinte al asociatiei de proprietari, inseamna ca a incalcat cu buna stiinta art.246 Cod Penal; in consecinta, rog sa tratati problema in spiritul Legii.
Sunt onorat, dar nu de regretul Dvs.duc lipsa; dupa cum am spus si celor trei doamne care m-au vizitat in privinta, ca sa-mi spuna, citez: “ si copiii acestia “, va spun si Dvs. ca “ si copiii acestia “ au fost folositi pentru ca vinovatii adevarati, in speta Florescu Gilda-Mirela si Florescu Adrian sa se poata eschiva de la aplicarea Legii, ceea ce au si reusit > nu “ copiii acestia “ ma injurau, nu “ copiii acestia “ ma amenintau cu moartea, ci numitul Florescu Adrian; iar citez: “ te fac eu sa te muti din blocul acesta “, nu “ copiii acestia “ mi-au zis, ci mi-a zis “ doamna Florescu Gilda-Mirela “; nu “ copiii acestia “ urlau cit ii tinea gura pe casa scarii, ca, stupoare, cum de mi-am permis sa descoper Panaceul Corina Oxiopatia –Sistem de Terapii, fara sa le cer aprobarea, ci “ doamna Florescu Gilda-Mirela “ …
In ap.68 locuieste si Florescu Adrian; ba, in cea mai mare parte a zilei si membrii ceilalti ai cuplului Florescu; pentru detalii, va rog sa vedeti Anexa 1.
Spuneti in adresa care face obiectul prezentei ca, daca: “ doamna Florescu Gilda-Mirela “ nu va respecta normele de convietuire la bloc, precum si linistea locatarilor “ va fi sanctionata cu amenda de pina la 10.000 lei RON “; in consecinta, va rog sa va onorati avertismentul, deoarece, “ doamna Florescu Gilda-Mirela “ se comporta ca si pina la data la care a fost atentionata de Dvs.; detalii gasiti in Anexa 1, cit si in Anexa a 2-a, anexe care se gasesc atasate prezentului demers.
Oare si Dvs., de Craciun, ati mincat sarmalele si v-ati baut cafeaua cu var si praf cazut din plafon, si cu dopuri pentru urechi virite adinc in urechi? V-am spus ca sunt pur si simplu bataia de joc a susnumitilor de mai bine de 2 ani; am sperat ca veti interveni in mod profesionist, dar, nu s-a intreprins nimic pentru stoparea cauzelor, ceea ce inseamna ca cineva anume vrea sa-mi infesteze cabinetul, respectiv, sa nu am linistea necesara actului de creatie, actului de cercetare; adica, atit subsemnatul cit si sotia, suntem persecutati politic.Apropo: cind pe proprietatea mea pot sa dorm cind vreau eu si nu cind binevoiesc vecinii? Apropo: cind pe proprietatea mea o sa pot asculta muzica ce prefer si nu muzica bubuitoare a vecinilor?
Sper sa luati urgent masuri; m-ati scuti de un drum la Institutia Prezidentiala.

Cu consideratie,

gheorghe Sârbu
savant

website: http://www.sarbu.ro
email : [email protected]
mobil : +40 723 164365

ANEXA 1

Ploiesti, 02.01.2006
Catre,
Asociatia de proprietari

Domnule Presedinte Ceausu Ion,

va anunt si prin scris ca, Florescu Gilda-Mirela ( si alti membri ) ap.68, desi i s-a atras atentia de catre Politia Comunitara prin adresa nr.2994/ noiembrie 2005, sa inceteze cu teroarea careia eu si familia mea suntem supusi > altfel va fi sanctionata cu amenda de pina la10.000 lei RON, se deda acelorasi practici:
1.- muzica la volum maxim, f.f. ostentativ dupa orele 22:00, atit de bubuitoare, incit peretii proprietatii mele trepideaza,
2.- topaie, tropaie, bat cu obiecte contondente in pardoseala, trintesc usi, fac harmalaie greu de descris, f.f. ostentativ tot dupa orele 22:00, incit vacarmul produs prin aceste mijloace de gang face ca geamurile de la proprietatea mea sa zangane,
3.- Florescu Adrian doar in acte locuieste pe str. Bahluiului; in realitate, dupa cum bine stiti > zilnic va dati binete, locuieste la ap.68, bl.181B, sc.D, fara a se regasi pe lista de plata pentru cheltuielile de intretinere aferente; in cea mai mare parte a zilei si ceilalti membri ai cuplului Florescu,
4.- Florescu Adrian a distrus fereastra de la panoul de contori electrici hol, insusindu-si lacatelul pus de dra Iordache Simona, ap.63, tocmai pentru a nu ni se mai intrerupe curentul electric, tot de catre acelasi Florescu > rog inlocuirea ferestrei deteriorate pentru a aplica alt lacatel,
5.- acelasi Florescu a spart si geamul de la usa intrare pe casa scarii D, bl.181B, cum a procedat numai cu cca 2 luni inainte si cu butonul de la soneria ap.62 > proprietatea mea, respectiv, si intrerupatorul lumina electrica parter, scara D > lucru constatat de Politia Ploiesti 3 Vest.
6.- Va rog sa retineti ca toate aceste incalcari ale normelor de convietuire la bloc, respectiv, a legii linistii publice, cu premeditare si metodic, apucaturi incalificabile > tolerate de reprezentantii asociatiei de proprietari al carei presedinte sunteti, ma aduc in imposibilitatea de a desfasura activitatea de savant, activitatea de scriitor, ceea ce contravine tuturor normelor universale, prin faptul ca, astfel, se incalca drepturile omului, proprietatea intelectuala, si ceea ce este si mai grav, proprietatea, care este garantata prin Legea Fundamentala a Tarii.
Rog masuri urgente si definitive, iar in cazul ca nu vreti sa solutionati, va rog sa sesizati Politia.

Cu stima,

gheorghe Sârbu
ap.62, parter



ANEXA a 2-a

Ploiesti, 02.01.2006



Catre,
Asociatia de proprietari

Domnule Presedinte Ceausu Ion,

va anunt si prin scris ca, incepind cu data de 02.11.2005, datorita familiei care s-a mutat in apartamentul numitei Sirbu Vasilica ( ap.61 ) nu pot sa-mi vad de activitatile ce desfasor, intrucit nu ma pot odihni: muzica la volum maxim, discutii cu ton exagerat de ridicat, tirit diverse bucati de lemn si metal pe parchet, trintit usi, etc., dupa orele 22:00, dar, si pe timpul zilei; tot astfel, se petrec lucrurile si dupa ce a stat de vorba dna administrator Teodorescu Alexandrina pe data de 05.11.2005, cu unul dintre membrii acestei familii, cind i s-a atras atentia la solicitarea mea: sa respecte normele de convietuire la bloc, respectiv, legea linistii publice.
Precizez ca am discutat de doua ori cu acelasi membru al familiei respective, cu care a vorbit si dna administrator despre faptele ce semnalez, dar, fara a obtine vreun rezultat pozitiv.
Va rog sa luati masuri urgente ca aceste fapte, care nu fac onoare nici unui copil cu handicap, daramite unui adult, sa nu mai aiba loc.

Cu stima,

gheorghe Sârbu
ap.62, parter

Nota: Sirbu Vasilica, proprietar ap.61 este nasa unuia dintre copiii Florescu, si astfel,
lucrurile se leaga.







.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!