poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 839 .



Un vis…!
personale [ Gânduri ]
Dorințe

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [asvl ]

2005-11-20  |     | 




Nu a trebuit decât să-ți ating fruntea cu o mică sărutare, pentru ca tu să te înroșești tot, iar transpirația trupului tău superb să se reverse peste toată frumusețe nudurilor noastre ce erau luminate de lumina incandescentă a unei lumânări, ce stătea de veghe la capătul patului nostru.
Þi-am sărutat apoi trupul, ce acum mi se părea a fi altul, cum, de fiecare dată mi se pare că este altul, deoarece și eu, întotdeauna sunt alta.
Þi-aș spune că te iubesc, dar îmi este frică, ca aceste cuvinte să nu te sperie, iar tu să fugi, să dispari, mai întâi pentru un moment, apoi pentru toată viața….
Las cuvintele pentru mai târziu și îmi continui întregul șir al sărutărilor așa cum o fac mereu. Palmele tale îmi mângâie firele de păr răzlețe, iar eu mă cutremur, mă cutremur la fiecare atingere de-a ta atât de perfectă.
Nu las nimic să-mi strice frumusețe acestor clipe și închid ochii…, pentru ca tu să-ți continui frumoasele sărutări și tandrele îmbrățișări. Din nou îmi este frică, ca nu care cumva ceva din privirea mea să te sperie, iar atunci să fugi și, îți admir trupul luminat de lumânare, doar printr-un sclipit de pleoapă.
Mă observi și îmi săruți ochii, apoi nasul, apoi barba, pentru ca, în cele din urmă să-mi devorezi buzele cu cea mai pătimașă sărutare pe care mi-ai dăruit-o vreodată.
Ești TU, sunt EU, suntem NOI, cei mai frumoși îndrăgostiți care nu pot să se iubească acum, decât în…vise! În cele mai frumoase vise pe care le putem avea, ca și cel pe care l-am scris eu aici…! Suntem noi…,un vis care poate oricând să devină realitate.



.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!