poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 808 .



Cand urli...
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [mariusflorin ]

2017-06-02  |     | 



- Reguli de bază, de ortografie și punctuație:
a. Este permisă atât utilizarea ortografiei cu â din a, cât și cea cu î din i. Folosirea diacriticelor este obligatorie. Diacriticele sunt obligatorii pentru ambele variante de scriere. Textele fără diacritice vor fi "refuzate pentru corectură" sau încadrate la atelier, indiferent de nivelul de acces al autorului.

Citiți, vă rog, regulile acestui site.





..Cand urli in interiorul aceluiasi loc..., pana cand formezi un hau inrosit al carui inceput nu-l mai vezi, nu-l mai ti minte si nu-i mai recunosti existenta, ci doar il lasi sa te patrunda ca o toxina in tot corpul pana cand cedezi, pana cand dispari in fata celor ce te cunosc si in cele din urma in haul creat, iti dai seama ca trebuie sa te parasesti intr-un timp paralel, pentru a mai putea fiinta.
E semnul timpului tau prea lung ingrozit, abisul ce doare, pe care l-ai creat si din care trebuie sa pleci pana caderea sa devina un mers lung obosit, fara cale de intoarcere.
...Doar pentru ca plangi si trebuie sa stii ca esti infrant intr-un loc si timp ce nu-ti mai apartin, ca niciodata de altfel.
Singurul loc ce-ti apartine e in locul depozitar al sentimentelor tale repetitive, create de lacomia infinita a dorintei de-a avea totul.
Din pacate, dorinta este un infinit mic, inghitit de-un infinit atat de mare de durere, ca-ti curbeaza fiinta intr-o ghemuire ce si-ar fi vrut nenascarea, intoarcerea in amnios, in neantul venit.
Opreste-te in a visa la plural si nu mai eterniza calitati, de care in mod normal, daca ai o viata indeajuns de lunga, ne bucuram mai putin, decat de batranete.
Pentru ca nu ai poze de acum 10-20-30 de ani, nu inseamna ca ai ramas acelasi.
Chiar de mintea ta te vede un pic si prin ochii tai obositi, pacaliti de ochelari, are tendinta de-a-si pastra imaginea cea mai confortabila unei procreeri continue, atat timp cat inca funtionezi.
...De fapt, s-ar putea sa functionezi atat de bine, incat sa fii penibil sub noua ta infatisare imbatranita.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!