poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 4793 .



Împărtășiri
personale [ ]
de la lume adunate

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [raduh ]

2017-04-18  |     | 



Fără o introducere prea lungă, iată câteva din lucrurile care mi s-au părut interesante și împărtășibile în ultimele câteva zile.

1. Părinții sunt instruiți să fie fermi atunci când promit ceva copiiilor. Pozitiv - negativ, dacă ai apucat să promiți ceva, fă-o până la capăt. Și dacă punem ecuația asta peste amenințările recente ale tătucului Trump pentru copilul neascultător ce conduce Coreea de Nord, aș zice că ar trebui să ne așteptăm la niște acțiuni interesante care să ocupe jurnalele de știri în viitorul destul de apropiat.
Stați liniștiți, am mai verificat o dată pe hartă, Coreea de Nord e hăt departe dincolo de întreaga Chină, și amplasată exact pe direcția pe care a fost amplasat scutul anti-rachetă. La fix, aș zice.
Un material frumos formulat aici sau dacă preferați ceva în română, nu pot recomanda decât Digi, din păcate, reportajele sunt cam scurte.

2. Mai nou mă interesează zona de retail. Așa că mai urmăresc ce se întâmplă peste ocean, spre vest, ca să știu ce va urma la noi peste câțiva (zeci de) ani. Mi-a atras atenția un articol despre cum dispare industria mall-ului în SUA, și dacă aveți răbdare până spre final o să găsiți o idee interesantă despre viitorul comerțului și ce legătura are asta cu Elon Musk.

3. Pozele astea în particular nu-s capodopere fotografice, dar e o idee care mi se pare interesantă și care a produs niște ilustrații cel puțin interesante.

4. Care e cea mai bună trupă despre care probabil nu ați auzit prea multe până acum? Counting Crows. Am descoperit întâmplător cele mai bune 2 albume ale trupei în stoc la Cărturești, în varianta vinyl: Recovering the Satellites și August and Everything After. Cu ocazia asta m-am decis și eu să îmi cumpăr un pick-up, îmi recomandă cineva vreun model anume?

5. Ai avut vreodată o idee de afacere pe care ai împărtășit-o cuiva care avea capacitatea să o finanțeze? Ai primit vreodată răspunsul "Fă și tu un business-plan și apoi discutăm"? Dacă ești în categoria începători, dar te atrage domeniul, am găsit un material interesant, care vine și cu un template de o pagină pentru un business-plan.

6. Majoritatea dintre voi folosiți browser-ul Chrome, așa că puteți experimenta cu succes niște teste dedicate acestui browser, numite chiar Chrome Experiments. Pentru azi, încercați Auto Draw . Desenați ceva simplu cu mouse-ul pe ecran și vedeți dacă sistemul "ghicește" ce ați vrut să desenați, în bara de sus a site-ului.

0. Așa, rapid, pe final, ar putea să vă mai intereseze și că:
- Turcia a luat-o razna
- l-au prins pe Ghiță
- Jaguar a lansat o mașină chiar urâtă

La revedere!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!