poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1091 .



De ce „spirit silence” și nu „aiurea-n tramvai”?
personale [ Gânduri ]
nedumeriri

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [alchimina ]

2005-09-15  |     | 





Mă-ntreb: oare ce-i animă pe unii să-și lovească buricele degetelor de tastele compului cu atîta frenezie sterilă? N-aș fi ajuns la niște ‚comentarii’ offtopic făcute textelor mele, sau mai degrabă luîndu-le doar ca pretext, dacă n-aș fi nimerit întîmplător, pornind de la alte pagini, pe pagina ‚spirit silence’. Tăcere cam limbută totuși și, după cum se va vedea, destul de aghesmuită.

Ce caracterizează offtopic-ul? Potriveala, bineînțeles, ca nuca în perete. Și aici, pentru că nu cred că voi înălca regula limbajului vulgar, pot spune fără jenă: ca mucii în fasole. O să și exemplific pentru cine are răbdare să citească textul la care trimite link-ul.

La textul la care puteți ajunge așa http://www.agonia.ro/index.php/essay/130952/index.html,
comentariul este ăsta:

= schimba subiectul

D-zeule mare! Lumea a secat .Complet.Stanescu Nichita a nascut cuvinte.Greu de conceput un asemenea fapt.Dar s-a intimplat.Fericirea...as vrea sa cred ca" nenea " asta chiar a cunoscut nefericirea.Pentru ca altfel...dar , bineinteles , inca o data , din nou , un ALTU care crede ca a cunoscut un asemenea concept care tine in el , si bine sigilat , secretul HAOSULUI>(ptr cei care nu stiu , nu exista Univers , Fara HAOS).IAR FERICIREA ESTE UN UNIVERS.Cine indrazneste sa vorbeasca despre EA - nu stie ca Universul se creeaza si autocreeaza la fiecare miime de moment.FERICIREA nu este un capitol de teoretizat.PUNCT.
spirit silence [06.Sep.05 14:20]

Comentez și eu: Dumnezeu cu mila!

Iar la acesta:
http://www.agonia.ro/index.php/personals/139495/index.html
următorul:

= schimba

ho ! mai va ! prea mult ....amestecul asta ... suna a Emil Cioran .Cam greu sa recunosc originalitate.Diferenta este ca el (Emil Cioran ) nu e patetic in scrieri.Si in felul asta nu devine Batrin , in sensul in care conceptul in sine presupune - drum catre senilitate.No offence!
spirit silence [06.Sep.05 14:20]

Ce ar fi de observat? Un lucru foarte simplu: într-un singur minut – același – persoana în cauză a citit două texte și a comis două comentarii.

Nu vă vine să credeți? Atunci, hai să zicem că e de fapt o chestie premeditată: textele mele au fost citite din vreme, comentariile au fost scrise cu meticulozitate și probitate. Și după o atentă cumpănire, fiind deja pregătire, au fost lansate într-un minut în eter.

Rămîne totuși întrebarea (dacă tot au fost date offtopic): ce-l mîna pe dînsu-n luptă, ce vroia acel confuz, ce vedea pe fruntea mea, ce vroia să-mi smulgă neștiutul cavaler?

Am mai citit cîteva comentarii ale temutului spirit făcute altor texte, la fel de veninoase, de gratuite, de pueril sfidătoare. Pare să fie o reîncarnare a maestrului de tristă amintire - Vogoride.



.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!