poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1737 .



clișee de "sfântă preacurvie"
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2012-04-03  |     | 



clișee de "sfântă preacurvie"
(sau despre "vraja" prostituțiilor intelectuale).

1.
oare cine bărbat s-au femeie nu a rămas vrăjit de frumoasele patriei ? cum cu nemaiîntâlnită îndrăzneală etalau dezbrăcăciunile cu silicoane sau fară silicoane în reviste de format occidental play boy sau hustler. gândeau in perspectivă democratic, cum bărbații bogati, posibili curtezani vor face cozi la ușa lor cu limba până in pământ.
-nu-i așa ne lasă mască unele inteligențe?
2.
ne lasă mască dar una rece de tot, (ca pentru iarna siberiana) traseismul, pardon turismul politic dintro ogradă de partid în alta cu valizele pline de bani, potrivit de mari pentru creat case de toleranță cu piscine în care sute de frumoase ale patriei se zbenguie deodată în pielea goală. nimfele patriei trebuie să producă plăceri politicienilor obosiți de atâta scobit în nas și masturbat organul gânditor în timp ce priveau telenovele porno.
este colosală toleranță in patrie, în analogia termenului se deduce că si națiunea ca o familie unită trăieste întro mare, fenomenală, casă de toleranță- astfel este posibil acceptabil orice, dacă seamană cu democratia capitălizarii teribilismului ipocriziei perfidiei junglice.
3.
școala este gratuită de mai bine de 60 ani.
este atât de multă cultura în țară încât și birturile rezonează în artele politicii, sociologiei, agriculturi scaieților. regretabil dar reprezentabil ca ultim profil si reper de intelect, absolut toate ulițele toate străzile orașelor și bulevardele capitalei sunt urinate de porcari văcari găinari , bălegărite de multiculturalizați.
azi nu mai sunt școli întro regiune/cartier, câte-s birturi și crișme pe o singură stradă din centrul istoric. edilitarismul bălegarului nu-i treaba primarilor care au făcut scoli mari, de pildă "medicină veterinară" apoi au tăiat în carne vie să stoarcă de sevă toate fibrele turmelor.
slugă pentru pretutindenarul bălegar nu se vrea nimeni cu două diplome în buzunar , mai mare mai tare dintre candidați este obiectivul și predicatorul sloganului.
4.
despre terfelirea patriei mamă- a mamei prietenului, a mamei proprii, a mamei nevestii- strada - mineriada, golaniada, fotbaliada, papagaliada oferă cite rezonante poate aduna o ureche si o memorie- depozitară de injurături. vrăjitoriile țiganilor au avut efectul scontat în sute de ani de toleranță .dacii nobili curajoi și frumoși ca albul mirean onorant, sunt oale și ulcele în măruntaiale pământului acesta, pe care incă cerul lor rămas deasupra noastră îl adoră. dacii maxim jefuiți, batjocoriți, umiliti se duc pe rând, ei țiganii inmulțiți au inceput să taie beregatele în plină zi la polițiști, la medici, la sărmanii țărani prin piețe înca prezenți, sa ne hranească la prețul ieftin sfint. țiganii se emancipează vor sa domine neamul lor de samsari de bișnițari, de cămătari, de bancheri, de senatori și deputati și presedinți de țara prin județe si prin tribunale ... cu doi regi și cu doi împarați, cu o mie de bulibași baroni să țopaie triumfatori pe mormintele dacilor prin cimitire unde țiganii ca popii sunt patroni.
5.
cea mai colosală "sfântă preacurvie" la popi se poate observa. sunt peste 300.000 ca regii peste 25.000 de biserici mai înalte ca palatele, nu sunt atâtea împreună numărate; grădinițe, gimnazii, spitaluri, policlinici, facultăți academii de poliție/ securitate, sisteme de pază pompieri salvări, teatre , săli de spectacol, muzee de cultură și edificii monumentale, capodopere. școala lor de preacurvie e supremă, vinde iluzii, vinde minciuni, vinde vrăjitoriile negre ca niște blesteme cumplite de ciocli ce îngroapă neamul. pe deasupra mai mult de jumătate din bugetul ministerului culturii este direcționat lefurilor si literaturii cultelor și ocultelor lucrări .
atâtea minuni a facut biserica pentru daci, să scoată diavolii din națiune, încât mult prea mulți dintre români șomeri de conjuctură ori trântori de esență și drogați își bat mamele surorile bunicile pentru bani de mers la discotecă și la violul de după paranghelie beatitudinală oriunde în sat oraș sau spate de cruci în cimitire.
4.000.000.000 ( patru milioane de români) au părăsit țara de când democrația blidărească permite crima de când justiția a devenit marioneta ticăloșilor.
6.
un proverb străvechi spune ca despre virtute artistică, cu demnitate și onoare, că românii s-au nascut poeti, așadar cei rămași încă vii, fiți visători însă va conjur, feriți-vă și dacă vă ascundeți dincolo de găoacea și pliscul metaforei. ciori imense și corbi obezi bat la uși când visul nici nu intuiește că moartea are chip de om și s-a înzdrăvenit sub ochii adormiți hipnotizați de mătănii..
7.
păduchii de aur ai țării se pregătesc de noile alegeri ca de noile minciuni-
- uraaaaaaaaaaaaaaa
trăiască găleata roșie și mălaiul gata măcinat cu finețe să explodeze ultra elegent și perfect democratic mămăliga în ceaun.
mult nu mai avem de trăit cei ce suferă sincer curat, pentru patrie și națiunea getodacă, este cred încă aer suficient( este tot ce mai avem avut valoros autentic de la codri carpatici) și din când în când o ploaie pascală umple râurile. când plouă cu soare se mai vede puțin viitorul, chiar dacă picurii se bulbucesc ca spuma de șampanie, la trântă rapid se dau de pamânt și apoi toate se învolburează.
știu, sunt incomodă, tare incăpătânată (ca bourul/zimbrul/ ca taurul în corida românească) să îmi spun păsurile getodace, sunt constientă că pot primi oricând un glonț în cap, păi de, așa lume așa epopee așa final de câmpii elizee..... sunt câțiva zeci de ani de când le tot povestesc multor culturalizați despre cum li se fură pământul de sub picioare, despre cum le este excrocată fibra, nervura genealogică, intregul existential cu cerul cu neuronii atomoiluminici sunt supusi la o dată de specifică astrorezoluție, fenomenelor apocaliptice.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!