poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3764 .



jurnal
personale [ Jurnal ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [ioanan ]

2011-07-19  |     | 



de la o vreme nu-mi mai imaginez nimic. e ca într-un joc. realități de toate felurile se înșiră ca niște gablonțuri. în mine războaiele s-au terminat de mult. accept. este extrem de simplu.

îmi amintesc că am citit romanul tău cu un nesaț de care nu aș mai fi în stare. ca și cum viața mea ar fi atârnat de fiecare cuvânt. ca și cum dacă m-aș fi oprit m-aș fi dezintegrat.

am așteptat apoi ca un stâlp. era ceva care vibra neîncetat în așteptarea mea. ca firele de înaltă tensiune. autobuze întregi cu navetiști veneau plecau trenuri de marfă de călători personale rapide vapoare avioane. toate fără tine.

lumea se micșora pe nesimțite. devenea rece. noaptea devenea pustie. pustiul devenea pustiu și eu înțelegeam aceste lucruri prea bine.

până la urmă mi-am imaginat tot felul de circumstanțe. cum te-au arestat unii crezând că ești vreun luptător în gherila acelei țări cu nume ciudat, cum tot căutând ai ajuns în tibet, cum ai călătorit în compania unor oameni extrem de ciudați alții doar triști alții doar obosiți care ți-au furnizat materiale pentru încă vreo zece cărți pe care le vei scrie pe malul oceanului în casa de lemn. cândva.


mi-am imaginat că ai trecut prin garduri ghimpate că ai învins ai făcut dragoste și ai lăsat urme că ai păstrat lumea în tine ca să mi-o povestești. numai de aceea ca să-mi spui cum a fost.

am auzit că ai venit dar e cam târziu. acum mă joc altceva. mă joc de-a realitatea. o stupizenie. să nu încerci niciodată.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!