poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1769 .



Pe scurt
personale [ ]
Într-o săptămână germană – 28

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Delagiarmata ]

2011-07-10  |     | 



Dizidentul chinez Ai Weiwei a primit denumirea sa ca membru al Academiei de Artă din Berlin. Într-o notă, scrisă cu mâna în lb. engleză, s-a adresat Academiei cu următoarea propoziție: „Primesc calitatea de membru cu mare bucurie. Bejing, 1.7.2011”. La ora actuală artistul chinez este consemnat de autoritățile comuniste din China.

Opera de Stat din München a planificat un turneu în Japonia. Din cele 400 de persoane care ar trebui să se deplaseze în Japonia circa 100 au anunțat că nu vor să participle la acest turneu. Le e frică de stuația atomară din această țară. Turneul va avea totuși loc între 12 septembrie și 12 octombrie 2011. Sunt programate zece reprezentații, printre care și opera Lohengrin de Richard Wagner (1813 - 1883), rolul principal fiind interpretat de renumitul tenor Jonas Kaufmann (*1969 .


Ultima serie a filmelor despre aventurile lui Harry Potter a avut premieră la Londra. Joanne K. Rowling (*1965) a scris șapte romane cu acest personaj. Cărțile au fost traduse în 67 de limbi și vândute în 400 de milioane de exemplare. În Germania au fost vândute 31 de milioane de cărți.

Scriitorul Martin Walser (*1927) a declarat că poate să-și închipuie să apeleze la serviciile institutului elvețian de ajutor de eutanasie Exit. Unele ziare germane îl citează pe scriitorul cu declarația: “Poate vorbesc numai așa de ușor fiindcă chiar acum nu mă doare nimic. Dar sper că atunci mă voi duce în Elveția la Exit ca să-mi servească o moarte ca lumea.”

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!