poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1226 .



Românii transformați in sclavi!
personale [ ]
Mesaj de la Cel Preanalt din Ceruri.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Crezantema ]

2011-05-14  |     | 



Românii au fost 50 de ani sub umilința și teroarea comunistă iar de 20 de ani încoace, s-au lăsat și mai ușor prostiți și păcăliți de conspirația mondială ! Pentru dezvoltarea trăirii religioase autentice și mai ales pentru un Urcuș Duhovnicesc al oporului românesc, pentru înmulțirea credinței cu fapta, și nu cu numele, Domnul Iisus ne-a dezvăluit un Adevăr în cartea: « IEȘIÞI DIN EA, POPORUL MEU ! » ieșiți din Cetatea Babilonului care înseamnă lumea plină de nelegiuiri.
Iată, Românii l-au părăsit pe Dumnezeu ! ... lăsându-se invadați de minți rătăcite care au ca scop suprem, BANUL ! De ce vă temeți să credeți că Dumnezeu este Cel ce cere să se facă « VOIA SA » România are un cuvânt de spus în această privință ?!... O UȘÃ deschisă de Iisus, pe cerul ROMÂNIEI, încă este primitoare și îndurătoare tuturor neamurilor pământului, care vor să treacă la : "UNUL Dumnezeu, UNA Credință, UNUL Botez, UNA Sabornicească și Apostolească Biserică, toți fiind « un singur TRUP » o pâine, gustând din aceeași pâine HRISTOS”. Toți acei pentru care, EL, Mântuitorul Iisus și-a dat viața.
Acest Mesaj, « IEȘIÞI » a fost un prilej de reflecție, a fost soluția din care ați fi putut « ieșii » încă de mult timp, de sub amenințarea crizei organizate... de sub înfierarea anticristului, care coincide cu numărul 666... cum ne profețește Sf. Ioan Evanghelistul, în cap. 16-2 din Apocalipsă : "Și o bubă rea și ucigătoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei".
Tu, România, ca o stea să strălucești! Toate popoarele vor să aibă aceeași strălucire, și vor avea de vor cunoaște DRAGOSTEA Dumnezeului tău. Adevărata IUBIRE, purtătoare de bine, a Celui Preaînalt din Ceruri se află în tine, România ! Tu ești puntea de legătură sudată prin pace și curățenie sufletească, între întreaga omenire și Dumnezeu ! Numai tu poți construi o altă lume... printr-o naștere din nou !... Un « Nou Ierusalim » așa cum cere și după cum îi este Voia Celui de Sus, Dumnezeul Sfinților noștri Părinți de la Începuturi.
Indrăznește, România, refugiul tău este numai în Dumnezeu ! Ești aleasă pentru acest serviciu, și Sfinții vor fi cu tine.
România !!... intră sub cruce ca Iisus, Domnul tău, și când faptele tale bune, pentru iubirea de aproapele, vor izvorî dintr-o inimă curată, voi veti deveni lumini în jurul lui Hristos, în jurul Tatălui Ceresc din Răsăritul Cel de Sus..
Opriți ‘răul’… în curând îl vom vedea pe Dumnezeu ! »
Cu această scurtă frază am debutat pe Site-ul Literar. România mi-a aruncat dispreț asupra mea, în loc să analizeze haosul care guvernează întreg globul pământesc.
« IEȘIÞI » Poporul meu, cât încă nu e prea târziu !
Nu te teme Popor Ales:
« Cădea-vor dinspre latura ta o mie și zece mii de-a dreapta ta, dar de tine nu se vor apropia. Însă cu ochii tăi vei privi și răsplătirea păcătoșilor vei vedea ». (Psalmii lui David.)
Cuvântul "Dumnezeu”, înseamnă: și Dumnezeu Tatăl, și Dumnezeu Fiul, și Dumnezeu Duhul Sfânt. Aceasta, însemnând că Dumnezeu este substantiv colectiv, așa cum și poporul este substantiv colectiv și este format din oameni.
Dumnezeu, când iubește un popor, îi iubește în egală măsură pe toți oamenii, deoarece toți sunt o unitate, așa cum Sfânta Treime este "Într-Unul" singur Dumnezeu. Și când vrea să reînoiască un legământ cu Poporul Său, ne place sau nu, El vorbește lor printr-un singur Avraam, Noe, Moise, sau alți prooroci. Acesta este un semn al ordinei și disciplinei. Chiar dacă un popor este, sau nu păcătos, El caută la un singur Om:
"O, de ar fi cineva înțelept ca să priceapă aceasta și ager ca să pătrundă Cuvântul cel adânc!"… (Osea. 14; 10
"Și să luați aminte la cuvintele robilor Mei prooroci, pe care-i trimit la voi dis-de-dimineață și voi nu-i ascultați."(Ier. 25; 5).
"De la început Eu vestesc sfârșitul și mai dinainte ce are să se întâmple. Și zic: Planul Meu va dăinui și toată voia Mea o voi face. De la răsărit chem o pasăre de pradă, dintr-un ținut depărtat un om care să împlinească, planul Meu. Am vorbit, voi împlini; am hotărât, voi înfăptui!" (Isaia. 46; 10, 11)



« Rocco Buttiglione, candidat CE in 2008 –
“Uniunea Europeană se îndreaptă spre un totalitarism care dorește să devină o religie de stat, o religie ateistă, nihilistă ... o religie, care va deveni obligatorie pentru toți.”
Aldous Leonard Huxley, "Brave new world” –
"Teletâmpiții secolului douazecișiunu vor avea tot ceea ce au fost programați să-și dorească, acționând ca propriile lor telejucării…....
Rebelul castrat de mâine se va plimba într-o hologramă și va putea oricând deveni virtual asemeni propriului său idol….
Politica și politicienii, au devenit o marotă în spatele căreia ni se anesteziază rațiunea de către chiar șarpele care îl adăpostim la piept. »
Tezește-te, România, acum, cât nu e prea târziu!

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!