poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1066 .



De la Adam și Eva încoace!
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [G.Iulia ]

2011-01-22  |     | 



Mâine 2 iunie 2009 sărbătoresc 1 an de divorț oficial. Ce bine e asa, sincer! Nu am wife-material, ce sa fac?! Nu le suport mirosul, aspectul, sforăitul, mofturile, felul cum ne confunda cu mamele lor dar, nu meritam pic de respect, mama e mama! Doamne, tine-ma departe de creaturile astea!
II privesc pe strada și ma îngrozesc! Sunt urați, burtoși, prea parfumați prea gelați, prea împuțiți, dar foarte importanți!!! în capul lor firește! Chiar nu realizează ca de fapt au fost un rebut, adevărata creație a început cu femeia. Bărbatul e făcut din praf, adama, pe când femeia e făcuta din materialul deja îndumnezeit, coasta lui Adam. Prin urmare, în afara de Creator , totul ne separa. Si dacă stai sa contempli, orice asa zis geniu-creator tinde sa se efemineze, oare de ce? De ce femeia are o soarta asa rea, pentru ca forța bruta a bărbatului a țintuit-o la pământ, pentru ca, măcar atât , bărbatul a intuit potențialul infinit al femeii și, în îngrozitoare lui mărginire, s-a revoltat și de atunci trăim într-un univers misogin pentru care evident femeia e de vina. Manipulare, propaganda, publicitate, programare semantica, inchiziție. Orice ca sa vândă o marfa pe care însăși Creatorul a vrut sa o revizuiască, dacă nu chiar s-o recicleze Þărâna în Þărâna se va întoarce! Sunt rea!!! Îmi dau seama ca Dumnezeu n-a vrut sa facă asemenea diferențe, caci oferindu-i femeii darul nașterii, femeia care era deja creație îndumnezeită, el ii oferă astfel șansa bărbatului la dumnezeire! și de aici începe un proces recurent prin care duhul sfânt se propaga în țărână. Incă un argument ar fi nașterea lui Iisus din Maria.
Oricum ar fi, astea sunt doar vorbe. Cert e ca trăim într-o lume urata, pe care noi am făcut-o asa, dar nu recunoaștem, și schimbam mereu subiectu, ne întoarcem mereu la Adam si Eva. Degeaba!
Într-o lume în care mor copii de foame, femeile sunt traficate ca o marfa, nu se respecta aproapele aproape de loc, crima devine un sport pentru cei cu bani, etc, într-o astfel de lume ce avem de făcut?!, facem ceva?
Spunem vorbe
Degeaba!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!