poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 754 .



ROMÂNIA spulberată, de forțele malefice?!...
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Crezantema ]

2011-01-14  |     | 



De ceva timp, România a plecat la drum, cu stângul.
Se vede clar și sigur, prin ceea ce ne arată Televiziunile și Presa.
Nu vreți să „IEȘIÞI” Fraților?... Domnilor și Doamnelor, ați rămas pe mai departe în ceața păcatelor?... Iisus Salvatorul nostru, chiar ne-a oferit o șansă unică în lumea popoarelor, îndemnând Poporul nostru să se concentreze pe latura spirituală, pe Adevărul trimis nouă de la Lumina Adevărului Ceresc. Dar s-a crezut despre acest ADEVÃR, o utopie, îndemn prea abuziv și am fost privită cu o oarecare reticiență, suspiciune. Mulți s-au grăbit să mă lovească cu biciul disprețului, al urii, prin aceasta lovind indirect și în Dumnezeu. Am fost îndemnată să postez pe Site-uri religioase, de parcă nu le-ar fi spus Iisus, că a venit și pentru cei bolnavi. S-a crezut că e gândirea mea și nu Voia Celui de Sus și m-au trimis la psiholog. Asta pentru că nimeni nu a dorit să facă un pas, spre acest Adevăr Divin, fiindcă nu le-a convenit viața de sfințenie! N-au vrut ași clădi comoară în Ceruri, fiindcă n-au vrut a renunța la viciile lor. Așadar, iată, acum forțele malefice, spulberă toate visele de viitor ale românilor.
Mă întreb, cei care au rămas înstreinați de Dumnezeu, nu-și dau seama cât de scurtă le este viața? Și ce-i așteaptă dincolo? Sau n-au capacitatea de a înțelege ceva, câtuși de puțin din scrierile mele despre acest Mesaj?!...
Poporul meu, Românii mei sunt frumoși, inteligenți, minunați, admirabili, au fost deosebiți de harnici!… Mă întreb, ce mai pot face ca să mă înțeleagă și să ia o hotărâre fermă înaintea lui Dumnezeu, pentru viitorul lor?
Uneori îmi zic mie însumi că judec greșit oamenii, uneori mă condamn pe mine, că nu găsesc cuvintele ca să pot explica cu mai multă fermitate acest ADEVAR. Dar, iată, Presa mă contrazice:

9AM » LifeStar » Top 10 scandaluri sexuale din 2010 »

Top 10 scandaluri sexuale din 2010

Share3 Trimite prin Twitter | Recomanda |

12 Ianuarie 2011 | 4 comentarii

Sunt celebri, frumoși, au tot ce își doresc, însă nu se pot bucura de dragoste. Anul 2010 a fost unul plin de agitație în lumea showbizz-ului: numeroase scandaluri sexuale, despărțiri, infidelități , divorțuri și certuri.............................. am încheiat citatul.

Dar, oare, numai în lumea showbizz-ului, este mare agitație ?!...

Interesul nostru, prima preocupare, ar fi, să învingem prin rugăciuni repetate la Preabunul Dumnezeu, pe acest malefic diavolul, și să nu mai ignoram Mesajul Său, îndepărtându-ne de Dumnezeu și de ascultarea de Porunci. Toți cei ce trăim în România să devenim o forță creatoare de bine. Þara și civilizația noastră să devină bine cunoscute în plan mondial, pentru ca astfel împiedecăm PLANUL lui Dumnezeu, de viitor, asupra tuturor națiilor pământului.

Incă odată, vă îndemn, citiți : « Lecturarea cărții : « IEȘIÞI DIN EA, POPORUL MEU ! »

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!