poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1733 .



panzer battalion
personale [ Jurnal ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [emilian ]

2010-11-11  |     | 



forward

vineri ora 14 meci de fotbal în liga a III-a ora15 conferință de presă pnl. ora 17 lansare de carte. sîmbătă ora 11 meci de handbal în liga națională ora 17 acțiune caritabilă un milion de stele.
duminică lichidez datoria la magazin.

rewind

repetiție concert de crăciun muzicescu tocănel bach aleluia de handel suita de crăciun. iar noi jude de-am venitu ca pe noi să ne-mprumuțî cu 500 di leuți. vin fiert prea multă sare pe cartofi xanax.
visez că sînt apostol bologa și trag în neonul din fața balconului. nu e nimeni în țeasta mea care să-mi strige ai ucis lumina. dinamoviștii sînt în sferturi.

două căni de apă pe stomacul gol algocalmin cafea cireșul din fața blocului nu mai are nici o frunză îmi spun că ar putea să pozeze într-o revistă pentru adulți îmi spun că o groapă proaspăt săpată ar putea poza într-o revistă pentru adulți fucking hell algocalmin.

forward

disponibilizări la casa de asigurări de sănătate eu spun că munca face bine la cord mădălina spune că face bine la inimă. la intrarea în oraș pickamerele ridică nori de praf. o fi și ăsta un mod de comunicare între asfalt și îngerii păzitori.
sînt plecați să aducă de-ale gurii.
momentan abonatul nu poate fi contactat mă uit la oameni ca la un cod de opt cifre necesar pentru a ridica bani de la money gram.
tan-gram cartea de colorat pe care am primit-o la premiul I în clasa I și pe care am colorat-o pînă cînd paraliticii și-au luat cărucioarele în spinare și au început să umble.

ai văzut vreodată cum se naște un sens giratoriu? cînd bărbatul e dus în sala de naștere accesul femeilor este interzis. regulile sînt clare: sensurile giratorii se nasc în medii sterile. nimeni nu și-ar dori un sens giratoriu infectat cu o direcție precisă.

rewind

țeasta mea e o raniță potrivită pentru bătălia de la Tobruk.
East 17 un fes negru cu chicago bulls primul pearcing în sfîrcul stîng ultima moarte de dragoste prima dragoste de moarte. bizarerii.

rîcîi pămîntul cu degetele în căutarea dușilor mei.sînt un soldat care-și mănîncă propriul cal pentru a supraviețui încă o iarnă.


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!