poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 999 .



Un minut cu mine.
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [ciprianN ]

2010-11-05  |     | 




Daca chestiile care ne ocupa aproape tot timpul sunt relativ nefolositoare o sa incerc sa sa scriu despre lucrurile pe care ar trebuie sa punem mai mult accent.
O sa scriu despre tine,fata pe care am cautat-o de cand exist,despre garile,aeroporturile,statiile de autobuz,marginea soselei care ma duce spre o destinatie niciodata finala,despre atingerile si privirile ,,intamplatoare,, care ma electirzeaza,despre fluturasii care zboara energic facandu-ma sa-mi simt obrajii fierbinti,despre cuvintele fara sens pe care le ascultam doar ca sa dam atentiei unor buze care ne fascineaza.
Ati cumparat vreodata flori pentru persoana iubita si cand ati vazut-o ati uitat sa i le dati?daca da cu siguranta sentimentul e unic...
Imi pare rau sa recunosc la fashion-show-ul zilelor noastre m-a rapit si m-a indepartat de lucruri mult mai importante decat totate chestiile materiale pentru care nici macar nu stiu sa lupt.Regret ca mi-am dorit lucruri foarte greu de obtinut,nu sunt persoana potrivita sa le obtina.
Inca am mainile curate ceea ce imi da speranta ca inca pot sa indrept ceea ce nu am strambat niciodata,pot sa cobor de pe valul celor care isi doresc prea multe incat sa poata obtine ceva.Inca pot vedea lucrurile de care am nevoie cu adevarat,inca pot vedea un zambet sincer.
Am subestimat oameni considerandu-i slabi,am postat in superior devenind un model negativ,am crezut ca sunt destul de inteligent incat sa pot trece peste lucruri la care nu ar fi trebuit sa renunt niciodata,am gresit fata de mine.
Astazi imi doresc tot ce nu-mi poate oferi lumea asta falsa,mecanica,materialista,individualista....si nu cred ca sunt singurul.
Nu stiu cu ce sa incep.....si daca o sa aflu trebuie sa lupt sa nu fiu ocupat cu fashion-show-ul care ne-a curerit pe toti facandu-ne la moda.....

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!