poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2134 .



Lucrul pe o frecventa astrală
personale [ ]
(intre metafizic si fizic)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2010-10-03  |     | 





Cind destinul meu se afla in faza de conjuncție macro/ microcosmica pe o frecvență astrală/ancestrală nu mă pot exclude, eu fiind cercul/centrul,precum în cazul scriitorului autobiografic- fiind personajul central. Conjuncția mea cu Venus și Jupiter se petrece acum mai dinamic mai coerent ca niciodată, sunt guvernatorii sortii mele și nu mă pot sustrage sub nici o formă de la menirea întâlnirii cu destinul divin.
M-am nascut sa-l iubesc pe Dumnezeu Zamolxis si aproapele meu mai mult decit pe minne.
Dumnezeu spune prin Cristos: pe cine am sa-i aleg am sa-i daspart de parinti si frati si am sa-i trimit prin lume, sa cunoasca lumea sa imparta din sufletul plin de bunatate si celor lipsiti de acest sentiment.
ma doare ca a trebuit sa asociez lumea umana cu lumea junglei dar adevarul il cunoste bine si Dumnezeu Lumea umana este mai tragica decit cea animalica .
conferintele mele pe bloguri sunt departe de face discriminari de culoare de etnie, dar am datoria justitiei divine, de a face separatii intre sacru si profan, intre mizerabil si curat, intre cinste si ticalosie.
De aceea trebuie să aștept momentul conjuncturilor care, poate nu coincid spontan/rapid cu așteptările cititorilor, în noile contexte ale scriiturii moderne, extrasenzoriale.
Conexiunile cu personajele din acest articol le menționez mai jos funcție de conjuncțiile pe care le permite Jupiter planeta justiției și adevărului incontestabil, imuabil.
Înainte voiesc sa precizez ca lucrul pe frecvență astrală impune un nivel de evoluție superior, prelucrat cu ochiul central frontal numit și ochiul lui Dumnezeu/ ochiul ancestral. Fenomenul poate fi valabil la fiecare om, stabil pe nivelul inimii/concordiei, dacă ajunge frecvent la nivel de evoluție, începând de la cinci și până la 7 la om/savant și mai înalt la emisarii luminii/maeștrii spirituali.
Niciodată intuiția nu se află în mecanismul ancestral ea fiind instrument de lucru pe primul nivel de inteligență umană i animalica.
Fenomenul se petrece in trei moduri;
1)- decorporalizarea spiritului până în plasma galactica a constelației sale sa se incarce cu cunoastere in ritmul evolutiei- ca emisar salvator al luminii, planetei și vieți lumii, mii de iluministi s-au alaturat acestui nou deziderat divin.
2)- extinderea constiintei Feminine si masculine de la mama Dumnezeie nivel 4 A - alfa- egala cu a arhanghelului ( duhul sfânt) nivel 4 B- beta- de la Cristos/spiritul individual, nivel C- creta ( centrul dreapta al inimii) sau heruvimul lăuntric nivel 4 D -delta, toate fiind definite prin destinul nașterii, urmând lucrul cu extinderea conștiinței în polaritatea universala și planetara=>destinația infinit.
Divinitatea întregită în om extinde conștiința de la nivel 7- T. teta. Iată cinci nivele care au corespondenta celor cinci simțuri omenești, a celor cinci religii oficiale care conduc lumea, au echivalenta celor cinci dimensiuni pe care o mare parte a umanității le locuiește și le-a definit prin segmentele științei artelor și culturii in raport semantic si sistematic universal.
3)- un spirit din astral cu care omul viu intră în comuniune poate dicta din biblioteca ancestrală acele texte care pot face numai bine umanității și niciodată cu scop malefic.
Divulgarea unor taine se face prin voința și judecata Lui Dumnezeu Zamolxis, atunci când este în pericol soarta planetei, a lumii, a vreunui popor.
Este important sa nu amestecam fenomenele în scriitura saint fiction.
Consonantele vibrațiilor Mamei Dumnezeie le simțim cu toții, multipolaritatea lor fiind mai dinamică la umaniștii atotcompasivi, ecologi, pacifiști, scientiști/savanți.
O polaritate malefică este creată de interlopi de mafioți de teroriști, de mizerabilii lumii migratori, evadați, fugari etc, este creată de ființele lacome și mereu furioase,proxenet si prostituate care îmbolnăvesc lumea, ființe oripilante care se infiltrează până la frâiele popoarelor, niciodată mulțumite oricât de multă putere ar deține și oricâte averi ar putea însuma întro viață.
Cu aceste forte trebuia să lupte umanitatea sub conducerea organelor în drept, numite nucleele creierului planetei.
Partea stângă a creierului Planetei este poporul american, partea dreaptă este a emisarilor/ maeștrilor Divini , ai Hiperionilor, sunt pretutindeni pe planetă.
Din toate timpurile până în secolul trecut mai precis anii 90, în România au venit din Grecia și Turcia și toate popoarele arabe contractanți de ovine si caprine, mai puțin vite și porci care se exportau in nord si vest.
printre cei mai mulți exportatori au fost macedonii,
printre cei mai preferați familiile Becali, export care se face și azi.
In zonele submontane si montane ale Sibiului oile erau calificate din rasa superioara- de unde legenda greceasca; munții de aur și lina de aur, capturate de zeci de ori.
*******************************************************
Rezonantele mele cu destinul familiei lui Gigi Becali s-au ordonat prin Fătu Teodora, acum 35 de ani, o fosta colega de pe vremea când voiam să devin pictor, convinsă fiind că am talent și că pot printr-o ucenicie la un maestru să devin un pictor cunoscut.
Il convinsesem pe fostul meu bărbat să plătească trei luni ucenicia mea la pictorul maestru profesionist Constantin Piliuță trei ore pe săptămâna.
Toate sfaturile domniei sale deși dure m-au trezit oarecum și m-au pus la lucru. nu cunoșteam pictorii mari ai României, ai lumii, aveam câteva idei dezordonate , se plictisea când frazam aberații cu toata cutezanța , se enerva, apoi mă liniștea spunând ca un profesor de desen ( ma mândream cu profesorul meu din scoala generala) nu stie multe despre arta picturala, dacă nu o exersează el poate eventual dintr-o temă sa dezvolte o teorie.
Vă mărturisesc faptul că a acceptat să mă primească din simplu motiv ca recunoșteam unde cade lumina, unde se răspândesc umbrele și penumbrele pe o pictura, pe un obiect, intro incapere pe un chip, pe o natură moartă, etc.
Mă trimitea acasă cu cite un album al marilor pictori universali sa-l studiez convins ca nu am bani să-l cumpăr.
Il returnam și primeam altul, am făcut multă teorie dar am și lucrat cite ceva în acest timp.
nu aveam șanse mari decit să lucrez câtva timp cu pictori amatori, și mi-a recomandat pe câțiva dintre ei.
Mai specific o data ca pe primul soț l-am cunoscut cind uceniceam cu doi ani inainte la un pictor amator pe strada Mircea Voda din Bucuresti. finii sotului locuiau gard in gard, erau relații amiabile intre ei, mai beam o cafea , mai povesteam, mai aveam nevoie sa intind pinzele si la gardul lor, lucra foarte repede, foarte mult avea multi vinzatori. a fost o perioada a tablourilor, blocuri noi, decoratiuni noi in toata tara .
Astfel pictorul M.F. Ștefănescu domina piața Bucureștiului, cu mulți amatori interesați de operele sale care imitau aproape perfect capodoperele marilor pictori universali.
Cooperarea dintre pictorii amatori nu crea rivalități dimpotriva, era coerentă, amicală, astfel m-a prezentat unui coleg să pot în timpul liber să vând, să tratez pânzele să le scot afară la uscat ucenicie, frumoasa însă prost plătită.
ca sa cistig mai multi bani M.Florin Stefanescu mi-a spus ca pot sa vând, sa bat din casa în casa la usi cu un catalog și să fac comenzi urmând să încasez un avans. 10 la suta din prețul comenzilor mi-ar fi revenit mie, era un calcul echitabil și cugetam ca pot curând sa am un atelier o autorizație de pictor .
Treptat venitul propriu crestea, aveam har să explic mesajele tablourilor, pictorii,vindeam în toate cartierele multe tablouri, ori făceam comenzi cu ajutorul unui catalog în care erau litografii ale picturilor maeștrilor uniiversali si romani

Mentionez ca ma pasiona arta suprarealistă si cubistă, Salvador Dali, Joan Miro, Picasso.
Dali ne considera pe toți îngeri intre nebunie și moralism angelic.
Pentru cei interesați pot descoperi pe www.desenatori.ro. câteva din picturile mele sub numele floare petrov am expus peste cinci picturi suprarealiste, apoi siteul și-a schimbat formatul și am renunțat sa mai postez desene, picturi.
mă mindresc din copilarie ca pe toate zidurile claselor de la parter si etaj aveam expuse o sumedenie de picturi in acuarelă si cărbune, nu se lucra nici o tema in ulei, era costisitoare pentru bugetul unei case de copii.

******************************************************
Unii pictori scoteau în lume lucrări ca pe bandă rulanta, și cite cinci tablouri pe zi, comenzile erau multe și începusem să-mi string bănișorii mei, să nu depind de bărbat.
Astfel am cunoscuto pe Teodora Fătu, era gravidă și părea foarte tristă, de la primele vorbe la mărturisiri nu au trecut decât câteva zile.
Un macedon de care s-a îndrăgostit a lăsato gravidă negând ulterior, îndepărtând- o din relația lui cu orice chip de amenințare voia să-i dea bani de avort însa ea a renunțat.
După cum pretinde etnia lor( neconcludent când se trag din aceeași civilizație Carpathos, numiți și aromâni) ei nu se căsătoresc cu nimeni din altă etnie oricât de zeiță ar fi fost ca frumusețe, iar Teodora era o frumușică.
Dormea in atelier noaptea, era palidă de la mirosul de vinarom( solutie cu care se tratau pânzele înainte ebosare si pictura in sine.
Am luat-o acasă, a făcut baie, a dormit, am hrănito era slăbită si foarte apatica, părintii și trei frați nu voiau să o mai primească acasă, ii făcuse de rușine, conform judecații generale a familiei. aveau și tatăl paralizat, deci necazurile erau multiple. Am plecat acasă la familia ei și cred ca dupa ore întregi în care am povestit i-am convins ca va muri dacă nu o vor primi acasă. Vasile fostul sot le-a imprumutat o 1000 lei , să zugrăvească o cămară medie pentru acareturi pentru ai oferi o cameră a ei.


tatal copilului era Gigi Becali, pe atunci un flăcăiandru plin de sine care vindea deseori cu tatăl ori unchiul brânza de cea mai buna calitate in vechea piață a Unirii.
in acea vreme eu am locuit pe Principatele Unite colt cu 11 iunie 23, la cincizeci de pâși de Mitropolie. la 12 pași de tiparnița mitropoliei.
La 400 de metri de clădirea Marii Adunări Naționale, la un 1000 de metri de Piața Unirii, terasa locuinței intra toată în gradina liceului de muzică George Enescu. nu am talent sa cint dar harul scrisului va darui omenirii urmatoaea mea carte de eseuri, Simfonia Cuvintelor.

Revenind la contextul Becali, aveau doua s-au trei tarabe curate ale familiei, timplaria vopsita in alb era foarte atragatoare pentru orice cumparator, deseori era coada, si am tras concluzia ca sunt niste oieri si creatori de brinza de maxima calitate precum de alte produse, lapte, unt, cas, urda, etc, erau recunoscuti ca repere de producatori, au avut clientele în toate marile piețe ale Bucureștiului.
Acum realizez de ce Teodora mă convingea mereu să trecem prin piață la "cumpărături" chiar dacă nu aveam nevoie de nimic, treceam des pe acolo și flăcăiandru ( parea mai tânăr cu vreo doi ani decât ea )se întorcea cu spatele după ce întreba politicos ce produse ne-ar plăcea sa cumpăram.

intro zi in piata m-am oprit special să vad la care dintre tarabe se opreste sa vorbeasca, ma oprisem la o taraba cu mere de vara care sunt foarte dulci si aurii, ea a luat repede un mar cu frunza si l-a ascuns la spate, grabita sa ajunga la iubitul iei, va rog sa am acredeti ca pe funduletul fetitei se afla marul cu codita si frunzulita. am cumparat mere de vara de la pagubit, si m-am grabit si eu sa vad cine este impricinatul, nu se afla la taraba, tristetea pe chipul ei era graitoare, dar pe mine nu ma lamurise care George Becali este tatal ca in familii sunt mai multi veri cu acelasi nume.
.....................................................
acum conturez de ce Gigi Becali a fost atit de generos de a donat milioane de euro manastirilor din Athos si nu a construit vreo cinci spitale pentru copii de la orfelinate constiinta nu il lasa sa fie pre liber si prea fericit.
De la anul va construi si el o mare gradinita pentru copii straziii, o mare pensiune pentru cei de pe strada, Fatu teodora este vie, la ora actuala traieste in subteranele bucurestiului.
Trebuie sa mentionez ca dupa nasterea fetitei amindoua am inceput sa lucram cu Lale Mioara, o pictorita amatoare, ea ne insotea de cele mai multe ori cind aveam de facut comenzile in provincie.
Prin Mioara cum o numeam eu am putut si eu obtine o autorizatie de pictor, inregistrata la Alexandria, locul ei de nastere, era imposibil sa se mai obtina una in Capitala. avind greutati acasa teodora nu era cinstita si nu depunea toti bnaii incasati la comenzi, dupa o vreme a fost data acasa. nu mai stiu multe despre ea, fostul sot mi-a spus cdupa revolutie ca a vindut casa parinteasca, a plecat in turcia sa faca afaceri si s-a intors falimentata de niste turci, de atunci spunea el este boschetara.
sarmana, ma gindesc ca poate totusi mai traieste undeva intro pensiune/azil de stat.
..................................................
revenind la donatia lui Gigi Becali in Athos si alte manastiri din Grecia( oare de ce nu o fi creat aici o mitropolie cu numele Mintuitorului Eminescu ?)amintesc ca homosexualii din cipru nu mai pot fi constrinsi sa ramina pe insula astfel ca pleaca/evadeaza pretutindeni, biserica greaca are nevoie de bani sa creeze chilii, cu toate conditiile pentru ei, insa este cert ca sunt tinuti cu forta.

Teodora a nascut o fetita si a dat-o la casa de copii, la doi ani a fost infiata in Italia de o familie fara copii, nu a mai vazut-o niciofata cred, incit adoptia se face in stricta/riguroasa confidentialitate dintre legiuitor si infiator.
daca vreodata aceasta povestioara va ajunge in Italia si va fi facuta publica, cine se stie cu acest semn pe partea stinga sa stie ca mama ei este o românca sărmană, Fătu Teodora.


Rezonantele mele cu Vintu Sorin nu sunt directe, ci prin asociere de vibratii senzoriale si cotangibi-litate cu cercul sau de prieteni. Va rog mult sa luati legatura cu Nicu Nastase, patronul vilelor de lux Vox Mary, care este un om bun, s-a comportat impecabil, este un om cultivat, din nefericire de ordin planetar uman este homosexual, an de an am fost primiti in delegatii ca de un domn impecabil- nu au nici o vina ca sunt mutilati genetic de sute de ani, mii de ani unii de milioane de ani din rasa extraterestrilor rebeli.
In cercul sau de afaceri se invart mii si mii de oameni dubiosi.
Din fata de pe plaja Costinesti plecau catre yachturile stationate in largul coastei, dar nu mai departe de 2 Km. skyjeturi sau chiar barcute cu motor, stateau cateva minute la yachturi si se intorceau, dincolo de Vox MarY ( fostele vile Amiral) era un cimp total liber acolo stationau.
Faceau un tur prin fata plajei Costinesti, si apoi plecau catre Delta Dunarii.
Extrasenzorial, simteam si stiam ca vor intra pe unul din bratele Deltei Dunarii, cu produse de contrabanda.
uneori simteam in aer miros de organe umane, de unde, pot presupune ca la bordul acelor yachturi se producea trafic de organe umane. Este posibil, ca in acelasi timp, la bordul acelorasi yachturi sa se fi produs si operatiuni ilegale de vanzare/cumparare de narcotice si droguri.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
In urma cu 3 ani am stat ore intregi la piscina Vox Mary, in apropierea lui Valentin Ceausescu. Este foarte dubios si intrigant, tototdata, cum, din toti copiii lui Ceausescu Nicolae, numai Valentin a supravietuit.
Nu il dispretuiesc pe Valentin Ceausescu, dar trebuie sa fiu sincera pentru a merge pina la capat cu imperioasa nevoie de aflare a adevarurilor nespuse.
Este fiul Elenei Ceausescu cu Ion Iliescu, dupa anii 78- 80 .Iliescu a apelat la o operatie numita vasectomie. Elena Ceausescu a mai avut doua avorturi, care sunt masluite in spitalul Elias, cel putin la unul si-a inscenat accident de masina, imediat trebuia sa vina in țară sotul.
Marea prostituție a început de sus, a coborat la baietii si fetele puterii. La revolutie, in marea harmalaie, au diparut din depozitul de la Clubul Steaua (aflat sub controlul exclusiv al lui Valentin Ceausescu), arme, pături, haine militare, etc. Seful magaziei/depozitului, era Sandru Florin, fost campion balcanic la maraton. La inventar s-au descoperit
aceste lipsuri, constand in peste 300.000 lei. inventarul "cercetarea" s-a taraganat peste doi ani ca sa nu s faca asocieri cu revolutia ,timp in care el s-a autodistrus cu bautura ,dupa care s-a sinucis. Era sotul "amicei" mele de la I.C.P.A.I.U.C. Eli Sandru.
Au murit multi dintre ofiterii de noapte de la unitatea Steaua, printre ei si Florica Murariu, cu care am fost colegi de la liceul Gheorghe Sincai cind trdadeam examene de echivalare a scolilor profesionale cu prima treapta de liceu.
Se formase o prietenie intre noi ; eu si convivul viitorul sot al meu, Florica Murariu si Familia Sandru, care si-au propus sa ma marite cu Stefan Birtalan fost handbalist in lotul national al Romaniei.

.......................................................

la câțiva an după revoluția sângeroasă banii FSN-PSD s-au cam terminat si a intrat in joc Sorin vintu, priceputul la ticalosit constitutia si morala romaneasca, la însușit economiile poporului.
Vintu Sorin a fost destul de bine sfatuit de diplomatii Iliescu si Adrian Nastase sa evite infractorii si interlopii vizati de americani in special, dar a facut greseli astfel ca Popa Nicolae va fi adus de urgenta in tara, vom afla ca in spatele unor banci au existat chiar mari interolopi mondiali.

curind la nevoie voi face public un e-mail care l-am primit de la un respectabil prieten doctor cu funcție de conducere in P.N.T.C.D., sunt 16 pagini fata verso => 32 de pagini, in care sunt detaliate substituirile de persoane/personalitate ale lui Nastase Adrian.

De multa vreme prin România și Statele Unite ale Americii circula "zvonul" ca Adrian Năstase este homosexual.
Emailul care confirma acest lucru, îl voi face public, în asa fel încât, o întreagă națiune să afle adevărul despre persoana care conduce din umbră și la ora actuala PSD, prin marioneta legată cu sforicele
(in)vizibile numita Victor Ponta. PSD mai există pe scena politică pentru ca având de la inceputul revoluției bănetul tarii, vistieria de aur și conturile marilor sindicate, plus conturile secrete din străinătate au ademenit o pleiada de actori, scriitori, muzicieni,poeți printre care și Adrian Păunescu, George Uricaru, Eugen Simion etc...

Gigi Becali, când a fost prins cu banii la Cluj, a mințit, că banii trebuiau să ajungă bonusuri la fotbaliștii Stelei. O parte trebuia să ajungă în Spania pentru o urgentă operație- transplant de ficat executată în Spania. Este gestul prietenos al lui Corneliu Vadim Tudor pentru amiciția de zeci de ani cu Adrian Păunescu el neavind banii suficienți pentru ceastă operație foarte costisitoare.

Realizată in România s-ar fi putut afla si desconspira unele învârteli dintre Romania Mare si PSD, mai apoi ar fi fost sfidarea celor multi de pe lista ministerullui medicinei,care asteapta de ani de zile de la donatori organe sănătoase.
Nu întâmplator, G, Becali la nici un an, a ajuns mare deputat în Comunitatea Europeană, cea mai înaltă funcție la care putea visa un oier infatuat, vanitos și fariseu îndărătnic.
Pentru el câteva milioane sunt floare la ureche, iar conventia de a l ajuta pe A Paunescu a ramas valabila.
Ttranzactia terenurilor care l-au imbogatit pe Becali nu este neaparat cu acordul contractual al ministerului armatei, ci este un teren cedat de armata Echipei Steaua, condusă de Valentin Ceausescu, in vederea construirii unui teren de fotbal in standardul European.


va mintesc si de amicitia secreta in segmentul afacerilor dintre Vintu cu Becali, elicopterele, avioaneele peivate au control privat prietenos precum si parodia dintre Madalin Voicu, Adrian Nastase, cu Adrian Paunescu, este discreta dar puternică.

realmente este regretabil, A. Paunescu este pe moarte, daca nu-si schimba ficatul, moare in trei luni de zile, maxim 5 luni. doresc sa-l ajute dumnezeu este totusi un mare poet national, din
nefericire se face vinovat de mortile a sute de tineri care s-au sinucis voind sa scrie, insa, i-a respins cu infatuare fara margini, dar mai ales l-a distrus pe Marele poet Nichita Stanescu, Traian T. Cosovei, Mariana Marin. A adus in pragul foamei si saraciei poeti ca Mariana Marin, Paul Vinicius, Traian T. Cosovei si altii chiar daca reprezenta in senat ministerul culturii, totusi l-a slujit pe Iliescu cu clica lui de regi si vrajitoare si tigani. Nu intimplator a intrat in dizgratia filozofilor mari ai Romaniei Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, Horia Roman Patapievici.
multi cititori vor spune dubioase cercuri, afirmativ, insa acesta este adevarul si se reflecta in batjocura in care se afla toata tara, pvintul isi permite sa-l injure ib cuvinte( nereproductibile- reprobabile/ticalosite/nemernicite pe Presedintele tarii pentru ca indrazneste sa se lupte cu ei si sunt multi ca toti dracii de pe vremea intiiului Cristos.)
Vintu orgiilor homosexuale a donat mii de milioane de lei homosexualilor din din Cipru, cumva trebuie sa-i recupereze, folosesc delta in modul cel mai sigur tot felul de iahturi.
Nu pot urmari toate calatoriile prin astral pe timp de noapte, sunt periculoase noptea, dar ziua pot urmari prin energia luminoasa generata de soare, si care ne ajuta sa simtim mai bine toate aceste fenomene extrasenzoriale.
Daca eu, nu mai pot, printre alte taraboaie create strategic de mine, am facut pe sefii mei criminali trimitind mailuri la director si directorul general si directorul juridic, demonstrand punct cu punct cum se fura, cum mor (din ignoranta sefilor din administrativul roman si grec) oameni si femei. Aproape toate femeile din depozit sunt bolnave, sunt
ani de cind ma cert cu ei sa le transfere cu biroul in cladirea centrala, cu toate conditiile si pentru receptarea ori furnizarea materialelor sa se deplaseseze acolo, oricum cladirile sunt apropiate, oamenii sunt harnici si responsabili.
La inventare an de an sunt lipsa sute milioane de lei ecvhivalind pretul produselor actuale.
Insa grecii nu vor nici macar sa anuntam politia, ei fura cel mai mult. Este nevoie de completari in acest articol nu stiu cum am sa-l mai gasesc, convinsa fiind ca trebuie sters, intrucat imi simt viata amenintata.
Valentin Ceausescu si Ion Iliescu au fost singurii care stiau unde sunt banii Ceausestilor din Elvetia.
Nicu Ceausescu nu era un risipitor, nu a folosit bani din conturile din Elvetia, toata lumea oferindu-i ce avea nevoie, din proprie initiativa si GRATIS. Era un copil crescut astfel, incat nimeni nu putea sa-i refuze nimic.
Zoe Ceausescu a fost ucisa pentru ca a insistat cu vehementa si cu virulenta, timp de mai multi ani, sa se descopere/autentifice mormintele parintilor sai, stiind prea multe, a fost imperios necesar sa moara ca sa nu divulge pozitia lui Iliescu, de lider in domeniile educatiei, tineretului si culturii. Zoe Ceausescu a scris o carte despre viata familiei (237 de zile-n mormant), carte pe care o recomand a fi citita.
Recomand de asemenea , din tot sufletul, cartea Nadiei Comaneci, publicata in SUA, "Scrisori catre o tanara gimnasta".

.......................................................Ne intoarcem in timp, prin cartea istoriei comuniste, recunoscute de aproape tot poporul roman, matur, pentru a aminti cine era domnul Ion Iliescu in regimul lui GHeorghe GHeorghiu Dej. O persoana tanara, cu studiile facute in Rusia si la vestita "facultate" Gheorghe Gheorghiu Dej.
Gheorghe GHeorghiu Dej a fost ucis in anul 1967 la comanda lui Ion Iliescu, de catre securitatea romana si nu rusa cum se vehiculeaza. minciuna ceasta a fost folosita si la revolutie vezi doamne rusii au ucis o parte din eroii neamului...
. Anul 1967 coincide cu extinderea influentei ideologice si economice a Rusiei in zona baltica si balcanica.
Sa facem o scurta prezentare a familiei lui Gheorghe Gheorghiu Dej:
Lica Gheorghiu, fiica sa, care a avut 3 fii;
Primul copil este Sanda Gheorhiu
Al doilea copil este Mandra Gheorghiu
Al treile copil este Gheorghe Gheorghiu.
Din toti acesti 3 copii, in viata mai este doar Mandra Gheorghiu.
Aceeasi practica perversa de linguseala, aplicata de Ion Iliescu si fiilor lui Ceausescu in perioada in care parintii lor se aflau la putere, a fost o continuare a celor intamplate copiilor lui Gheorghe Gheorghiu Dej si cercului lor de prieteni si influenta.
Sanda Gheorghiu, a incercat sa ramana printre favoriti, atunci cand familia ei a fost inlaturata de la putere si marginalizata, transformandu-se intr-o proxenta. In casa ei se petreceau orgii, care pot fi confirmate de Nadia Comaneci, care era adusa cu forta pentru Nicu Ceausescu, de asemenea ar putea fi confirmata de catre Jeanina Matei. De asemenea la
aceste orgii au fost aduse cu forta si balerine de la baruri de noapte.
Mergind mai in urma in trecut in anul 1947 cind regele Mihai a fost fortat sa paraseasca tara, Georgescu Gheorghiu ofiter din garda de corp a regelui s-a transformat in turnator la securitatea comunistorusofona adevenit gura sparta a lui Gheorghe gheorghiu.
pentru a demonstra propria loialitate si moralitate, depunind si juramintul,prima fiinta tradata a fost propria fica Georgescu Sofia, care avea un copil din concubinajul cu Italianul Antonio Marcheti, era considerat un gest de prostitutie. dupa citeva luni a fost eliberata dar nu si-a mai gasit fiul acasa ci la o casa de copii infantili pe Kiseleff. pentru -al putea scoate s-a casatorit repede cu Jecu, copilul primind numele de Alfredo Jecu.
Tatal Sofiei nu s-a lasat si a cautato, lucra deja sub comanda fiului lui Dej, Gheorghe Gheorghiu. a divortat-o imediat fortindo sa se "casatoreasca" cu Gheorghiu Gheorghe. au trait 22 de ani impreuna pina au murit amindoi parintii lui Alfredo fara sa se casatoresca legal, Alfredo are nevoie de o singura camera de la stat pentru toate cite le-a indurat in sistemul de umilinta josnica degradabila pentru o natiiune .i s-a luat casa parintesca pe motivul ca a fost a statului locuieste intr-o mansarda, sufera si este nedrept,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,drama copilului este mare, de cite ori Sofia il ameninta pe concubinul nebun ca il paraseste, interna fiul la psihiatria din lugoj si tot asa de citeva ori, insa este un tinar perfect normal si l-am cunoscut, voind cu toata forta sa-l ajut sa aiba o viata normala dobindindu-si drepturile.
Pe aceasta cale , mai rog prietenii mei de suflet si spirit sa gaseasca o solutie, sa i se ofere o sansa lui Jecu Alfredo de a duce o viata normala, sa aiba o slujba ca orice om, sa poata sa se intretina singur, asa cum isi doreste, sa poata sa aiba copii, lucru care este un drept universal si constitutional. Este iubit si iubeste la randul lui, o fata care il
intretine din salariul ei foarte mic.
In special il rog pe romanticul artist al sufletului neamului meu, Dan Bitman, sa-i ofere sansa, alaturi de Antonio, sa demonstreze ca poate gati foarte bine. Poate fi contactat pe adresa sa personala de e-mail: [email protected] si la telefonul mobil 0733324669.
Va multumesc din suflet pentru rezonantele de solidaritate ridicata pe cele mai inalte frecvente divine si umane.

*******************************************************
Pensionarii de azi simt cu durere sistemul implementat de Gheorghe Gheorghiu Dej, de Ion Iliescu, si de clica Ceausista. NU putem sa nu-i amintim si sa nu pastram un moment de reculegere pentru cei care nu au supravietuit sistemului dictatorial auster si totalitar impus de comunisti (de fapt autarhii comunismului romanesc, aflat inca la putere in biata
tarisoara noastra). Dumnezeu sa-i iubeasca si sa-i binecuvanteze pe cei care au adus timpul pana in zilele noastre prin suferinta si sacrificiu.
Este imperativ necesar sa nu mai suportam nici un moment de umilinta, lipsuri, suferinta in sisteme medicale.
Nu ne vom asocia cu nici un lider sindical in mitingurile din strada, pentru ca toti liderii sindicali au bani proveniti de la partidele politice, asa cum si sindicatele au sponsorizat cu banii sindicalistilor anumite campanii politice.
Nu ne putem lasa condusi de o clica majoritar tiganeasco-PSDista, care ne ucide cate putin, cate putin, proliferand saracii grotesti si orori.
Sunt oameni ale caror case, construite din paman si paianta se prabusesc, nu au conditii, nu au apa, nu au lumina, dar PSDistilor nu le-a pasat decat de propriile interese.
Daca ar fi implinit macar 5% din ce-au promis in timpul campaniilor electorale, am fi avut de munca si am fi beneficiat de infrastructura moderna si viabila.
Spuneam la inceput ca eu sunt centrul personajelor din istorisirile mele , astfel, in anul 1982, Maria Lale, Mioara, dupa cum o numea toata lumea pentru blandetea si bunatatea ei de exceptie, a revenit in tara din exodul ei in SUA dupa doi ani.
A fost ajutata de forta de rezistenta a culturii romanesti, creata de Paul Goma si zeci de alti militatnti ai artei si culturii romanesti. A fost prima surpriza colosala din viata mea. Mi-a adus un geamanatan de haine si de lucruri de o frumusete care m-a lasat fara cuvinte. Surpriza a constat si in invitatia la un restaurant, Lido, dupa care am mers la
Salonul Spaniol. Era insotita de un colonel, ea fiind prima data casatorita cu un maior. Salonul Spaniol era controlat 110% de catre Nicu Ceausescu. Ma simteam insiguranta in Romania, puteam sa visez real si cu multa incredere in faptul ca voi ajunge curand in america. Am povestit multe, a fost o seara speciala. Ambientul barului parea o feerie de cantec, dans,
balerine, glume cu artisti, cantareti cunoscuti, Janina Matei, Dan Spataru. Intr-un colt de umbra, slab penumbrit de o lumanare decorativa, se aflau 3-4 barbati si cateva femei.
Prezenta lor s-a facut simtita prin rasul zgomotos, si s-a inceput dansul.
Prin constitutia mea, dansul este o parte din mine. Eu pastrez din rastimpuri, dansul Ielelelor fericite, am dansat toata noaptea, eu cu toata lumea, si toata lumea cu noi. Mi s-a parut ca este democratie si socialism democratic. Cat de mult m-am inselat.
In acea noaptea, toata viata mea si visele mele, s-au stins ca o mare de lumanari sub forta unei furtuni, create de Nicu Ceausescu. De fapt in acel colt de umbra, el era, insotit de 3 body-guarzi.
Imi iubesc poporul, ca o sfanta datorie, este poporul care a cotizat din salariul mic pentru a creste mii si milioane de copii orfani, nu urasc pe nimeni, dar voi lupta pana la moarte, ca sa nu se mai repete vreodata nici macar un dram de abuz, de marasm, de genocid, incepand din aceasta toamna, care coincide cu mitingurile concepute de personalitatile marcante,
generali si alte cadre militare excluse din sistem.
Imi iubesc poporul, mai presus decat pe mine, nu urasc pe nimeni din acest popor, nici chiar PSD-ul, dar nu-l pretuiesc, cum nu pretuiesc elementele rebele din etnia romilor.
Consider ca am o dubla datorie fata de Dumnezeu, si fata de poporul roman in principal .M-am nascut si am renascut de mii de ori in acest popor, al civilizatiei carpatos
In aceasta viata, pierzandu-mi parintii, poporul a donat din putinul sau, an de an, sa creasca in conditii cat mai bune mii si mii de copii.
Imi permit ca fiinta iluminata initiata in renascentism iluminism sa fac previziuni: de azi inainte, PSD are 20 de ani teme de facut: intrucat Iliescu, Mitrea (fost lider SINDICAL), Nastase (cercetat penal in mai multe dosare), Nica (fost ministru la telecomunicații ministru de interne, care a declarat ca PDL nu ar fi castigat alegerle, daca mai era ministru), Pantis (fost ministru al telecomunicatiilor) i-au mentinut la putere, peste 3-4 milioane de tigani (printre care chiar si morti).
cine ce demon le-a permis sa se mute de colo colo in functii una mai inalta cind nu se pricep la nimic.
Dumnezeu va ierta daca vor incepe sa paraseasca unul cite unul conducerile de pe scaunele senatului, partitudului, sa se duca pa la sate mici invatatori de tiganusi si bebelusi handicapati nascuti in perioada in care au condus cu nemila patria si soarta poporului,
sa-i educe pe demonii din puscarii si sa se reeduce pe sine pentru ca sunt tartorii cei mai hizi posibili in chintesenta lor.
S-au intors acasa Hiperionii ceresti, intelectualitatea romaneasca are influentele optime, precise, coerente, de a se transforma in invatatori, educatori, profesori, academicieni, biologi, istorici, scientisti si tehnocrati.
Sa ne intoarcem privirea in localitatile in care PSD a transformat scolile intr-o buda sparta, din care duhorile viermisului explodau pe dinafara virusii mortii.
Au murit scolile, localitatile sunt atat de sarace incat parintii nu-si permit sa cumpere cele necesare mersului la scoala.
Numai astfel Hiperionii ar putea pretui PSD.
PNL trebuie sa se aseze la masa impacarii cu PDL, sunt constitutii de dreapta, si trebuie sa demomnstreze sistematic si structural ca sunt bratul drept care face treburile sa prospere intr-o aliniere coerenta cu comunitatea europeana.
NU suntem naivi, ca sa uitam ca stangaciile, stangacii care sunt niste mici derapaje, imposibil de a produce progres, imposibil de a da mana stanga cu mana dreapta, imposibil de a scrie prioecte, imposibil de a picta peisaje romanesti, virtuale si reale, imposibil de a picta oameni cu arpi de inger.
Vom fii fericiti cu totii, daca lasam afaceristii de dreapta sa gandeasca tehnici de aducere a banilor in tara prin poriecte si planuri care sa reaseze Romania in centrul Europei ca o inima sacra.
Sa nu uitam, Romania este raiul gradinii maici domnului.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!