poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1710 .



Vindecătorii tripartiți
personale [ ]
cap.2 autovindecarea de avaritie

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2010-09-05  |     | 






In fiecare ființă există o singura inimă, sugerează cordialitatea , nu încape decât religia iubirii, tot ce rezonează a discordie tine de obscurantism, de boala de decadenta de demonism de moarte. Lumea întreagă s-a trezit pentru noua programare de unificare energetica.
Inca de anul trecut insa cu vehementa la începutul verii, făceam această previziune de mare schimbare începând cu aceasta toamnă.
Ieri a fost Ziua constructorului Universal sub guvernarea Titanului Uranus, absolut scientist. toate religiile au înțeles că planeta nu are decât o inimă, ca Dumnezeu Hiperconștiență supremă, are o inima continuu creatoare de iubire , de fraternitate. de aceea a permis milioanelor de iluminați scientiști să cunoască miracolul creativității. Pentru cine știe astrologie casa a patra este a familiei, planeta este o familie în meridianele Mamei Dumnezeie. Casa familiei este patronată de soare. Soarele a început ciclul maxim de 144 ani. Soarele este extensia hiperconștienței universului din cel mai îndepărtat punct extern al macrocosmosului.
miliardele de sori din fiecare constelație sunt fii săi, extensii ale spiritualității care a existat pe pământ.
In ființa noastră sunt extensiile astrofizice nucleare ale constelațiilor. Soarele nu are decât 144 milioane de ani, nu înțeleg de ce se vehiculează faptul ca este bătrân. Conform energiilor premergătoare umanității un soare trăia 6 miliarde de ani.
12 ani o rezoluție completă prin toate constelațiile având majoritar rezonanta electronica 12 însumează astfel 12 x12 = 144, auzeam pe la televiziuni ca soarele are un ciclu de 11 ani, ar însemna să facă salturi peste o zodie.
Oamenii care vor crea vibrații sub 12 hertzi vor fi respinși.
Dumnezeu în engleza God nu poate fi interpretat, invers Dog câine -câinos, azi câinele are vibrație de 4-6 hertzi, pisica are vibrație de 6-8 hertzi cine a mângâiat o pisica de rasa de fiecare data s-a electrizat. până la jumătatea secolului oamenii vor reprezenta constelații de oameni cu specificația fiecărei zile. 365 zile sunt tot atâtea legi, cu cinci peste gradele cercului/întregului planetar însemnând cele cinci elemente primordiale. apa aer foc, pământ, metale și electroni- lumina.

Natura ne va respinge întrucât afara orice formațiune sulfuroasă/gazoasa nu va rezista trecând prin câmpurile electronice. nu cred ca un om zdravăn la minte ar risca sa umble cu butelia de gaz deschisa acolo unde se produc scântei. Toate câmpurile naturale din biosfera planetei au aceasta încărcătura, prin respirație vor pătrunde în om amplificând procesul atomoiluminic din plasmele nucleelor, câmpurile ultrasonice si ultraviolete au rezonante de peste 1000 hertzi- subtilitatea laserului. Radiourile televiziunea transmit pe frecvente de până la 300, telefoanele mobile pe frecvente mai mari adâncurile, serverul galactic peste 700 sute de hertzi, minerale pământului sunt impregnate cu sarcini electronice altfel nu ar putea fi folosite in centrale nucleare. Vom fi mai energici. mult mai luminați la fată. sărmane victime care s-au auto explodat fără minte și vândute unor dictatori bolnavi. Sărmanele victime care prin implozie au pierdut șansa de a mai fi om .

Dumnezeu prin iubirea sa permite sa-l contactam prin sisteme culminante ale științei, are o singura inima în partea mâinii stingi, un singur altar pentru spirit în partea dreaptă.
Azi am intrat transcendental în comuniune cu spiritul Papei Ioan Paul al II-lea toate religiile au început marea unificare.
Pe cap avea aura strălucitoare m-a întrebat care este diferența dintre monah și monarh. am răspuns ca este un , de la rege, întrucât pe crucea lui Hristos era scris I. N . R. I. Isus Nazariteanul Regele Iudeilor. biserica avara de aur a ucis lumina monahala a iubirii. Mi-a spus iartă, intreg arborele genealogic al lui Dumnezeu sa înceapă anul omului nou. Imediat a apărut fostul teoctist cu capul gol și aplecat, fără pic de strălucire am spus iertat sa fii sa mai vii om sa vezi ca pe lume nimeni niciodată nu va mai purta coroana și sceptru robe strălucitoare batute cu diademe- ca amintire poate prin scenarii si regii de filme, pentru comparație. am spus ca știu exact faptul ca el a dărâmat biserica Sfânta Vineri și toate locasurile culte pentru ca a semnat cu soții Ceaușescu un protocol. făcând acest lucru putea sa își acopere definitiv eventuale ulterioare bănuieli acuzații, putea din umbra să acuze sisteme ale apărării pe care oricum le-a băgat în ceata și fum. a căzut în genunchi in fata Papei Ioan Paul al doilea și nu l-am mai văzut
Venus din mitologia carpatica este sinonimul Sfintei Vineri la romani ulterior a devenit Venera. teoctistul trebuia sa reinventeze drepturile de a fi enclavă, putere în centrul altei puteri, mai parsiv gindind daca se avortau copii din lipsa de resurse ale confortului, ei nu mai aveau botezuri, era presat de la biserici n- noi nu mai avem de lucru la botez nunti etc, voi în capitală va lăfăiți, ia vezi de nu uita bre nene ca ai fost pus de noi ăștia uitati in sate.
oamenii munceau 6 zile 12 ore la cimp duminica mai gateau mai spalau, si isi odihneau oasele, biserica nu si nu, toata lumea la spovedit, care pe care a mai furat, imparteau indirect partea furaciunilor, a crimelor privind avorturile , pira murdara a celor lipsiti de inspiratie creatoare. tone de colive si colaci ingraseau porcii, saracii erau goniti,cu suturi in cur la munca, sufletele mortilor nu consuma aer doar, iar spiritele numai prana cosmica ...
bietii popi, care inca nu realizeaza ca de mii de ani sunt infuzati /hipnotizati ca sa creada ca este bine sa cultive matraguna.
la revolutie sub caciulile mari erau multe piese ale bisericii din sclavii homosexuali ai manastirilor.

Venus este Steaua care a fost vazuta de magi la nașterea lui Isus apare în fiecare mileniu de la regele David- sub nume de steaua lui David. Toate organizațiile oculte cunosc faptul ca am pătruns în timpul profețit în oracole, inclusiv ramificațiile tuturor formelor de religii. Este firesc, Cosmosul nu este un teren de minge si trinta in genul care-i mai musculos, cistiga aurul cosmosului. nu este un front de nebuni înarmați până în dinți și cu dinti si cu ghete de aur, este totul conceput absolut matematic, geometric, chimic fizic, iluminic scientist, Dumnezeu nu ne poate lăsa să distrugem Arhitectura sublima a universului Infinit
Am avut prin alianță de rudenie un nepot al patriarhului Moldovei Iustinian. și episcopiile se mâncau intre ele astfel în toata țara dizarmonia si neincrederea ne-a adus in aceste colosale drame. pai nu este biserica Scoala iubirii, a compasiunii totale?
ori ne intoarcem la canibalism insa cu alte mijloace.

Justitia este un mecanism divin astfel este gândită să implineasca legile programului unui sistem macrointeligent iluminic, nu pot exista doua justitii, creaza paradoxuri paradigme pina la antagonism. de pilda daca justitia civila inchide hotii, infractorii, efectul este nul intrucit ei au creat un mecanism ( cu putera aurului )sa iasa. intrucit sunt iertati ca asa zice popa dupa ce-si primeste dreptul, se apuca din nou de aceiași infractiune, ba mai mult in sistemul corectional invata alte variante , realizati ca in mentalul colectiv se instaleaza ginganii ideologice.
statul este vlaguit ca resurse bugetare, dar totusi trebuie sa-i hraneasca , macar daca ar fi folosit la munca cimpului, la alte nevoi, s-ar invata cu munca, pentru acest deziderat fortele de ordine ar avea un rol precis sa- pazeasca altfel o tulesc. popimea prin aresturi ii invata pe infractori ca sunt iertati, ii mai "invata" si sa se revolte pentru ca nu au drepturi de confort. razmerite nenumarate au dat de cap politistilor. cit a fost teoctistul la putere cu pirghiile lui la iliescu, a cazut in capcana si Tariceanu, si Constantinescu, din capcane rar mai scapa cineva zdravan la cap.
nefacutul s-a scremut si a scos un mare rahat afara, dupa ce a externalizat sute de mii de politisti. a inceput sa miroasa totul a rahat amestecat cu para malaiata ce a picat in gura lui natafleata,
iliescu a vrut dezordine generala, astfel a eliberat deseori infractorii, a desfacut si facut legile constitutiei cu pirghiile parlamentului cum a vrut, numai si numai sa serveasca neamul lui de raufacatori. cine Parinte,doamne ne mai da siguranta.
daca la 80 de ani doreste sa se însoare omul pentru ca este nefericit dar descopera bucuria in compania unei doamne văduve si ea, cum este mai bine sa emane amărăciune zilnica , frecventa joasa ori sa cânte inima în el de bucurie. eleganta manifestărilor adrenalinei/hormonale demonstrează nivelul de evoluție moral, ajunge sminteala nunților de câini în mijlocul străzii.
Nici o direcție de securitate nu ar fi îndrăznit să instige sistemele, armata a fost intotdeauna sistemul ca a aparat natiunea romana si pretutindeni, din trunchiul ei s-au ramificat brate sa cuprinda toate zarile polaritatii, acolo se face instructie, trezirea, spalarea bine pe ochi, antrenamentul, siguranta precizia, mie tare frea sa cred ca multi pot fi vinduti dracului, Generalul Antonescu nu afost reperul sistemului militar, dumnezeu sa- ierte a primit pedeapsa, ea trebuie sa ne dea teme de gindit, la a doua crima la al doilea jaf inchisoarea pe viata, ori pedeapsa capitala. taranul in urma cu o mie de ani a iertat un satrar ca intii afurat din cotet, apoi a furat din casa, apoi a violat, nevasta fica si la si ucis si pe le, si de sus din ceruri a zis , doamne iarta-ma si iarta-i si pe tilhari, dumnezeu nu poate ierta tilharii niciodata pentru ca tilharii ajung la el prin forme variate si ucid universul, ii violeaza fiicele si apoi il ucid si pe Parintele tuturor.
Altfel raspunzind la intrebarea pontifului, nu exista azi o diferenta intre mohah si monarhul care a dictat rastignirea unui neam al unui climat natural plin de splendoare. crestinismul trebuie purificat pina la ultima ideologie din cartile prezentate, cei care au iubit ideile limpezi, care au fost fericiti cinstin astfel raspindirea lor, sa se apuce de Idealism in sociologie, psihiatrie este nevoie de orice minte tluminata si de orice brat puternic, sa ridice de pe drumuri natiunea, natiunile intreaga umanitate cu tot mai putinele resurse. Armata si ramurile ei stiau de uneltirile bisericii, insa curind cei demni au fost dati la oparte de cei cu tupeu, de cei care ajungeau in caselor ordonate, si ii apuca asa o invidie ca nu a u si ei, si pirau pe la toate urechile responsabile cu dictatura care s-a instaurat. si sigur atunci biserica a simtit si a creat o mai mare securitate. bata-va dumnezeu sa va bata cu mila, eu cred ca nu mai folositi ideologiilor iluminist renascentiste daca mai credeti de de la anul ritualurile voastre fac pe oameni mai sfinti, atunci gindesc ca voi sunteti niste roboti,fara nici un pic de emotie.
Mare fericire, a inceput stringerea fiarelor vechi, daca nu serviti cimpia cu plugul grebla, nici cu coasa mortii nu mai trebuie sa o serviti.
când se vor oficia la primarii căsătorii cei care voi crede ca este nevoie sa-i sfintiti atunci va vor solicita măiestriile. cite un popa la primarie ca doar nu se casatoresc zi de zi mii de oameni intrun cartier. A inceput externalizarea din centrul statului, ma rog privatizarea bisericii, este imperioasa nevoie de aducerea in sistemul de securitate a elementelor organizatorice de cinste. vanitatea exacerbata a popilor concura inca prin mare pompa si trimbite cu toate ministerele. întunericul nu poate concura cu lumina, eventual se creme precum vidul respire un mititel praf de electron, si de acolo ar putea incepe un microunivers. Numai biserica putea sa tragă de limba păcătosul în idea ca va primi iertarea, și din când in cind și sotii Ceausescu primeau impartasirea. autentica expresie sinceră din datina getodacilor, însemna ca oamenii să-și recunoască greșelile primenind sufletul expirând pe calea aerului povara interioara inspirând lumina, pacea liniștea iubirea generoasă a naturilor. astfel s-a aflat de avorturi, de lăcomie, de rivalitate căzută în invidie, asa a început exodul și au plecat oameni de mare referință spirituala, Paul Goma, Emil Hurezeanu, Eugen Ionesco, Emil Cioran, Mircea Eliade, sotii Lovinescu, Emil Georgescu Exemplele pot continua cu miile din marea structura de rezistenta incepind cu perioada inter/postbelica numita Rugul Aprins. Antonescu de popi a fost sfatuit sa scape de romi si de evrei.
rivalitatea în cultura se poate citi in toate cărțile in forme diferite. a murit in prigoniri tânăr principe al poeziei romanesti Nichita Stanescu, invidia este perdanta de la termenul de în vid. daca mestecam bine literle le putem crea ca termen divin, ca verbul a divina.
Bietii Ceaușescu au început ca doi țărani gospodari o Epoca de aur, cu oameni de aur, sens de ochiul dracului- vezi semantic constructia distrusa - Ura- osana, premarire pina la megalomanie, vezi Ură daca ii pui energiei alfa coroană, rău - drac. să glumim puțin citind de la coadă la cap reiese card, astfel iată cardul justifica mai slăbește râvnirile ochiului din plexul solar, numit depreciativ buricul pământului. asta se cred toți marii capi ai bisericilor niște regi. in palat , ideologia comunista da forta omului ca mecanism creator in evolutie perpetua. Pina la aceasta târzie înțelegere au fost un miliard de Hristosi uciși în jumătate de ciclu solar- aur este simbol solar nu il poarta nimeni cu atita vanitate si exagerare.
Nimeni in viitor nu se va mai inchina la un Hristos crucificat, vor disparea crucifixurile.
Este ziua constructorului conform planificarii Bunului Dumnezeu Zamolxis. universul deci si planeta are resursele Titanului Uranus, umanitatea trebuie sa construiasca toate nevoile familiei planetare.
Marea conciliere înseamnă marea unificare.
Vor înceta armele pretutindeni pe glob
Biserica ortodoxa a inteles in sfirsit ca a venit vremea sa stea in genunchi si enoriasii sa priveasca cu capul sus. Sunt urmasii unui martiriu de 60.ooo de ani. Natiunea romana reprezentind ultima forma de rezistenta a unui sistem demonic ce a generat de la ideologiile iluminist renascentiste la cele ale obscurantismului cazut in demonism. biserica catolica nu va dizolva rivalitatea din tarile oocidentale,, ca invatatori iluminati vor raspidi sociologia si analizele sufletului in popoarele africii, vor construi scoli, sunt necasatoriti vor fi profesori, misionari a stiintelor sufletului, vor construi sisteme sociale in tarile subdezvoltate. le-au exploatat in scalvie sute de ani, de ani si le-au lasat sarace lipite. cit de elegant poate fi sa te dai mare cu bani furati, este nobil puterea armelor, a constringerilor? va dispărea orice formă de sclavie in biserica ortodoxa se va renunta definitiv la megaconstructia mitropoliei.
Parintii biserici ortodoxe vor fi realii dascali pentru 3 milioane de romani din comunitatea roma si pentru inca un miliard din comunitatile arabe.
Cea mai mareata constructie urmare unor mari sacrificii. Biserica poporului este casa poporului, si va fi condusa de Partidul Poporului.
In martie anul viitor va fi gazda primului mare congres mondial consfințindu-se renașterea în forma marii Unificari a energiilor.
in aceasta toamna nimeni nu va mai iesi in strada sa ceara nimic, toti vor medita la impacare, pentru ca toti au avut cite o polita de platit tuturor.
prin conturile sindicatelor au trecut peste 100.000.000 euro. nu cred ca vreunul dintre ei mai vor sa se inconjoare de oprobriul public, acei bani sunt transferati in conturile liderilor, dupa ce s-au inmultit prin bancile lui vintu si ale politicienilor mari actinari fapt pe care il cunosc in detalii de peste cinci sute de pagini, cu nume cu date cu persoane. alte peste 100.000 .000 miliarde euro din bancile alimentate de populatie au ajuns in conturile politicienilor sustinuti la putere de sindicate. Pe vremea lui ceausescu 8.milioane de oameni activau in locuri de munca aproape 2 milioane aveau autorizatii de profesionist pentru care plăteau impozit. in 40 de ani un ciclu electronic solar- românii si-au creat unul aultuia foarte multa durere, umilinta. este nevoie de un an solar pentru ca romanii pin starea de reculegere iertare să vindece vibratiile intregii planete. nici o alta natiune nu poate face acest lucru, Carpatii sunt centrul energetic al inimii planetei, asa cum inima omului produce singe si se raspindeste in tot corpul tot asa inima planetei va produce pacea unificatoare.
Ajunge cita prostitutie intelectuala a impins singele in doua organe , s-a alterat. este pirdut, ajunge cite milioane de copii au fost avortati si cite milioane vinduti, bolnavi, nu mai vrea nimeni cu siguranta sa ma nasca un copil cu malformatii.
am trait in cimpuri comune si ne-am virusat unii pe altii in mecanismele ideologiilor de jungla. astrologiile vor folosi informatiile scientist pentru chimia si fizica pamintului, nu pentru a evidentia ca pe umul il doare capul pe unul in cot si pe unul il maninca fundul. sa ne imbracam sufletele cu dorul goale cu sunetele pline de culoare- in game de intelegere cu candorile copilariiei cind fiecare alergam catre arte si plini de emotii cu obrajii rumeni umpleam de surisuri chipul parintilor, ii faceam mindri de frumusetea interioara, ii asiguram majoritar ca suntem o reala investitie dupa ce au trecut prin doua razboaie, dupa ce au scapat de burghezii netoate. Parintii multora dintre voi nu se pot inalta ii tineti in vibratii joase facindu-i vinovati pentru nefericirea /modestia situatiilor materiale. cea mai miraculoasa etapa este a renasterii asociata cu primavara, noi vom avea la dispozitie un an, sa demonstram umanitatea solara ori dimpotriva obscura ca lumea stafiilor. Poporul roman este in integralitatea chintesentei pacifist umanist. acest fapt l-au inteles toate natiunile, au trimis mesaje clare de fraternitate de conciliere cu sine și cu întregul univers prin extindere a conștiinței solare. vindecătorii tripartiti vor găsi energiile de resurecție pentru ca toata umanitatea sa vibreze stabil pe nivelul 4.
Pentru acest colosal deziderat am conceput în urma cu zece ani o fundație, România Spațiu Sacru de Cultura Multiformă. este suficient cu gândul să meditați la sensul ei . asigurându-vă cu mina pe inimă că generațiile lumii viitoare vor fi adevărate genii de la cinci ani.
vindecând întreg pământul de vibrațiile metempsihozei instituim providențial nemurirea arborelui genealogic al civilizației Carpat-os- osul carpatic fiind fiecare dintre noi pe filonii infinitului .

nu mai doresc sa mai aud vreodata cum cinta ciorile pe arii, traind daca devora tot, spice, omidutele de metase care pot deveni fluturi, sparg toate cuiburile de privighetori, de mierle de vrabiute,. ciorile/corbii, mai apoi urmeaza cotofenele, insa ele au inceput sa isi albeasca aripile si penajul pe trup, fura si le tot ce pot numai ca sunt finit spre sutimi si zecimi deci mai putine. traiesc peste o suta de ani unele ating si doua sute. sunt mobile vii ale extensiilor metempsihozelor. adica duhurile care parasesc infractorii dupa moartea fizica, traiesc prin aceste nenorociri inaripate. trebuiesc exterminate altfel umanitatea nu va mai avea resurse in perspectiva viitorului .

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!