poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1763 .



întoarcerea Hiperionilor Acasă
personale [ ]
cap.6. Simbolismul în metafizică.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2010-09-01  |     | 



cap.6. Simbolismul în metafizică.
Hermeneutica este știința care descifrează toate simbolurile în semantica regională din timpuri străvechi.
diferența de culturi pe criterii de zonă, relief, comunitate sporește sau dimpotrivă scade volumul de simboluri.
Metafizica este dimensiunea magiilor, a miracolelor foarte puțin percepută de umanitate, este preocuparea marilor initiati ai lumii, a conștiințelor treze.
Ca termen absolut universal metafizica reflectă ancestralitatea.
privite ca sens pozitiv energiile, esențele, simbolurile crează metamorfoza, în sens negativ metempsihoza/metempsomatoza.
simbolurile reprezintă substanțialitatea de esență și de forță a unei națiuni.
în termeni comparativi biologici simbolurile sunt amprentele , precum omul poate fi identificat după amprentele digitale Unice, asa o națiune se identifica prin simbolurile ancestrale.
Dezafectarea, amestecul haotic al simbolurilor/esențelor au dus către dispariția unei civilizații, au generat devierea sensurilor din căile evoluției.
sistemul semantic pe cai extrasenzoriale,încă neexplorate crează efecte profunde în structurile psihice.
de la începuturile lumii în ritualuri au fost folosite simbolurile de referință.
ginditorii au creat forme de întrunire în secret,făcând planuri menite sa sigure ordinea prosperitatea, ori dimpotriva s-au organizat conspirind la distrugerea formelor de guvernare
azi se numesc consilii de management, cei de jos nu știu niciodată ce se discuta sus, dacă se preocupa și intelectual afla în funcție de ordinele de execuție de produsele executate cam care sunt orientările.

- tânărul care la revoluție în momentele de furie incontrolabila indusa de mai "sus" a scos simbolurile din steagul romanesc a suportat în urmatorii 7 ani o operatie de abdomen, dupa el alți zeci sute de oameni au batjocorit simbolul care ne reprezanta la scara mondiala.
In mintea lor de vibrație joasa au socotit ca sunt doar niște obiecte care nu mai trebuiesc, ca "sus" vor fi gândite alte reprezentări dar în profunzime au atentat la consubstanțialitatea romanilor. Înainte de a detalia efectele precizez cu regret că acel om sărman suferă și azi, nu este împăcat cu sine cu societatea cu inteligenta superioară, chiar dacă a primit certificatul de revoluționar cu toate beneficiile acelui statut.
-în simbolul steagului socialismului tricolor erau reprezentate spicele de griu, furnale, clădiri reprezentând construcția modernă a României implicit a societății.
în simbolul steagului unicolor comunist(roșu) erau reprezentate secera și ciocanul, unelte de lucru , simboluri de hărnicie, în nebunia colectivă comunistă secera a fost asociata cu coasa morții din cultul satanic.
pe alte steaguri era reprezentat și șoimul un element de dârzenie de forță de orientare până la cel mai înalt nivel.
în alta variantă era zimbrul/bourul reprezentând demnitate forță, rezistentă, vitejie, nădejde.
care sunt repercursiunile le simțim aproape toți pe pielea noastră;
în următorii ani au dispărut pe rând toate elementele care sugerau progresul economic si social. grânarul României s-a împuținat, chiar dacă natura a fost generoasă și câmpiile au produs griu, s-a alterat deseori în depozite, alteori a fost inundat, alteori cuprins de furia focului, a urilor care izbucneau din vârfuri politice și până la opinca satului... mai dramatic toată mecanizarea agriculturii a fost grav afectata, grânarul Europei a ajuns în mare deficit este aproape falimentar, întrucât sursele în agricultură nu sunt prioritare pentru guvernanți.
absolut toți guvernanții au fost prinși în vârtejul magiilor negre amplu efectuate de vrăjitoare cu mai mare intensitate după revoluție. ele sunt îmbrăcate în aur ca faraonii din sarcofage cu sceptru si cu pantofi de aur, monstruozități de omizi care au ros toata serenitatea si inteligenta marului cunoasterii romanesc, au smintit simbolurile mentaluilui colectiv național astfel incit si zdraveni intelectuali au ajuns pe la favorurile lor emise de o minte satanica.
Si Isus a fost ispitit să primească toate bogățiile lumii numai sa i se supună regelui irod și religiei existente. mai tare ca irod biserica s-a temut, astfel s-a tocmit cu tâlharii și în final l-au exterminat.


masoneria începe ritualul de intrare în comuniune cu energia superioară a iluminării, privind seara înainte de apus Soarele, apoi pe întuneric undeva în secret toți pe rând beau din Graal licori de ei concepute, produc incantații colective in jurul/ambientul unor obiecte de cult.Cartea legilor masonice este centrală de fiecare dată, conținutul este ultrasecret pentru exterior, comparativ cu Biblia răspândită la scara larga de exemplu.
Soarele este simbolul care a parcurs lumea ritualurilor de la faraoni, conform arhivelor preoții faraonilor au complotat formând primele organizații secrete.
se vehiculează vast idea ca și Isus ar fi fost un lider al vre-unei organizații, evident afirmativ a fost lider pentru toana zona care delimita imperiul otoman de cel arab, lider al cultului iluminist renascentist care se practica cu transparenta totala in biserica getodaca.

Masonii "pun" tara și lumea materiala pe calea gândită de ei. sunt ramificate și masoneriile pe loje funcție de cultura, de forța economică și politică evident ritualurile diferă. trebuie știut ca cei mai mari magnați ai lumii sunt masoni și controlează toate resursele planetei sub ei se afla jidanii cu ritualurile Kabale, si ale Torei ambele venerând simbolul stelei lui David.
Șamanii în contra sens privesc soarele la răsărit, fiecare zi este sens de continuitate în lumină, sens de progres spiritual și material, mai mult decât atât Șamanii își rotesc conștiința prin toate formele esențiale precum soarele pe parcursul zilei își trimite energia în tot și toate văzute și nevăzute.
la fel procedează inițiații transcendentali de doua ori pe zi cel puțin cuprind cu mintea energiile iluministe în chintesența planetară.
un alt exemplu de distrugere simbolistica îl vizează pe hitler;
cind cultul arian impus a rupt indoit ( zvastica) bratele crucii ca un simbol central al creștinătății in Europa efectele au fost dezastruoase.
am afirmat ca Napoleon s-a intrupat in hitler .
Împăratul s-a manifestat în maleficul personaj conform datelor psihice cu care a părăsit lumea după ce a fost exilat/ izolat pe insula Elena. neconsolat de cei apropiați care l-au divinizat, neîmpăcat cu eșecul privind cucerirea continentului european, starea psihosomatică generala a fost minie, revolta și ura asupra rușilor singurii care l-au înfruntat. cum a murit energetic asa s-a intrupat, în hitler personalitatea napoleoniana a fost mai cruda, au murit 500 milioane de europeni în doua războaie generate de mintea diabolica si inca pe atita au avut multilari cicatrice lasate de rani, a extins saracia in toata lumea consumind pentru nebunia lui armata resurse din toate tarile.
napoleon a murit fără Dumnezeu si s-a intrupat in chip de satana intro fiinta care il ura pe Dumnezeu si nu avea incredere in nici un om- explicația justifica faptul ca și-a format servicii multiple care se controlau unele pe celelalte cu o rivalitate ostila în ierarhie controlată exclusiv de el. a vrut să aplece la picioare toata omenirea care a îmbrățișat crestinismul, mai grav a premeditat sa-i ucidă pe toți jidanii ( natiunea de origine a lui Hristos).
un alt simbol puternic folosit de organizatii oculte este piramida cu ochiul din centrul ei.
dezvoltind amplu piramida este imitatia muntelui Omu din structura carpatica, muntele este forma de generare si de conservare a bogatiilor, aur, argint etc.
Romania detine foarte putine dovezi alte miturilor getodaciei descoperite in cercetarile arheologice din trecut dar care azi au incetat parca definitiv .
90% din ele au fost furate de imperiile care s-au perindat.
Excelenta maiestrie a marelui sculptor Constantin Brincusi cu ochiul mintii Divine si stramosesti inspirat din ancestralitate a creat noi simboluri care fac cinste neamului la scara mondiala.
cel mai dinamic reprezentativ simbol este Coloana Infinitului, cel mai puțin cunoscut este Hristos sculptat în piatră și o varianta în bronz. Maestrul a fost contactat de francmasoni in secolul trecut, insa nimeni nu poate certifica faptul ca ar fi intrat in rândurile vreunei loje masonice.
Simbolurile sunt ale universalității astfel se întrepătrund și se reformulează demonstrând unificat efortul umanității de fraternitate întrun singur Dumnezeu creator al umanismului renascentist.
nu toate esențele pot evolua în principiul metamorfozabil , de pildă un sâmbur de mătrăgună sădit în ghiveci lipit de crin nu va putea deveni crin mai apoi anihilând specia otrăvitoare răspândită pretutindeni.
eventual ca emanație de suprafață va părea înmiresmată. este nevoie de mii de ani ca întrun bulb de crin taiat adânc si introdusa mătrăguna metamorfoza sa se facă cu succes, dar pe lume sunt milioane de mătrăgune a căror esențe otrăvesc arealul.
oile vitele ocolesc iarba dimprejur până la zeci de metri.

vom uita si vom ierta dramele, esecurile, vom demonstra o forta unica in lume, trebuie sa avem rabdare sa se trezeasca conasii europeni.
Toate simbolurile de inalta referinta morala se afla in fiinta noastra , muntii plini de aur sunt ai nostri si vor fi exploatati cu o solutie care nu va afecta împrejurimile, nu se va folosi cianura ci mătrăgunele, "esența" lor se va purifica atingind aurul stralucitor al munților. este pacat ca sa nu folosim pentru ridicarea nivelului de trai resursele munților de aur.
în tot acest timp al bâjbâirilor economiștilor anumite stafii fura zi și noapte din filonii de aur folosind intrări de demult.

Din anul 2000 la toate târgurile tradiționale participa și România cu zeci și sute de mostre ale meșterilor populari. De fiecare dată câștigă trofee, recuceresc faima strămoșilor getodaci. pe toate obiectele expuse strălucesc in Soare, spice, zimbri, șoimi, îngeri, baci, băcițe cu cununi de flori pe cap.

Ultimul simbol inventat ca trend de imagine pentru România- frunza- evident cea mai fragila făptură din pomul cunoașterii bătută de vânt de furtuni și grindine în toate părțile. Deși a creat analiștilor sentimentul de stupiditate disputând ironic și vehement ostil , la cel mai mare târg international petrecut în China lumea întreagă a iluminaților a înțeles mesajul.


neterminat


.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!