poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1752 .



întoarcerea Hiperionilor Acasă
personale [ ]
cap. 5, Alchimia magicianului

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2010-08-30  |     | 



cap. 5. Alchimia magicianului
Inainte de orice materie în univers a început alchimia sunetelor, a vibrațiilor, prin atingere s-a creat fenomenul electric, magicele sunete au creat culorile, au creat esențele materiale în toate colțurile de univers asa cum sunt raportate azi de uriașa știința a cosmogoniei.
Formațiuni materiale minerale s-au constituit instituit în planete prin mișcarea de rotație in perpetua crestere dezvoltare energetica, în uriașul vid extins și-a făcut apariția ( comuniune bacteriologica) prima forma de ființă. După mii de triliarde de ani au apărut pe planeta Geea primii oameni cu chip total plăcut și dornici cu prinos de motivații să se transforme fizic și psihic în creații strălucitoare. Aceste ființe numite Magicieni nu au alta menire decât să sporească fericirile, splendorile pe pământ și în univers.

Dincolo de toată suferința vizibila a lumii, dincolo de toate realizările materiale se afla Bunul Părinte Dumnezeu Zamolxis, Soarele spiritul său plânge se răscolește în centrul universului.
Arhitectul marilor iubiri, iluminist renascentiste, arhitectul planetei asa cum arată ea astăzi, cu toate formele de relief a căror nume este gândit de la prima și până la ultima literă, de la primul cuvânt oa, până la totalitatea hermeneutica a Logosului. Magicianul care în doar 60.000 de ani a adus umanitatea în formele actuale. Contemporani, suntem martorii fericiți ai minunilor și fără a exclude pe nimeni dintre oameni fiecare are un aport important, cum de altfel fiecare animăluț, insectă ori bacterie , fiecare element vegetal face parte din macroformula existențialistă.
Sunt vremuri în care toți centri energetici ai universului, micro și macrolaboratoare genetice se reprogramează.
Cea mai complexă determinare scientistă se petrece în umanitate respectiv în centralele electroionice eletronucleare.
întreg universul funcționează vibrațional pe frecvențe- hertzi- intre 0 și 1.000.000 atins în această eră. o bacterie emite frecvențe 0 până la 0,1 hertzi, mineralele intre 1 și 10 hertzi în stare naturala, mineralele integrate în mecanisme științifice amplifică până la 1000 de hertzi programul. vibrația subtila peste această capacitate este generată de ființele astrofizice din constelații și din universul locuit de un infinit de stele sori, luceferi, Soare.
principiul emisiei dezvăluie materia inteligentă vie în sistemul respirației- care înseamnă inspirație și expirație. macrointeractiunea tuturor respirărilor în natura formează principiul filozofic al logosului Panteist. Pan- teist se traduce zeul Pan. conform acestui logos Dumnezeu se manifesta în toate formele vii întâi separat apoi unificat. nu trebuie să sperie pe nici un om idea de cobai în laboratorul lui Dumnezeu. Zamolxis Dumnezeul Terrei a fost inițial omul cobai care a aspirat în ființa spirituală programele/ vibrațiile, energiile materiale ale ultimul Dumnezeu al universului solar Teos.
din erori de orientare religioasă( școala inimii) umanitatea a aspirat/procesat în conștiință manifestări ale sălbaticului mult peste limita admisă. In paralel specii de animale au dobândit prin suferință vectori umani de evoluție.
la capătul extensiei inteligentei sunt pisici, câini, șopârle, șerpi care trăiesc în vile luxoase iubite de stăpâni mai mult decât un copil sărman ori abandonat pe străzi.
- ? este oare dumnezeu atât de crud cu omul- se întreabă mulți dintre gânditorii lumii
faptul că mii de specii de animale sunt mai fericite decât milioane de tipologii umane, îngrijorează divinitatea elaborează la remedierea dezechilibrului în realitatea naturilor terrane.
Pașii de evoluție umanistă au indicat lent dar stabil procesul emancipării, modernizării, după toate întreruperile, pauzele lungi cauzate de catastrofe și războaie umanitatea a triplat eforturile de recuperare pentru că sus în ceruri Hiperionii au vegheat orchestrat concertat energiile progresiv până la începutul secolului trecut. la sfârșitul celor doua războaie natalitatea, demografia planetară însuma 3 miliarde de locuitori. Dumnezeu a permis dublarea întrucât sursele naturale erau abundente, dublarea a insemnat revenirea din dimensiunea metafizica a energiilor rătăcitoare-duhuri nedefinite constitutional- au primit șansa la evolutie, printre ele sa ni-l amintim pe hitler, stalin, musolini, gadafi, huseim... de pilda napoleon nestavilitul avar de imperii cu intelect zdrobitor de dominare s-a intrupat in hitler ....
Inițiatorii susținătorii fanatici ai capitalismului trebuie să reflecteze rapid și reformativ asupra principiului că întregul este al tuturor și tot ce este viu este întregul fizic al inteligentei Divine. Imperativa acțiune iluministă reflectată prin toate căile informaționale este că toți oamenii trebuie să afle ca de azi înainte o dată căzut de la uman la animal nu va mai putea progresa niciodată după moartea fiziologică, mai mult decât atât unele specii de animale feroce vor dispărea complet.
In noua eră umanitatea a început să gândească de două și de trei ori mai repede, sunt mulți care constată ca nu au reușit să realizeze mare lucru în viată în comparație cu semenii din aceeași clasă. motivele sunt diverse, mai putină muncă, mai putină moștenire genetica și materială , în general lipsa posibilităților de desfășurare intelectuală. exploatarea haotică a materiilor prime, distribuirea defectuoasă, deficitară pentru ridicarea nivelului economic sugerează iminența dezastrului. O suferință interioara nu este întotdeauna exprimată prin cuvinte, în macro colectivități, este ilustrată de naturile înconjurătoare. toate organele fiziologie ale planetei suferă, Mama Dumnezeie nu poate rezista atâtor mutilări. Dacă un om colapsat poate primi o inima, un rinichi, Planeta ar avea nevoie de un un milion de ani pentru a se regenera însă fără umanitatea negativistă. Plânge natura, mama dumnezeie cu miliarde de copii în brate, halal scientiști dacă nu se trezesc cit se mai pot îndrepta fortifica pilonii energetici ai naturilor oare nu se întreabă unde se duc energiile negative ? în câțiva ani au erupt mai mulți vulcani decât au erupt intrun mileniu, s-au năruit munții peste sate și orașe, cataclismele vechi sunt mega cataclisme. Toate aceste semne sunt scrise în apocalipsă. apocalipsa ne da fiori dar tot ea ne lămurește că lucrurile se vor rezolva, astfel avem nevoie imperativă de vibrația colectiva a societăților cit de cit iluminate.

idiocratia corporațiilor satanice construiește zadarnic orașe și buncăre în mari și adâncurile pământului, mai bine ar planta un miliard de pomi, un miliard de flori, un milion de stupi care ar grăbi procesul de regenerare a vibrațiilor joase, aproape moarte.
cei înverșunați au transformat suferința lipsurilor în forme de luptă pe toate fronturile sistematice ale vieții.
Cred cu toată forța că s-au întors acasă Hiperionii, ca un ultimatum , ca o stare de maxima urgentă. Dumnezeu a trimis pe pământ Salvatorii ecologiști vizând/ reactivând toate vârfurile de guvernare. din acest secol umanitatea va gândi de sase ori mai repede, lucrurile se vor petrece de la material la subliminal în coerenta angrenând religiile la comuniune. privind în perspectiva futuristă numai animalul nu simte că religiile sunt defectuoase. a pune unui câine crucea la gât, icoana pe cap, ar părea o expresie a credinței, dar dacă nu serveste voință stăpânului ci precum șobolanii și alte rozătoare "subterane" roade din cămara tuturor ai casei, dincolo de gluma realitatea exprima întorsătura dramatică.
Evident, nu acesta a fost planul inițial al religiei, un mecanism creat să producă pâine dar produce nisip este defect, cineva este un specialist ratat, un mecanism gândit sa producă miere dar în plus produce derivate de aceiași valoare este creat și controlat de o inteligenta scientista în care energiile iubirii și devoțiunii pentru dumnezeu sunt continue armonioase. Iubirea în anvergura sociopolitica și religioasa trebuie să fie egal proporțională cu mierea și sursele vieții simțite de toți.


Un om care este este de pildă localizat în România dar emite un gând către America, crează următorul fenomen, cu viteza luminii gândul prin traiectoria lui permite suflului respirației să-l ajungă instantaneu simultan. un astfel de gând emite pe frecventa hiperionică de 1000 de hertzi, desfășurat în programul de extindere a conștiinței. astfel se explică cum 2 ființe ale aceluiași arbore genetic fără impedimente/ anomalii organologice, resimt contactul- fenomenul metafizic telepatic, se vizualizează ca și cum ar fi prezenți în carne și oase, comunica își transmit starea emoțională nevoile. întotdeauna o nevoie urgenta generează acțiune. un arbore agresat transmite prin vibrație întregului areal emoția de suferință, dacă acel arbore a răspândit pe principiul curenților de aer prin semințele sale esențe până la sute, mii de kilometri, credeți-mă ca fii arborelui resimt suferința. vibrația cu cit este mai subtilă mai pură cu atât este mai puternică. un scandal al unui, om adresat altui om în starea de furie dar și pe nedrept(agresatul respinge- nu este compatibil cu elementele care au generat dizarmonia) este mai distructiv decât zgomotul unui picamer care are menirea să spargă să dezorganizeze chimia unor elemente materiale, în cazul pildei dezorganizând emoționalul emițătorului pe principiul talionului, al bumerangului. omul care imprimă în emoțional cuvinte, idei, învățături, principii pe vibrația caldă amiabilă a cuvintelor concură la muzicalitatea universală. primul Om care a cântat și care a inventat instrumente muzicale este zeul Pan al getodaciei.
Civilizația Carpathos- vezi construcția carp- pathos muntele iubirii a patimilor- a întemeiat prima organizare sistematica Humanoida având la ADN doi atomi iluminici în structura grupei sanguine A.
Altfel construit sensul ideologic- car- pathos este extensia astroiluminică a urselor- carul mare din constelația taurusului, prima guvernatoare a Terrei care prin Cloșca cu puii de aur a multiplicat și multiplica clonează constituții/spirite iluministe.
Hiperionii getodaci vor demonta pe cit posibil fără nici un pic de ostilitate toate construcțiile ideologice ale culturilor ce s-au format prin străbunii Zei geto-daci, demonstrând astro iluminic/ matematic științific și prin instrumentarul ancestral metafizic modurile josnice în care ne-au furat și vor să ne îngroape de vii și fără identitate.

Orchestrația sunetelor cuvintelor, logosului umanității mult înainte de creația instrumentelor muzicale a generat diversitatea speciilor cântătoare de la bacterie și până la pasare, în ape de la atoli până la pinguin și balena. Un fluture care se naște din omidă transmite prin vibrația fâlfâitului de aripi entuziasmul fericirea de a fi câștigat libertatea, de a fi scăpat de corvoadele târâșului a luptei pentru supraviețuire. evoluția omului prin spirit ilustrată este aidoma cu a omidei transformată în fluture ori în variantă generală, a animalului primordial până la om cu destinația in Hiperion.
Isus Compasiunea activă- a plâns în fiecare zi de când a fost copil și matur în contact cu suferința a invocat inteligentei cosmice soluțiile, răspândea învățăturile semenilor in prag de ruinare fizica si morală . centrul energetic al inimii impulsiona centrul clarsenzorilor, realizând rapid ca suferința nu era locala izolata ci în întregul planetar. a înțeles nevoia de uniune cu spiritele puternice. nutrea cu toata fiinta binele tuturor, aspira râul în fiinta lui si expira iubire, cit miracol intr-o ființă care a fost hartuită toata viata, mai ales de biserică. ca om pentru ca om a fost, a putut ajuta energetic maxim o suta de oameni, pe restul i-a invatat cum sa se apere singuri. Daca era Dumnezeu intrupat ( atotputernic ) gindind logic ar fi trebuit tota zona sa fie exorcizată de necuratele energii care locuiau in oameni din masele de jos până in vârfurile monarhiilor. Este imposibil o masa de hiene sa fie transformate in oi, procesul poate dura o mie de ani și mai mulți. dacă biserica a preluat acest rol totalmente anevoios și dificil este de compătimit intrucit chiar ea s-a virusat cu salbaticul animalic.

In procesul de asimilare informațională, omul selectează repere. cei care gândesc necontenit de mici copii la minunile personajelor din basme, reușesc să devina mult mai complex acel personaj, este ca și cum ar aspira în ființă sa personalitatea acelui personaj. dacă cineva dorește sa fie precum Leonard Doroftei trebuie să urmeze calea, adică de mic să fie învățat cu pumnii cu căderile cu loviturile, devine puternic în final poate câștiga trofeul olimpic. Omul care alege un reper cultural repetând procesul o perioadă determinanta, aspira în ființa lui acel spirit, acel duh al cunoașterii menit permanent să evolueze artistic, cel care aspiră zi de zi un spirit Hiperionic in 7 ani poate ajunge arhanghel, heruvim, serafim, geniu scientist, un Hristos al timpului modern iar pe parcursul întregii vieți să rămână în comuniune cu Dumnezeu, să respire sa vibreze precum Dumnezeu. De la Eminescu nimeni nu a mai invocat de teama repercursiunilor, spiritul hiperionic al getodacilor, biserica greacă și cea catolică au lucrat mârșav la aceasta îngropăciune de identitate. au mizat mai ales pe succesul acțiunii din lipsa de probe scrise, hieroglife, plăci din aur și bronz, semantici din argint și pietre pretioase toate sunt furate, ba de greci, otomani, de rusi, de europeni, toate popoarele romane fie nordice fie slave au avut mereu de găsit și de furat ceva, Doamne, dar memoria ancestrala scientista nu poate fi furată de nici o vrăjitoare neagra și pe dinauntru și pe dinafară, oricât de musculoasa ar fi gaura care captează fericire și plăceri. Nici Hristos nici frații hiperioni nu pot fi storși de lumina lor sacră în fărădelegi în desfrânare și batjocură. . Energia luminii respectiv a iubirii de lume și naturi nu poate intra pe opusul/ spatele centrilor energetici ai corpului uman. câini urmează turmele și ciurdele nu pentru că oile caprele vitele, ar fi idioate și s-ar rătăci dimpotriva pentru că păstorii ciurdarii sunt veridic idioți, puturoși, incapabili să conducă să administreze/ gestioneze uriașul potențial.
Pentru ca omul să rezoneze amplu cu inteligenta terestra superioară și cosmica scientistă e nevoie de voință neîntreruptă în respectarea formulelor unui mecanism . de pildă se poate vedea muntele de jos, dar dacă cineva voiește să ajungă sus însă nu este pregătit fizic precum alpiniștii, iată știința a rezolvat acest deziderat creând telecabine teleferice. Revelația este unica de fiecare data conform atribuțiilor fiecărui om, în "virful lumii" simțind respirând captând energiile muntelui triplate de cele spatiale ale universului. Ozonul este special, privelistea deci orizontul intreg este altul.
prin povestire nici 3% din elementele existente nu pot dezvolta/imita energetic o stare omul având abilitate și potențial, suficient timp de abordare pentru această conducție.

Este un apogeu al umanismului, un fenomen magic cuprinderea prin transcendenta energetica Divinitatea, nu trebuie urmata și respectată decât regula prețuirii echivalenta cu legea iubirii fată de naturi, așezarea conștiinței în normele non violentei, mai precis în conștiință să fie prelucrate toate amintirile elementele care au prejudiciat suferințe, factori de rânire , distrugere a altei ființe.
Dacă o dată pe zi seara la culcare omul mulțumește vieții, naturii lui dumnezeu ,adresând astfel prețuire și recunoștința ființelor care mor zi de zi pentru alimentarea nevoilor organice mulțumind spiritelor care l-au format și protejat evoluția nu are abateri, ascensiunea este evidentă hiperionică Fiecare om are stimabili, idoli, oameni pe care i-a urmat în de aproape pentru meritul de a fi schimbat în bine și frumos viata lui , este suficient să păstreze în memoria diurnă aceste energii pentru ca să atingă modelul vibratil, dacă nu are vibrație comună cu exemplul luat ratează de la primele încercări, perfect valabil în reperistica diversităților personalități lor multiple, nu li se poate stabili clasifica tipologia este nevoie de tenacitate organizatorică în sistemul de gândire asaltat prin anvergura undelor energetice ale informațiilor pretutindenare. acest fenomen amplu în umanitate se numește clonare spirituală.
umanitatea prin exponenții actuali emite pe frecvente intre 33 și 1oo cele mai joase , intre 100 până la 1000 cele medii, intre 1000 până la 10.000 cele superioare. funcția rezonantă a sistemului atomocelular în organismul sănătos participa alături de Dumnezeu în toate mecanismele universului, însă cu preponderenta în structurile ființelor naturilor terrane
Clipa de clipă în organism ca într-un laborator ultra scientist se petrec formule, amestecuri , alchimii. omul având în componentă toate mineralele, minereurile existente în univers respectiv pe planetă. sunt mulți cei care nu știu de pildă ca sarea este o componenta finita dintre natriu/sodiu și clor, separate de anumiți factori fizici dar și psihici precum gândul repetat de repulsie, aceste elemente devin toxice. iubirea fizica doar câteva momente pe , zi,an înseamnă sminteala intelectuala în timp se arde toată structura sistemului nervos lucrativ prin glandele ficatului și stomacului. da este nevoie sa dezbatem detaliat problematica sării, este ingredientul pământului și a apelor, mările și oceanele sunt grav afectate prin deversările de petrol, de substanțe toxice, de testările explozive nucleare. putem sa nu facem (solidari cu Hiperionii) acest lucru să topaim pe muzica buricelilor pe liniștită pragmatică ignorantă cu burta plina s-au goala, nu mai avem decât un an și ceva, oare merita lumea actuala și ca potențial de viitor acest dezastru?
Inima este prin excepție subordonată voinței divine, astfel că duce eforturi concentrate în organism să nu colapseze. dacă moare inima moare întreg organismul.
Românii, milioane de frați ai Lui Hristos plâng în ultimii ani, ei simt cel mai sensitiv durerile pământului suprapuse cu ale lor, nu neapărat motivând ca ar avea nevoi de de abundenta materială vor familiile întregite în siguranță cu sistemele de apărare, vor certitudini pentru credibilitate în sistemele educaționale pentru copii și urmașii copiilor lor. romanii iubesc maxim socializarea, iubesc frenezia lumii în armonii simbiotice cu natura, extensiile acestui deziderat au impregnat impregnat Balcanii mii de ani. în tradițiile tuturor zonelor cultura omului cu a naturii pare pentru occidentali desprinsă din basmele miracolelor, totuși acesta este adevărul, tot pământul românesc, codri și câmpiile munții, apele lacurile, fântânile, văile, luncile, marea Adriatică, marea Egee, mai târziu marea Neagra, pline de delfini simpaticele personaje ale basmelor sirene zeițe ale Geei și sireni fii ai Titanului Neptun cu prinți și cu zânele sfinte- sinzienele, drăgaicele, sunt reprezentări ale sibilinelor- preotesele carpatice- de zeci de mii de ani transmise pe cale orală. nu este un basm însă geții au avut la originile primordiale fii lui dumnezeu 24 hiperioni. din delfini au evoluat variante humanoide, în profunzimea sufleteasca sunt mai fericite și mai sigure în valurile marii decât pe pământ, sa facă scufundări până la mari adâncimi este pasiunea suprema . delfinoizii sunt fără dubii toți in organizatii ecologice, suferă acut pentru problematica naturii Mamă.
Sunt zeci de ani de când inima planetei respectiv România se zbate să respecte voința, legile lui Dumnezeu, programul predestinat distinct, unic în evoluția infinitului. când toate popoarele vor identifica românitatea în constituția lor vor redescoperi în esența virtuțiile primei civilizații, sunt prezente în forme distincte și complexe pe toate continentele.
Fenomenul de unificare al tuturor elementelor materiale și spirituale este amplu demarat în toate companiile scientiste mondiale. în alchimia sensitivă a umanității romanii oriunde ar fi trăiesc și suferă alături de cei ramași acasă, pe de altă parte își continuă misiunea de a multiplica toate calitățile iubirii, păcii, armoniei, neobosita hărnicie pentru ca urmașii să nu mai întâmpine dificultăți drame în vectorii evolutivi.

Un gând destinat unui arbore ajunge nu târziu în evoluție un arbore, un gând destinat unui șoarece nu piere se multiplica prin repetare comportamentala, când întrunește toate elementele întregului duh ajunge șoarece, un gând destinat prin vibrație lui Dumnezeu se întoarce în sistemul de gândire amplificând complexul atomic din molecule și celule.

un gând pe vibrația sunetului de lira ori nai construiește muzicalitatea universală superioară.o orchestra simfonică nu coboară mult mai jos pe frecventa diezilor dacă este centrată de pian, pianine, viori, melodicitatea rafinata euforizează toate structurile pământului toate regnurile percepând și multiplicând vibrația. Sunt rarisime locurile unde se mai aude ecoul, dacă zgomotul s-ar putea măsura în structura stratosferica ar fi mult mai gros ca trei nivele de bloc fără lucrarea de dispersatie făcută de greieri, albine, păsări, rugăciuni ale oamenilor iluminați, ale șamanilor, ale gânditorilor de pretutindeni. Ma rog la Dumnezeu să se intimple un miracol in biserica Romaneasca, nu este tirziu să renasca spiritualitatea stramosilor hiperioni in simbioza vagă pseudosincera a ortodoxiei.
Este poate un avantaj faptul că majoritatea oamenilor au pierdut din capacitatea auditivă, zgomotul masinilor, a industriilor este vinovat, o furnică simte fâlfâitul discret al altei furnici de la câțiva metri, simte omul, calul care vine în goană de la mai mult de 1 kilometru, fuge din cale cu toată familia, ori se ascund în adâncurile mușuroiului.

Funcțiile voltaice electrospirituale și rezonantele vibratiilor biosacrale au forta maxima, pot străbate facil nivele stratosferice cu viteza luminii.
Fericitul care îl aspira pe Dumnezeu Lumina și prietenie, are privilegiul scientist de cocrea binele societății, în jurul lui, in fata lui nici un dezastru nu se dezlănțui, nici nu-i va cădea în cap grindine si ploi toxice. Câmpurile aurice vor radia bucurie si vor face oamenii din jur sa vibreze in substantialitatea spiritualității.
Fiecare om se poate identifica, personalitatea sa având o multitudine de vibrații cumulate pe parcursul vieții de la toti cei cu care a fost în contact prelung.
cu alte cuvinte omul modern este puțin din fiecare spirit care a locuit în acel spațiu. Romanii sunt primii care s-au înălțat la cer cu adevărat, vibrational prin exponenții de seama a științelor aerodinamice. scientiștii inovatori cu renume și faima mondială Aurel Vlaicu, Henri Coandă, Traian Vuia , îmbucurător de mulți. Nimic nu se petrece în realitatea fizica fără să se petreacă experimentat perfect în spirit. Spiritualitatea Românească o avem fiecare dintre noi in singe, toata natura este infuzata cu umanismul miraculos mostenit de la civilizatia lui Zamolxis. Astfel trebuie sa fie prototipul romanului actual, nu o alchimie din toate creaturile animalice, trebuie să devenim Oameni, pentru că toate constelațiile în viitor să fie numite după Oamenii de cinste, după apostolii/hiperionii umanității. 50% din guvernanții planetei vechi si noi, slujbasii ai religiilor, sunt arhetipuri ale cunoașterilor străvechi nemodificate psihosmantic, cap de gorila, inima de șarpe, rinichi de caracatița, burta de rechin brate de gindac trintor, creer de cameleon. Ma închin în fata celor care pot confirma cu conștiință binele făcut umanității fără să pretindă ceva în schimb, evident nu fac referire la calitățile deontologice, omul muncește sistemul îl rasplateste, omul ara pământul deci munceste si culege materia, insa din piinea lui imparte si sarmanului flamind.
In ființa interioara (aproape imperceptibila până la 21 de ani) omul își transfera investițiile spiritului, acolo nu încap materiale decât electronii iluminici,un iluminat avind 7- 8 miliarde de electroni in sistemul celular, neorovegetativ, in realitate organismul uman are pina 89- 92 miliarde de nuclee programate să sustina functiile organelor in totalitate.
Am mai spus o faptă bună- minus una rea se anulează, precum fapta buna plătita deci consumata, iar Dumnezeu nu este un spirit mercantil. la o populație de sub 2o de milioane de romani sărmani, 300,000 de mii de slujbași ai bisericii este enorm, consumă tot bugetul ministerului Culturii, de aceea scriitorii, realmente veritabili ghizi spirituali trebuie sa stepte 3-4 ani să-si publice opera, daca nu au norocul sa fie sponsorizati. Romanii nu pot urca spre dragostea lui Dumnezeu pe scara de impozite de taxe, de șpăgi la popi și peste tot, este precum scara de hirtie frumos colorata creponat, nici soriceii nu pot urca de multe ori in acest sistem. in acest context nu doar Romania ci pretutindeni oamenii nu pot iubi profund pe nimeni, increderea s-a vlăguit.
Cel mai mare paradox, cea mai neagră paradigmă, România 60.0000 de ani uzina de miracole și bogații, de splendori, doamne Zamolxis Parinte plângi mereu , este locuita de cea mai tristă, sărmană, bolnavă societate, romanii după o sută de ani de trudă intru progres modern nici nu mai au bani de medicamente darmite de carți în care spirite hiperionice își exprima experiența regăsirii, reconstruirii sinelui din toate reminiscențele psihosociale. dacă în România s-ar lumina într-o zi 100.000 de intelectuali nu trei sute ca popii, biserica în forma actuală ar ajunge acolo unde ii este locul în sistematica modernității adică gropari emancipați. inimaginabil cum groparii au palate construite din banii statului(cu materialele dintro biserica mica se pot face trei case cu cite trei camere, bucatarii si bai si terase) in timp ce în spitale nu mai există nici o seringă nici o pastilă de durere de cap. Eu nu voi muri până când toată "alchimia" nelegiuirilor se va întoarce la cei ce au creat-o cit de curând, a început fenomenul de aceea se dezlănțuie mulți ca dracii, pierd teren pierd bogățiile stării ''dolce fare niente''. sunt ratații de două ori școliți , de sfinții neamului cărora le-au substituit operele pline cu învățături, apoi, în definitiv statul i-a școlit mai favorizat decât milioane de elemente care s-au pierdut în negura nenorocului.
Romanii au donat totul în spiritul creștin întregii omenirii, inteligenta, sânge, bani, forța de muncă, organe, și pe bănișori putini, este vremea ca romanii și România să ajungă in 2012, Ierusalimul mondial. fac un pariu extrasenzorial cu președintele Putin cu Obama, cu papa Benedict și cu Daniel și cu noul "hristodulos" al Greciei, nu de alta că nu am orgoliul pariurilor ci dimpotriva le consider hazard, pe mine m-a fascinat mereu tehnica inteligentei care face din nimic ceva, acest ceva miraculos îl fac Romanii pentru Dumnezeu din nimic spală pe picioare precum Hristos apostolii, bolnavii Europei mai noi ii spală și la fund le gătesc bunătăți și nu își văd pruncii soții ori soțiile cu anii, nu își văd prietenii și familiile poate nu mai apuca niciodată... printre povesti moartea clonată în zeci și sute de clanuri țopăie fără coasă, cu ciomagul cu latul și cagula pe cap, cu ei minunate suflete tot spera în blândețe și iubire nu ies cu puștile în stradă cu mitralierele precum popoarele arabe care se împuținează în atentate de ură, nu ies cu milioanele în stradă ca în Grecia să devasteze guvernul și senatul, romanii menajează creatorii de dihanii și dihonii, porcismele întunericului capitalist cu miliarde de ciolane asigurate în băncile străine, măcar dacă fi banii in Romania băncile naționale ( nu private străine)i-ar putea înmulții în strategiile economice.... mai nou vor pleca toti medicii.... fac pariul convinsă de precizia viziunilor hiperionice a strămoșilor care m-au îndemnat în predestinările mele, am dezlegat până la ultimul cod ce scrie in apocalipsă. Biblia mea este toată subliniată cu marker de culori diferite, cu notițe pe marginea textelor de referință, eu animalul născut în ieslea sălașului, mielul apoi oaia care iubesc si trebuie să iubesc mereu lupii care îmi dau târcoale spiritului, si fizicului. am mai spus Un hiperion nu părăsește umanitatea după moarte, astfel nici Hristos nu și-a părăsit neamul, neamul l-a părăsit a preferatul modelul bogățiilor împăratului Iuda, atunci Hristos a revenit în Carpații care l-au format împotriva păgânismului animalic, tătarilor otomani avari, etc.... a venit aici si a găsit numai iubire, a locuit în vioevozi ca Ștefan a locuit in Eminescu, Mult In Petre Tutea, puțin in Eliade, puțin in Cioran a locuit in calugarii din manastiri morți in cu lanturi la picioare cu unghiile smulse cu maxilarul mutat, a locuit în cei buni și blinzi, a locuit( extensii ale conștiinței ) peste tot prin lume, prin președinții americani (eliberatori ai organizațiilor oculte) , prin Papa Ioan Paul al II-lea, dar cel mai mult locuiește în Oamenii de știință, care generează sursele progresului, numai cu cuvinte nimeni nu poate hrăni pe nimeni viu oricât ar fi de mieroase ideile. Doua mii de ani a locuit în ființe scientiste peste tot prin lume, mulți au fost arși pe rug, torturați în mii de chinuri de inchiziții, și de orânduirile imperialiste, comunisto securisto tiranocratice, cei luminați nu aveau voie să modifice, sa oprească fărădelegi bestiale. mulți au fost în sine sacrificați multe capete luminate ale României, ademenite în captivitatea robotică de corporații satanice "scientiste" care au folosit produsele științei în favoarea lor. Niste îmbuibați cu chip oribil, oricit și-ar inoi sângele, inima să prelungească viata desfrânărilor intelectuale o dată și o dată vor muri, apoi nici praful din ei nu va mai folosi pământului. ? știți ce fac sataniștii distrug ori dezorganizează toate vibrațiile iluministe din polaritatea pământului, incarnându-le cu cele total negative. pornografia tele vizată masturbează și psihicul și fizicul, energia iubirii de lume coboară de la inima la organul sexual, se stabilește în vibrațiile joase și nu mai poate urca, energia iluminică nu rămâne captiva în corpul grosier, părăsește corpul în solidaritatea iluminist. Cum am spus, în tinerete aceste atitudini sunt firești, însă după cincizeci de ani omul trebuie sa dobândească ințelepciunea superioară, fiecare având responsabilitatea ramului din arborele genetic să nu dispara din cartea memoriei ancestrale coborând în animalic. vibrațiile rugăciunilor la biserica ar trebui făcute în aer pentru multiplicarea cu viteza luminii și aderenta energetica la lumina, făcute în întunericul zidurilor foarte groase și lemnăriilor îmbibate cu energiile negative ale tuturor care au trecut pe acolo, se dispersează, la biserica oamenii se duc întotdeauna cu sufletul plin de greșeli, precum omul gospodar cu sacul de gunoi la ghena.
de aici și termenul orientativ al lui Hristos,- nu va duceți sufletele la gheenă, purgatoriul metafizic al universului.
Nebunia concertelor hippy, bulversează urechile copacilor, ale albinelor, ale păsărilor ... Terapia prin muzica clasică, face minuni, o singură ședință de muzică clasică scutura trupul de energii negative, echivalând cit un an de mers la biserică și de postit. La muzica metalică și muzica manelistilor nu atât orchestrația cit textul face dezordine intre senzori/simțuri, vibrația cuvântului fiind mai puternica decât rezonanta sunetului muzical.




.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!