poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1715 .



întoarcerea hiperionilor acasă
personale [ ]
capitolul 2 - nivele de evoluție

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2010-08-07  |     | 



Călătoria sufletului uman (prin vectorii evoluționiști universali) a fost explicată intro multitudine de ideologii, curente filozofice, religii străvechi și actuale.
Dacă sufletul poate fi expus la modificări de forma și substanță prin aderenta, cădere respectiv ascensiune conform programelor de evoluție, spiritul niciodată, este nemuritor ubicuu, perceput doar sub forma de vibrație subtil recunoscuta prin mecanismele logice ale stiintei.
Parapsihologia este o disciplina in dimensiunea metafizicii a carei deschidere abia de curind a putut obtine acceptul mentalului colectiv.
Spiritele hiperionice coordonează activitatea tuturor energiilor din cosmos implicit ale vieții ființelor terrane.
Intotdeauna la răspântia dintre două ere geofizice astronomice, astrofizice, Hiperionii trebuiesc să se facă simțiți și ascultați pe terra, in programul de implementare a noilor legi de unificare spirituala si scientista, astfel se confirma că in ultimul segment de secol trecut și in aceste două decenii stiinta in toate sistemele informationale a cunoscut complexitate de anvergura aferata în trecut iluminaților metafizicieni.
Dezghetarea polilor magnetici si electromagnetici, eliberarea treptată de sub influenta erelor eonice( glaciare) a produs valuri succesive de căldură, însă știința a premers fenomenul si a creat mecanisme de ventilare a cosmosului, in paralel cu aparatele de ventilare a omenirii. ca un exemplu verificat si cu mintea umana, Luna s-a aflat pe timpul zilei aproape de Soare, urmata indeaproape de stelele nordului.
Căldura la extreme nu este un atribut solar ci al ansamblului cosmic evolutiv.ansamblul chimic atomocelular este modificat functie de modificarile cosmice, toata lumea stie ca elementele expuse in tabloul lui Mendeleev se regasesc in corpul biologic, elementele sistemului atomocelular se imbunatatesc in fiecare etapa incorporind noile substante generate de Uranus- macrolaboratotul universului.
fiecare descoperire in laboratoarele macro universale prin vibratie si pulsatiuni electromagnetice transfera în centralele biologice microprogramarea.

La nivel atomocelular schimbarile bruste produc mici tulburari pina in etapa redresoare, centralele energetice latente umane au toate mecanismele de adaptabilitate si de supunere parapsihoenergetic( subliminal) programelor divine.
fiecare eră trebuie să se manifeste consumând esențe mineraliere pentru ca apoi să se transforme în energiile premergătoare.
Ineficienta explicativa a scientistilor privind reactiile solare- in efectul tsunamii genereaza îngrijorare scară mondială - sunt isnpirata din astral sa specific fenomenul ca fiind unul absolut de normal in lunile iulie si august al fiecarui an. fenomenul recede ploile stelare, in iunie se numesc ploi de nereide, in august ploile perseidelor.
este un transfer helioenergetic in centri biologici respectiv in constiintele umanității, pregătite pentru acest proces al iluminarii maselor colective superioare.
raul incendiar pe planetă este produsul bestiilor cenusii, prin efectul implozie- explozie- in contact cu vibratiile sataniste au creat substante fatale cu care se autodistrug dar genereaza genocidul altor mase energetice. zadarnic Rusia acuza America de atacuri psihotronice, să cugete prin intermediul corporatiilor scientiste mai adinc la greselile privind tratatele cu afganistan,cu organizatiile talibane, kurde si alqaida. prin aceste suferinte, andurante in mentalul colectiv Rusia se va purifica.
emisiile energonucleare solare sunt urmarea fireasca a noilor modificari din cimpurile constelatiilor, noile formule electromagnitice se supun transformarilor vibrationale impuse de era vărsătorului. Nici un hiperion nu s-ar putea constitui in aparatorii acestor diavoli raspinditi pe planeta.
Pentru ca o inteligenta sa devina avocatul diavolului a sistemelor demonice trebuie sa aiba devieri psihoenergetice grave. faptul ca Hristos acum doua mii ani a mintuit criminali a costat lumea cu miliarde de pierderi de vieti, programul crestin a permis acel fapt, insa in programul New Age, numit Unificarea macroenergiilor la scara planetara toleranta acestor elemente pune tot universul in pericol. pentru a face fata elementelor rebele ar fi nevoie de trei pozitivi la unul negativ, respectind oarecum formula divina trinitara prin care omul sălbatic se civilizeaza in numele a trei entitati sacre.
Una dintre cele mai strălucite minți ale secolului trecut scientistul american Abraham Maslow s-a dedicat întreaga viată cercetărilor privind evoluția omenirii in ansanblul ei genetic geofizic. Opera este sintetizata cu perfectă reflectare în piramida evoluției, numita și piramida nevoilor corpurilor biologice, a motivațiilor psihice care concură pentru împlinirea dezideratelor primordiale, se constituie pe cinci nivele distincte. Pentru cei pasionați de cunoaștere exactă există pe internet detaliat întreg materialul informațional, astfel nu-l voi transpune în lucrarea de față. este necesar să specific la fiecare nivel excepțiile prestabilite de necesitățile sufletului și spiritului în comuniune cu voința divină și nu ale eului biologic.
- pentru primul nivel, marcat cu nevoi de hrănire dezvoltare prin absorbție a energiilor naturale- sufletele nu se hrănesc decât cu aer pe principiul energorespirației iar spiritele cu prană , supa cosmica ambele corpuri vegheaza impreuna la sanatatea corpului fizic- este in permanenta deschis centrul energetic al coccisului, culoarea portii astrale este rosie, emisia este dinamica, fiinta este foarte curioasa, suspicioasa, simtul dominant este pipaitul. o fiinta la acest nivel poate fi oricind in ipostaza lui Toma necredinciosul, chiar daca vede si aude pina nu palpeaza cu miinile nu crede. deviza unui intelept este crede si nu cerceta.... centrul energetic vibreaza conform adincurilor geofizice, conform adincurilor oceanice abisale conform primei surse primordiale elementul Foc vibratia in gama sunetelor este a notei Do de jos.
dominanta acestui nivel este combinatia tuturor placerilor in structura instinctuala egocentrica.
doua miliarde de oameni ocupa acest nivel in constanta controlata de sus pentru echilibru universal.

- pentru nivelul secund se adauga efortul fiintelor de a fi incadrate in poziții sociale, comunitare sub indrumarea puterilor intelectuale superioare, cizelarea instinctelor, rafinarea calitatilor profesionale,in cazul elementelor foarte masculine se descopera dorinta de manifestare a puterii in sport, in activitati profesionale extreme, in sistemele armatelor neinfricatii luptatori. o mare plaje de motivatii pentru apreciere si dragostea propulseaza fiinta in tot felul de concursuri care confera faima. stabilitate emotionala, siguranta in confortul vietii familiare si colective. trezirea constiintei superioare prin confruntări ideologice în ierarhii terestre permite unui segment sa continue mecenatul de taină conform vocațiilor de a servi divinitatea. blocajul intelectual, inhibitia este un factor al oamenilor neincrezatori cei crescuti in mediu dezorganizat, produce suferinta, efortul hiperionilor de ai ridica depinde in mod categoric de formele de invatamint obligatoriu. cei mai abili dobindesc aptitudini de tenacitate, devin si fara multa scoala mesteri populari, inovatori in toate segmentele medii ale stiintelor. aici se formeaza primele baze ale sacrului uman, setea de cunoastere neobosita, studiul asupra lucrurilor si naturii le confera putere intelectuala si de intrepatrundere cu toate inteligentele creatoare.
centrul energetic deschis in permanenta este sub ombilic, absoarbe si prelucreaza energiile terestre a ciimpiilor, a abundentelor substantiale răsărite dezvoltate sub influenta directa a luminii solare , deci culoare este aurie, principiul libertatii , realizarile sunt fericirile in sinul familiei, resposabilitatea de a fi util sunt calitatile de baza. deviza de urmat ar fi cunoasterea lumi , acceptarea si respectarea ei, reprezinta prima forma de devotiune pentru Dumnezeu. elementul dominant este pamintul, gama vibrationala este a notei muzicale re.
- pentru nivelul trei de lucru psihoenergetic concura toate energiile cunoscute pe terra, de la esente naturale la spirite care formeaza si educa, transforma evolutiv retetele vietii in mari bucurii si impliniri dornice sa serveasca omenirea implicit divinitatea, constiinta transcende limitele familiare si comunitare prin toate vibratiile terestre.
deviza este respectul de sine si de totul planetar universal. centrul energetic este deschis deasupra ombilicului, culoare verde cu irizatii aurii . deviza ar trebui sa fie Iluminarea, renuntarea la orice forma de agresivitate, la cinism aduce automat primele forme- vibratii de iluminare, limpezirea constiintei de prejudecati, de tulburari psihoenergetice, confera siguranta si precizie, confera hiperputere intelectuala, vibratia corespunde sunetului din gama muzicala Mi.
- nivelul 4 este aferent vibratiilor maicii Dumnezee, nirvana, pretutindenare, confera acuratete in actul de devotiune, servitutea fata de natura si semeni, efortul direct de a modifica toate starile de suferinta , calitatea vindecatorului, calitatea ecologistului, calitatea iluminatului scientist. vibratiile sunt ultrasunetele, structurile metaempirice ultracimpurile, infrasonice infrarosii serene universale.
centrul energetic este al inimii functioneaza fara intrerupere daca superconstiinta (simbioza dintre spirit terestru suflet, eul biologic) se contopeste cu spiritul confirmat de religia crestina- sacralitatea mamei planeta. gama vibrationala este convertita de sunetul muzical Fa.
este nivelul Maicii Tereza, a printesei Diana, a sfintilor apostoli, a tuturor martirilor sacrificati prin vocatia daruirii de sine, este nivelul cuprins de Papa Ioan Paul al II-lea, singurul papa de altfel locuitor constant in altarul tridimensional al sacrului Divin din religia crestina. dimensiunea inteligentei creatoare si salvatoare a maicii dumnezeie este elaborata de un mare segment al oamenilor de stiinta, savanti genii, devotati pina la moarte altarului stiintei, mare parte renunta la casatorie, la femei, la placeri trupesti, servind vointa divina in centrele de cercetare, sunt iluminatii guru, samani.
elementul dominant este apa respectiv calitatea singelui generata de motorul vietii inima, intercomunicarea sub toate formele subtile incepe in aceasta dimensiune. deviza este- comportate ca un fiu al lui dumnezeu, inzestrat cu toate energiile psihosemantice ( iubirea neconditionată) energii care propulseaza fiinta terestră in dimensiunea hiperionică.
este dimensiunea locuita de iluminații sfinți de marii maeștri ai lumii, este dimensiunea tuturor științelor terestre superioare a scientiștilor, calitatea miracolului terestru. culoare albastru senin cu irizații frecvent curcubeice .
- nivelul cinci este guvernat si locuit în ierarhii subtile ( integralitate spirituala) de cei cinci arhangheli fiecare guvernând un pol terestru- respectiv la est- arhanghelul Mihail, la sud arhanghelul Gabriel, la vest Rafael, la nord Ariel,- arhanghelii ocupa tronurile terestre, metatronul terestru este Cristos, a surclasat acum doua mii de ani pe Uriel. în ierarhia hiperionică conferă mecanismele psihotronice care străbătând autocunoașterea prin activarea centrului energetic tiroidian transforma ființa în creator divin, în magician, la acest nivel fiinta cel putin o data- intro viata terrana trebuie să se fi jertfit pentru omenire, să moară in chinuri ca apoi să învie, să lase marturii ale martiriului lecții spre aducere aminte.
arhanghelii au avut reveniri- întrupări - multiplicări ( prima faza de ubicuitate) pe pământ, atunci când a fost nevoie pentru a forta evolutia sa urmeze calea iluminică, de fiecare dată au fost sacrificati de biserica inchizitorie, de monarhii și guvernări dictatoriale. Isus Hristos ca spirit a revenit in destinul lui Giordano Bruno, mai apoi in destinul lui Petre Tutea, a locuit si influentat toate zonele crestinatatii, el fiind programat de divinitate pentru a infaptui filonul iluminic al infinitului.
comunicarile subtile cu toate spiritele si sufletele care au locuit pe planeta si in univers, promontorii programelor cosmice si planetare, respectă întotdeauna proiectele evoluționiste a divinității supreme fiind înzestrați să creeze toate energiile creatoare și salvatoare, necesare vieții pe terra. elementul dominant este aerul- eterul, de culoarea umbrei diafane violet. gama vibrationala este e dominantei sunetului Sol.
la nivelul cinci sunt cele mai puternic angrenate testările de anduranță si stabilitate psihoenergoiluminică.
De la nivelul cinci pe scara eternității foarte multe spirite au căzut, gustând din magia atotputerniciei dorind să se confrunte cu dumnezeu, să schimbe cursul evoluției spre negativ dorind sa domine lumea prin puteri neconvenționale. au ramas inscrise in mitologii exemple de zei care s-au desfiintat unul pe altul prin rebeliune psihotronica. au ramas inscrisuri in istorie despre nebunia imperatorilor supusi influentelor negative. continuatorii faradelegillor in urmatorii doi ani se vor autodistruge indiferent de segmentul in care au activat pe cele 2 nivele ale salbaticului animalic, a venit vremea sa observam cu ochii liberi cum vor disparea definitiv din viata universului.
oamenii cazuti in specia animalelor vor avea constienta caderii , doar la sfirsitul acestei ere vor avea sansa sa fie exorcizate.
Isus aminteste in evanghelii , despre intruparea tuturor celor morti pentru a fi vii pregatiti psihologic pentru judecata de apoi. isus vorbeste in apocalipsa despre cele sapte pecete( taine coduri, chei care deschid psihointelectual centrii energetici si care au potentialul selectiei substantelor pentru sacralitatea functionarii in fuziune vibrationala cu divinitatea. cine alege minciuna in locul adevarului, si dispretul in locul iubirii sa se astepte o mutatie la nivelul genetic in chiar componenta adrenalinei, daca persista intr-o viata in desfriu intelectual se schimba ADN-ul uman, astfel se explica cum unii soareci au similitudini in adn. asa cum rozatoarele vin noaptea pe furis sa fure din camarile oamenilor si din alte cimpuri asa si unii"oameni" in chip de rozatoare pe furis devalideaza eeconomiile nei comunitati, unei natiuni, unei planete creata de dumnezeu pentru a fi Scoala Humanoizilor, Casa hiperionilor, Paradisul cosmosului nicidecum ospiciu pentru iertarea bestiilor cenusii.
Dumnezeu a impus doar in parametri umanisti 10 norme de respectat., metaforic descrise in fericirile evanghelice. nu impune urgentarea salturilor de la uman la sacru. Sigmund Freud inspirat din laboratoarele scientiste rafinat psihanalist cunoscator al sistemului neurologic si psihic uman expliciteaza forme ale evolutiei sanatoase fara ca fiinta sa se reduca pe sine de la principiile placerilor, a pasiunilor artistice si scientiste.
- nivelul 6 de evolutie este al hiperionilor heruvimi. sunt 12 fiecare guvernind o constelatie.
centrul energetic este ochiul frontal, elementul dominant,energia iluminica, adica simbioza tuturor celor cinci elemente in centrala atomonucleara biologica gama vibrationala este a sunetului muzical La.
precum gindurile si cuvintele toate fenomenele naturale se petrec sub impulsurile vibrationale nu obliga omul decit la multiplicarea iubirii neconditionate in stare de meditatie, de rugaciune profunda, loiala in termeni de recunostinta. Maestrul iluminic Petre Tutea a fost intrebat de un reporter ce ar trebui sa faca romanii pentru a scapa de deceniile pline de framintari si caderi sociale,
a răspuns plin de emoții înălțătoare să nu uite nici unul să facă zilnic exerciții de admirație pentru dumnezeu și creația sa. desi a fost chinuit in lagărele de exterminare, deși a fost multă vreme dezident, hartuit in fel si chip de securitatea opresiva comunista , desi a fost tradat chiar de segmentul de virf al bisericii in care credea el nu a incetat sa-l venereze pe Dumnezeu.
altfel spus neconform pretentiilor duhovniciilor ortodoxe, Isus Hristos indeamna enoriasii sa se retraga in locul intim ,curat si ordonat al casei, sa se gândească la Dumnezeu cu dragoste nu este nevoie sa foloseasca multe cuvinte, dumnezeu stie ce are nevoie dar si ce merita fiecare sa primeasca, nu este nevoie sa umple bisericile si templele in chip de farisei adica numai sa arate lumii ca ei sunt credinciosi.

fiecare sfint care a trait pe acest meleag plin de splendori si magii indeamna romanii, faceti exercitii de admiratie pentru lume si Dumnezeu. o lume minunata s-a evidentiat intre artistii fenomenali ai tarii, intre marii nostri carturari, intre marii nostrii voievozi, o pleiada de stele locuind chipuri de oameni ce nu s-au lasat invinsi de sisteme inhibitorii, care nu au renuntat la lucrul cu armoniile spirituale chiar daca nu au cunoscut faima la nivel mondial. sunt fericiti doar sa impartaseasca publicului romanesc din experientele sufletesti inaltatoare. vibratiile prin contactul psihicului cu arta sunt in genul expresiilor de piele gaina, pe care majoritatea le-a simtit in diverse spectacole. Fiorii lirici emotiile sacrului pot fi simtite pe tot parcursul zilei dacă cu mintea libera admiram zorii, ciripitul pasărilor ca o binete calda si prietenoasa, întâlnirea cu colegii in maniera cordiala, desfasurarea vointei in parametrii motivatiilor artistice, pasionale, fiecare avind cite un talent distinct genereaza in sistemul neurologic multe bucurii, întoarcerea de la servici în sinul familiei relaxare intro liniste albă armonioasa , reface câmpurile obosite urmare activitatilor cotidiene, imbraca omul in aura energetica , dupa expresia iluminist renascentista Camasa lui Hristos - astfel de mici placeri sunt semne ca omul percepe biologic cu toate simturile esentele vietii superioare. in ultimii ani toata lumea toaca, cleveteste ostil pe toata lumea in comentarii aberante fara suport argumentativ , asa sub inertia generata de toane nebune si total potrivnice calitatii de om, , incepind chiar cu fratii surorile, prietenii, vecinii, descarcarea de bucurii si incarcarea cu lehamite provoaca mutatii la nivel atomocelular, oamenii se imbolnavesc prin propriile selectii ale esentelor cognitive evident daca oamenii proceseaza amaraciune, plus cinismul, adica hormonul otravitor, foarte greu se pot trdresa energetic, numai primavara se refac celulele nu intimplator este asociata cu Renasterea, doar la sapte ani se se pot reface prin post si rugaciune indelungata, celule importante ale sistemului nervos. la fiecare serie de rautati in sistemul macrocelular se ard atomi iluminici, oare merita sa se piarda toate splendorile dintrun om pentru o clipa de furie si dezechilibru psihohormonal energetic. glanda pituitara din creer stimulata de glanda tiroida ecreaza hormonul bucuriilor in vibratie admirativa, si hormonul intunecat in vibratie turbulenta.
- nivelul 7 de evolutie in ansamblu cosmic este a patru zei titani, guverneaza viata fizica si metafizica universului Sunt dominantele serafimilor, unul dintre ei este si zeul Mortii prin sistemul religiei, a sanatatii, universului, a justitiei, a artelor si culturii. centrul energetic este sub calota craniana în protoplasma hipotalamusului, uzina monocelulară organica culoarea este alba cu irizații violet aurii, albastru, conform culorilor aurorelor boreale. Iluminatii crestini spun ca nimeni nu ajunde la Dumnezeu daca nu trece prin constiinta lui Hristos. astfel spus fara hristos omul ajunge sclavul mortii bolnave a energiilor negative generate de zeul razbioniciilor ares< marte.
elementul dominant Hiperionic- protoplasma iluminica, gama vibrationala a sunetului muzical Si

- nivelul 8 este al lui Zamolxis, dumnezeul terran, are doua filiere de transmitere constanta a programelor sacrului iluminic Mercur numit si Postasul ceresc, locotenentul Soarelui, si Venus fica Lunii companioana tuturor sistemelor astrofizice, muza tuturor candorilor artistice de relaxare si expansiune a energiilor armonioase ale societatilor pretutindeni pe planeta si in univers.
centrul energetic deasupra crestetului, corpul energetic se poate extinde prin toate cimpurile aurice ale universului culoarea este alba cu o mie de irizatii din toate culorile.
Nivelu 9 este al Dumnezeului Unic manifestat in cele Doua mari Iluminarii Soare si Luna
Nivelul 10 este al planetelor Titan din Univers- zeii titani ai infinitului macrocosmic Jupiter Neptun Uranus, Saturn, Pluton.
Pluton intruchipeaza creamatoriul universului, initial pe scara eternitatii a fost soare, s-ia pierdut energiile eoliene in confruntariinterplanetare cosmice, in componenta focului crematorial aspira din univers toate deseurile duhurilor, si toate formatiunile asteroidice rebele. care s-au agatat de terra stind ere indelungate in gravitatia marii nebuloase. acea gaura neagra se va inchide curind, astfel ca nici un deseu energetic nuu va mai putea reveni pe pamint.
Nivelul 11 este al Dumnezeilor din alte cosmosuri. Hiperionii au informat omenirea despre Taos si Teos, doi frati Dumnezei care au populat terra cu cele mai superioare specii de humanoizi.Intro logica matematica universala un cosmos finit poate avea o suta de universuri, astfel un macrocosmos infinit nu poate fi determinat in timp finit.

Imanuel Kant filozof iluminist, elaborează principiile crestine extrase din religia primordiala hiperioniana, demostrind capacitatea intelectului de a cunoaste fericirea prin revelatii, entuziasm psihologic care a animat zeii tuturor timpurilor, de altfel se spune ca ambrozia- hrana zeilor- este energia revelatiei, entuziasmul fiintelor ferivcite cernut precum ploaia si lumina din virful societatilor. evident in virfuri de piramide locul se micsoreaza,logic nu au loc foarte multi cum pe virfuri de munte aproape ca nu se poate locui pentru ca ființă umana sa-si desfasoare sensurile existențiale, insa este posibil ca pe un vârf de turla un hiperion sa stea zeci sute de ani meditind in sacru binele planetar. este posibil ca un vultur dibace. respectiv soimul carpatic sa-si facă cuibul vinind rozatoare sopirle, serpi, lucrind oarecum la echilibrarea speciilor conform planului prestabilit.
Transcendentalismul explică fenomenul profetiilor, a prorocilor, magilor, a savanților inspirați pentru inovații scientiste. conform filozofiei iluministe orice forma de cunoaștere se petrece aprioric, mult înaintea oricăror experiențe, este partea principală a Logosului divin, la început a fost cuvântul tăcut și Cuvântul era Dumnezeu, prin cuvânt Dumnezeu a început creația lumii, geofizice, astrofizice, regnurale, umane.
Toate popoarele vor suporta judecata de apoi conform desfășurării lor in ultimii doua mii de ani, vor fi obligate sa-si recunoasca subspeciile, subrasele, subclasele umaniste iluministe, sa purceada la reevaluarea recalificarea acestora. judecata se petrece la nivelul mentalului coletiv superior nicidecum la nivele submediocre. nu au nici o vina oamenii triburilor si comunitatilor inapoiate indice si asiatice, cu nu sunt incadrati in nici o forma de domesticire, educare si valorificare a potentialului. sunt inca zone unde tendintele instinctuale animalice hotarasc soarta regiunilor, prin extensie a poporului respectiv. acestea sunt marile motive de întristare privind nerecunoasterea de catre elitele intelectuale a eșecurilor proprii...

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!