poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1965 .



întoarcerea Hiperionilor Acasă.
personale [ ]
capitolul 1. reperele sacre

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2010-08-01  |     | 




Capitol 1. Reperele sacre.


Ca structura poetică am ales ca mentor spiritual si pe maestrul iluminat Mihail Eminescu. Este un mântuitor al neamului prin opera sa a ridicat mult conștiința colectiva a societăților care l-au abordat.
Am cugetat mult asupra venerației sale pentru Hiperion, peste ani initiata si eu in vechiul regim în structuri oarecum secrete, in filozofie iluministă( Trancendentalismul) pe fundamentele crestine, am primit răspunsuri care nu mai pot fi negate cel puțin de constiinta mea trezită în simbolurile sacrului, care coordonează în libertate deplină mentalul biologic. Vechiul regim a decis ca mentalul romanilor nu trebuie ajutat să atinga nivele de inteligenta superioara astfel secondat de securitatea opresiva au exterminat toate nucleele initiatice din virfuri.
pare dacă nu ridicol inutil, prin umilinta/decadenta generala sa vorbim despre libertatea câștigata prin revolutie. au murit parcă zadarnic bourii neamului temerari, cum zadarnic parcă a murit cu exact un secol in urma revolutiei. Mihail Eminescu a fost trădat de securistul fanariot Ioan Slavici bisericii și organizatiilor conspirationiste europene. motivul ascuns a fost dragostea lui slavici oarba pentru Veronica Micle, dublat de respectul admirabil mărturisit de sotie pentru poetul filozof. Aceste stări precare de gândire sunt identificate cu ura și invidia la oamenii lipsiti concordie, instabili ca personalitate intelectuala, unele dintre cele mai fatale psihoenergii care produc avarii ireparabile în corpul și creierul uman. L-a otrăvit pic cu pic cu metale radiante in serile invitat la ceai de taifasuri in "spirit colegial".
Timp în care Slavici îl descosea îl scotocea prin cuget după niscaiva motive de trădare. nu s-a lăsat până nu a găsit cumpărătorii de informații referitoare la un spirit puternic ce putea influenta o majoritate europeană ținând cont de elita scriitoricească pe care a cunoscuto în perioada studiilor și călătoriile prin Europa, maestrul cugeta in profunzime la nevoia de revolutie spirituala in exemplu revolutiei franceze, a sfârșit intro stațiune de recuperare devenita ospiciu ulterior. la venerat pe Hiperion, a devenit un Hiperion, va face parte centrală din panteonul iluministilor- scientisti sacrificați si totusi nemuritori- multi dintre ei revendicați de biserică în chip de sfinți. ? oare se mai gândește cineva la maestrul iluminic militant pentru trezirea sacrului in oameni cu toată forța sufletească și spirituala, pina la moarte daruit poporului , sărăcit, iobăgit, manipulat ca forță de muncă de burghezii fanarioți- avarii stabiliți cu ușurință în spatiile carpatice danubiene generoase cum nici unde în alt colt de lume nu se puteau numi paradisul- gradina maicii domnului. opera lui proiectează clarviziuni despre soarta poporului, parcă azi mai lamentabila decât atunci prin reflectare în paradigmele libertății și în paradoxuri de porți/ garduri/cuști de fier spirituale.


Acest eseu nu propune/impune combaterea companiilor mondiale antropologice evoluționiste din țările ultra bogate care cu orice preț al intereselor dominative au compus și transpus afirmări că ar deține supremația în cunoaștere și progres scientist. Nici o entitate ultrascientistă nu propune (prin pledoarie sistemică pe server galactic pe frecventa protonică( bionuclearelectronică) si din corporatii hiperionice scientiste) anihilarea surselor care au generat religii sănătoase progresiv evoluate prin aplecarea vârfurilor către populația de jos, nestiutoare din lipsa de educatie in spirit evolutionist.

Trezirea la reperele sacre reale propune lumii cu mintea deschisă îndepărtarea din gândire a elementelor neclare confuze, negarea, anihilarea cu orice preț a religiilor ariviste inchizitorii dictatoriale, si-au schimbat masca dar năravurile ba...
Noua cale a evoluției scientiste va fi de oricine identificată și posibil înțeleasă prin chiar formele energetice care emană serenitate, optimism rezonant cu chipul mirific al locurilor natale, din acele elemente constitutionale verticale precum arborii și pomii fructiferi oamenii vor învață legile umanității sociale comune, religia întrajutorării a hrănirii vieții cu bucurie, cu fericire cu entuziasm cu cântec în diverse triluri de privighetori și mierle... scumpa mirabila mama, Patrie Acasa de codri unde nu incap crocodili, vulturi serpi total periculosi, unde nu pot coexista varani, rechini calatori pe riuri dulci. simplitate in fericire cu pastori si turme de oi pretutindeni, turme de vite si caprine,cai nobili harnici, bourii din amintirile noastre, temerarii zimbri, se luptau până nu de mult cu lupii dar mai ales cu oamenii lupi si hiene, până ii goneau, ori chiar exterminau ca haită. animalele ca semne semne vii sunt corespondenta unor căderi perfect controlate și coordonate natural din planul hiperionic in cel animalier; zimbri carpatici, bieții ursi foarte puțin carnivori, sunt elemente ale domesticirii raselor animale prin iubire ci nu cu frica teama infometarea, versus caderea omului in animal este o avarie universala si terrana, generata de arderea retelei iluminice din om, neprotejat corpul de buhuri animalice acestea se instaleaza ca satrarii/nomazii in casele părăsite,cum intunecarile din natura prin tunete si fulgere obliga instantaneu înghesuiri de vietăți în mici scorbure de viată planetară. Metafizicienii prin scenarii de filme si documentare nu exagerat dezvăluind o lume a duhurilor nemuritoare pozitive și negative, savanți metafizicieni români au expus fenomenele ca făcând parte din lumile paralele mult diversificate si mult deasupra unei posibile intelegeri majoritare. Inteligenta materiilor este armonica si convergenta sub influenta solara electronica si electromagnetica a lunii. Teste nevoie doar de trezirea si reasezarea sistemului mental pe coordonate atomoiluminice principale filiere de mijloace scientiste. sunt de asemeni publicate zeci de mii de carti ale maestrilor iluminati parte din ele au ajuns si in Romania demonstrind cititorilor inutilitatea religiilor care manevrează mase majoritare de oameni in cinci chipuri diferite.
Am vrut si vreau mereu sa cred ca nu mai exista Nimic sălbatic pe pământ romanesc , cu excepția ultimelor stoluri de ciori zgomotoase, leneșe și urâte la comportament, câteva cotofane negricioase care fura din alte cuiburi trindave si viclene, mai sunt vre-o trei patru vulpi/vulpoi care cugeta ca sunt merituosisi absolut inzestrati intelectual si divin pentru a conduce destinele tarii, in facto speculind saracia si colapsul psihosocial economico financiar expansiv in toata tara.... vulpile saracutele sunt semantici naturale simpatice necesare puterii comparatiei cu veveritele, mai sunt vreo citiva atei care cred ca il pot pacali pe Hiperion deci pot nega divinitatea ca o putere ce ii poate face sa se retragă ca dracii cu coada lunga si rahatita de spurcatele emisii corporale mintale de atitudini totale contra binelui natiunii, bestii ce trebuiesc gonite pina in ultimul mormânt undeva foarte departe la sud de planeta dincolo de marea nebuloasa ....mai sunt citeva catele a caror calduri fac si câini proxeneti sa se foloseasca de josnicia lor, astfel ca le tin captive până se satisfac carnal și material. De la orice animal până si rahatul este util ca ingrasamint, de la oamenii dracii( intunecati la chip si buh) care încă vor sa mai bintuie pe aici nimic nu mai trebuiește pentru experiment în laboratorul creativitatilor scientiste și divine.
Dacă vorbim de fortele investite prin cultura mayasă fără menajamente, de ce sa credem in spaimele pe care le interpretează succesorii unei specii barbare, canibalice, să ma ierte indoamericanii strămoșii mayasilor au fost partile unui trib cumplit de agresiv si de inapoiat, ardeau oameni după ce li se bause tot singele din corp. Dacă vorbim de strămoșii rasei galbene chinezi ,japonezi, erau mai cumpliti decit vietnamezii si coreeni despre care am citit si vizionat filme americane- taiau capetele oamenilor prin foc si sabie, cultul primar credinta în balaur, în dragonul de foc mai persista si azi, daca vorbim despre triburile africane, de cea ar fi fost in trecut mai evoluate decit azi, iertati-ma dar gorilele de azi sunt deloc fioroase foarte inteligente, familiste si surprinzator de sociabile ...., daca un dresor hiperionian ar vorbi cu un tigru fioros in fata lumii s-ar putea vedea clar că si tigrul ingenunchiază, recunoscind lumina logosului in blindete si iubire energia suprema din om, divinizind omul cum omul divinizeaza Hiperconstiinta divina perceputa atotiubitoare si atotnecesara. Daca insa un Hiperion ar sta in fata unui arivist negricios egocentric acesta ar fugi ca lasul , pentru a specula momentul cind sa reapara sa fure din avutul altora, sa traiască fara sa faca nimic precum imparatii bulibasi si guvernantii nostri de la "revolutie" si pina acum.... un alt caz de lasitate morala un om cu chip perfect sanatos fizic sa vrea sa se faca mutilat sa cerșească în locurile cu aflux de bunăstare.
dea lungul timpului și vieții umane și animale, fără tăgadă elementele agresive violente i-au îngenunchiat și malformat finalmente psihotic biologic pe cei care au refuzat până la sacrificiu orice forma de violenta și confruntare.


S-au intors acasă, Hiperionii( entități psihoștiințifice) mai puternici mai iluminați, mai înzestrați ancestral, devotați hărniciilor umaniste, mai sacri- oricând în stare să sacrifice averile materiale personale în favoarea celor spirituale colective. Se vor arăta în următorii doi ani începând cu această toamnă, toți prietenii scientiști mondiali ai romanilor, vor purcede din următorul timp al acestui an să ne redea identitatea strămoșilor respectiv poziția națiunii de azi, furată, transfigurată, măsluită după vrerea materialist-existențialistă rebelă, nici o clipa supusă onestității respectării adevărului ancestral divin, vor aduce toate averile spirituale furate în 30 de mii de ani, perioada constituită în dominante masculine. tot aurul și toți bani vor veni fără a mai trebui returnați vreodată... implinindu-se o lege a justitiei divine, Jupiter hiperionul preistoric al universului precum fiul sau Prometeu este al poporului lui Dumnezeu care a suportat asprimile si asupririle imperiilor cosmice perfide nicidecum inteligente.
cum este sus in ceruri asa si jos prin reflectare si rezonanta atomoiluminica astfel- corporatiile care s-au extins pentru dominare economica si financiară se vor retrage pentru a face loc celor cinstite si total binevoitoare cu acest popor marcat de sacrificii si vitejii de apărare împotriva barbariilor de orice fel.
Urmașii fostelor imperii elene, romane , otomane, ruse dacă nu vor sa-si distrugă propriile națiuni actuale prin dezlănțuirile cataclismice naturale(conform principiului divin cine scoate sabia și jefuiește de sabie va pieri pierzând toate avuțiile nedrept dobindite, multe concerne au venit si au cumpărat pe nimic sistemele romanesti crezind ca natiunea lor va prospera desfiintind Romania si natiunea adicindo in pragul agoniei prin insaracire, și infometare.... mutilare psihosociala care de generat si la noi aproape an de an cataclisme. natura confirma avariile mentalelor colective- de pilda in Moldova au fost vinduti copii pe citeva bancnote de euro, fara sa se mai intereseze de ei, au fost vindute cartelurilor de proxeneti fetele cele mai frumoase din mediile foarte sarace, au fost violate si batute femei neaparate de netrebnicii societatii, au fost ucise cu bestialitate mii de pisici si ciini aruncati in riuri si in vagaune din lipsa de hrana, per ansamblul romaniei in fiecare an peste 3000 de sinucideri sunt înregistrate cu finalitate cooperarile multor elemente pur nationale cu carteluri interlope traficante de organe vii si stupefiante letale....
natura mama, respectiv laborantii universali trebuie sa distruga toate energiile negative insuportabile atunci când natura umana nu le anihilează prin mecanisme psihoscientiste... nimeni nu poate înșela pe termen lung universul hiperionic, astfel nici hoții de viata si energie romanească nu pot rămâne nepedepsiți, până la ultimul dram de fărădelege vor plăti, corporațiile puse pe căpătuială în timp ce patria suferă în totalitate sunt obligate din acest an sa se retraga acasă la ei cit încă mai pot socoti unele profituri si beneficii, sa se aseze pe cugetare si indurare solicitând clementa și gratia divină cit mai este timp în următorii doi ani.
Logic este imposibil să construiască cineva fericire pe supliciile altcuiva, e ca și cum idiotul ar construi un bloc peste nisipuri mișcătoare, ori peste o mocirlă perfect acoperită cu frunzulițe verzi si floricele surâzătoare..... Judecata de apoi se desfășoară pentru toate națiunile la scara cosmică energonucleară, hiperionică. Era vărsătorului( a tigrului în cel chinezesc) este guvernată de Uranus, savantul macrocosmic, planeta a generat minereurile necesare universului.Pregatind era uraniana in ultimul secol s-au descoperit toate minereurile atomonucleare, ele trebuiesc folosite in sistemele energetice pentru a crea conditii moderne tuturor popoarelor. Dacă nu vor fi folosite scientist si cu multa servitute fata de popoarele mizere( fara curent electric, fara canalizare cu apa, gaze,fara industrie unde se asigura prin munca toate cistigurile necesare vietii) reprezentând mai mult de jumatate din aproape sapte miliarde de locuitori terrani viitorul planetei va fi in pericol de disparitie. sunt zeci de ani de cind demonii terestri si extraterestri fac experimente nucleare, generind implozii in stinci, ape, in aer, pamint, sus in cerurile ultrasunetelor si ultravioletelor. Hiperionii s-au intors la timp pentru a opri nebunia dezlanțuită . Repercursiunile tuturor anomaliilor ating toate anotimpurile vietii cu faze cataclismice, iată nebunia umana reflectata în natura, uragane, cutremure, inundatii alunecari in abisuri si neanturi, iata cum era pestilor s-a sfirsit si cum vietatile apelor sunt aruncate pe maluri fara pic de oxigen. mii si mii de specii s-au pierdut in ultimii ani, în mari, oceane, cimpii, munti, in natiuni. mi-am pus întrebarea fireasca oare a innebunit și dumnezeu de vrea să se sinucidă cu tot cu planeta cu specii, cu univers?
Ultimul război în univers a generat dispariția vieții pe planetele Venus și Marte. trebuie spus că performantele scientiste ajunseseră până la un apogeu al experimentarii calatoriilor interspatiale, interplanetare, radiestezice, supersonice, geriatrice genetice, electronice, astrofizica nucleara era industria multilateral exploatata, navete spatiale de tip ozn, erau frecvente, roboti atingeau perfecțiunea in exploatare si menajarea sistemelor, toti humanoizii au atins nivelul de evolutie cinci, respectiv energia organica lucra continuu si emitea de la poarta tiroidiana ca un complex maxim energetic- spre pilda iata cum un miniaparat denumit iphone de creatorul sau Scientistul americam Aplle ( vezi numele- mărul tiroidian care nu este o intimplare ci un fapt perfect determinat genetic). Aparatul este telefon mobil, televizor, fax, posta elecronica, receptor de date meteo, stație fotografică, observator, sursa de emisie recepție pe unde mult mai subtile decât undele radio, este computer și fară dubii mai multe funcții pot fi elaborate intrun mignion aparat de buzunar. Mărul Adam si Eva este în realitatea biologica perfect sănătos/ armonizata, satelitul bioenergetic care receptează si transmite toate informatiile din univers, le directionează in sistem educational- este dimensiunea de baza in atot cunoastere. cele cinci simturi - devenite extrasenzori sunt clarviziune, clarauditie, clargustatie, clartangibilitate, clarodoritie. Ca o concluzie în acest moment omenirea prin reprezentantii hiperionici au recuperat nivelul cunoasterii pierdut în urmă cu aproximativ cinci sute milioane de ani rebeliunea cosmica a distrus toate realizarile a sute milioane ani. Inarmarea fatala a extraterestrilor cu minereuri si substante nucleare se petrece iar. Doamne fereste omenirea de nebunia suprema, o singura manevra gresita a unei centrale nucleare ar precede explozia in lant a celorlalte create de genii sub guvernare hiperionică pretutindeni, in scop realmente tehnoevolutionist.

aceasta superba forma de evolutie este cunoscuta de catre biserica, este substituita, insusita si folosita ca o forta de exploatare a maselor ignorante.
Atotcontrolul sistemului de gindire in termeni pur si siplu natural umanist confera omului incepind cu perioada de 21 de ani ascensiunea în Dimensiunea Divină, mai precis energia care doarme pina atunci in oul occipital, creste si se formeaza, serpuid ( precum sarpele prin toate nuclele trupului, transformind atomii din celele in retea de iluminare, ( pare aidoma cu reteaua electrica a unei metropole. Etapa de 35 de ani maturitatea biologica trebuie sa confere fiintei starea de ginditor, de intelept cum se exprimau sfintii. in aceasta etapa centri energetici( satelitii biologici sunt continuu rezonanti pe frecventele Mamei Dumnezee. primesc programe din ancestral, suntconectati cu mentalul hiperionilor chiar daca locuiesc la poli total opusi in ansamblu universal. Acesti Oameni sunt total pacifiști, altruiști, sufera pentru toate suferintele naturilor umane vegetale, animale, universale, total dornici sa se daruiasca servirii umanitatii in diverse chipuri pina la sacrificiul suprem in pilda lui Hristos. In afara faptului ca bisericile dictatoriale si-au insusit virtutile sfintilor, nu se pot reflecta atribute in virfurile bisericilor dominante, nu regasesc calitatile mai sus enuntate la nivelul superior recunoscut in maestrii civilizatiei de anvergura lui Mihail Eminescu.

Vaticanul va trebui sa-si ceara iertare in mod public poporului civilizator carpathos pentru influenta negativista din ultimul deceniu in comunitatile europene, care au fost religios controlate manipulate opuse reflectiilor scientiste. Biserica de la Atena va trebui sa retraga absolut toate formele de dominare de pe teritoriul carpatic, aici s-au intors Acasa toti cei 24 de Hiperioni care au inceput repopularea terrei cu inteligenta creatoare in urma cu mai bine de 60.000 de ani. Cunoasterea Iluminist renascentista poate fi dovedita prin semantica civilizației carpatice, sunt marturii care argumentează afirmația aceasta, simbolul crucii se afla pe monezi, care dateaza de peste 40.ooo ani, sunt placute cu inscrisuri romane de tot atitea ere. In muntii apuseni in vechi mine mai pot fi gasite dovezi ale faptului ca mineritul( prelucrarea metalelor pretioase si nepretioase, a materialelor feroase si neferoase - era o ocupatie total masculina sub orinduire matriarhala. Nici roma, nici atena nici tibetul nici china nici india, nici america nu pot aduce dovezi de existenta umana de dinaintea acestui timp, intrucit nu a existat viata, descoperirea de fosile ale animalelor preistorice nu fac relevanta civilizatiei humanoide. .
indoamericanii sunt rudele indepartate ale euripizilor ( urmare amestecului dintre rasa alba si rosie,) sunt conform genealogiei arborelui vietii urmasii lui Toth unul din maestri civilizatori . reprezinta forma cea mai sigura de actiune si conservare a energiilor hiperionice. Indraznesc sa anticipez un plan, chiar din aceasta vara se duc tratative ca sistemul de posta electronica si telecomunicatii din Romania sa fie preluate de Corporatii Americane. In definitiv este o stare de mare necesitate si urgenta pentru siguranta planetara. Intrun scurt istoric amintind, America s-a dezvoltat in ultimii 250 ani, datorita infuziilor/canalizarilor de capital dinspre Europa si Asia. Au progresat multilateral conform lumilor paralele controlati sistematizati de organizatii secrete, masonice, anglosaxonice, iudaice, dar a reprezentat si un gen de banca a bogatiilor din toate monarhiile acelor vremuri. Președinții poporului american sunt subordonații direcți ai Hiperonilor indiferent care partid ii propulsează in vârfuri, la puțin timp dupa investitie in mentalul lor se produc modificările perceptiilor iluminist renascentiste conform voinței lui Dumnezeu. In timp ce de pilda Romania a vândut ieftin toate valorile umane, America a cunoscut nivelul scientist de evolutie cumparind absolut tot ce s-a putut din exponatele inteligentei creatoare si salvatoare. Este misiunea lor predestinata/planificata de Hiperioni de a fi salvatorii Lumii, acest fapt este deja recunoscut, absolut toate formele religiilor oculte s-au concentrat pe acest plan atotsalvator. Pina in acest moment s-au manifestat ca eliberatori ai popoarelor de sub toate dictaturile existente daca interesele vor ramine pur umaniste si nu materialiste vor ramine in majoritar colectiv stabilit la nivelul 4 al mamei dumnezeie concernuri scientiste atingand nivelul 5 si 6. respectiv al iluminatilor terrani si hiperionici.

In ultimul secol al razboaielor mondiale toti cei bogati au migrat sa-si salveze capitalul si familia de flagelurile generate de nebunia generala mondiala.

Civilizatia Hiperionilor s-a extins din aproape in aproape extinzindu-se controlat pentru ampla siguranță în toate spatiile terrei care pe parcursul dezghetarii au permis aparitia speciilor vegetale in abundenta confort si siguranta.
Antropologi americani sustin ca detin dovezi care dateaza de sute de milioane de ani. In acea perioada terra era o planeta mică in stare criogenata, asemenea repere mai exista in univers, chiar ei le-au descoperit in ultimii ani de expansiune intru recunoasterea universului is a altor forme de civilizatie.scientistii savanti vor vedea alte civilizatii doar cu ochiul divin deschis, pentru elaborari spirituale la nivelul 6. Poporul american prieten reconsidera treptat valorile poporului roman, primordial important furnizor de intelepciune si inteligenta chiar din pozitia umila de patrie din lumea saraca.
Dumnezeu Zamolxis a impus tuturor sfintilor carpatici sa ramina modesti, din tot avutul sa imparta celor mai nevoiasi , acest fapt miraculos a salvat lumea, europa, america, a imblinzit popoarele hune, slave avare, mongole, tatare, turce.... . Aceasta este pozitia pe care o pretinde Romania de reconsiderare a lumii intregi faptul unic pe glob ca poporul nu a creat niciodata prejudicii vreunei forme de civilizatie, dimpotriva s-a jertfit pentru pace, dreptate , si evolutie in deplina toleranta.
Este vremea ca nimeni sa nu mai considere romănii popor căzut din copaci ca maimutele, sa nu considere masa de lucru ieftin platita,numai pentru ca lenesii popoarelor bogate prefera sa stea in somaj pe doua mii de aeuro lunar, in timp ce romanii harnici dornici sa-si salveze familiile de la disparitie accepta muncile cele mai umilitoare pe citeva sute de euro. pentru ca mai apoi din micimea lor intelectuala sa-i transforme in surse de povesti bine platite de lumea clevetitoare . halal evolutie cu specii ariviste denigratoare- . aceste fapte in termeni ideologici se numesc tilharii morale si spirituale deci sunt împotriva legilor dumnezeiești universale. energiile sunt transferate prin coordonări evolutionist iluminist renascentiste și nu prin mecanisme junglice rebeliuni biomateriale.

In raportul Terrei fată de toate planetele sistemului solar un ciclu de viata reprezinta 60.000 de ani, prima jumătate în dominanta materna a Lunii, ființele toate dobândind suflet, conform extensiei mentalului/intuiției în conștiința celor doua luminarii (Luna și Soare) a doua în cea Solara, toate ființele dobândind Spirit- simbioza în sistem de gândire dintre minte și conștiința supremă- entitate astroiluminica dominant renascentist iluministă. In univers nimic nu piere ci se transformă intre subtil volatil- vizibil puternic perceptibil și tainic magic- adică metafizic- si cite lucruri, elemente care par că se pierd prin moarte naturală si accidentală renasc in altă formă, nici norul de fum de țigară nu piere fără a fi absorbit de o formă de viata, nici aburii din pământ ori de deasupra unui mormânt nu sunt forme de risipire ca ceața, roua uscata de raze solare, sunt elemente care se desprind din molecule de apa si din celule fie umane fie vegetale pentru intrepatrunderea cu alte forme de viață cu vibratie comună. Frecvența de vibrație comună colectivă este o forma de gravitatie in metafizică fiind identificată cu extra senzorialitatea respectiv transcendentalitatea energiilor ultra rafinate. atomul divin- sursa vietii si evolutiei din celula corpului uman trebuie sa transceada de la locul de origine din occipit , trebuie sa treaca prin toate nucleele sa interactioneze cu ionii, anionii, sa- se transforme in energie protonica. neutronica, astfel transformat atomul iluminic trebuie sa urmeze cursul ascendent pina in protoplasma crererului mare, unde se finalizeaza transformarea spiritului uman in sor, stea, luceafar, ori din nefericire opus dezideratului dumnezeiesc adica avariat.Ars pina la chintesenta se transforma in nor asteroidic- sulfuros urit mirositor. acest fapt regretabil se petrece in oamenii avari, violenti, dornici sa domine si sa distruga orice forma de energie pe care nu o pot controla stapini dupa vrere. din acest punct revin la temeiul tematicii, buhuri demonice planetare au dorit să distrugă civilizatia hiperiana- hiperboreana pentru ca nu au putut avea control asupra ei cum nu au avut in facto nici un mental adecvat intelegerii fenomenologiei divine iluministe.
un hiperborean dacă stătea cinci minute(cit cinci respiratii divine) lângă un copac pitic in următoarele zile creștea de zece ori, la fel cum toate plantele și animalele se modificau substanțial trecând de la sălbatic la domestic și până la rasat și peste timpuri la rafinament intra/ extra energetic -extrasenzorial.
Pentru cine nu crede, ori nu știe, trebuie reconfirmat că Planeta Terra este de origine modificabilă si sex feminin ultimul copil al universului- reprezinta extinderea conștiinței celor două mari iluminarii universale Soare si Lună,amplificate de extinderea conștiinței planetelor din univers conform organizării inteligentei materiilor macrocosmice.Privind și vorbind (explicând fenomenele, reacțiile efectele, permanent modificabile intro diversitate fascinantă ) ca sub lupă de la macro la micro, omul este un laborator în care toate esențele divine se transformă frumos- pacifist umanist iluminist- ori dimpotriva se ard, functie de precizia priceperii, ori erorile, neascultarea formulelor divine. Totul este creat reprezentind formule pe care numai Dumnezeu si hiperionii fii săi le cunosc, totul poate fi modificat permanent pe scara infinitului prin puterea Cuvântului. Civintul in fenomenologia logosului este creator de miracol, cuvintul emis de starea de gratie materna face minuni, prelucreaza cimpurile madonei, se transforma in lumina, Lumina este iubirea subtilasi sacra, Lumina este este Emanatia lui Dumnezeu, a fiilor sai in care este chemat sa lucreze ca o subordonare, fiu- tată.
Mici formulări lingvistice numite legi, norme nu au voie să aibă mari abateri întrucât reprezintă căderea fatală. Căderea energiiei iluminice( a spiritului de la poarta cerească- tiroidiană( adică de sub mărul lui Adam prezent vizibil la bărbați și ascuns la femei , a generat pe parcursul a zeci sute de generatii in civilizatia hiperboreană pe alte planete apuse de mult, alte specii de humanoizi, alte specii și seminții vegetale, alte specii microbiene, atomo moleculare și celulare... maeștrii actuali nu consideră precum afirma unele religii că Atot Creatorul absolut a pierdut întrucât luci- fer,( asteroid - fier lucitor) în chipul sarpelui a păcalit oamenii și nemaiputându-și păzi investiția a fost obligat sa fie neiertator urmare i-a aruncat în iad.
nimic mai aberant, nu dumnezeu se indeparteaza de om ci prin negare a logicii universului si abordare a filozofieilor materialist evolutioniste- vezi Darwin de pilda, vezi ateismul si agnosticismul leninist, marxist, karlxist- omul alege inaltarea sau caderea. Daca azi saluti un prieten si mai apoi il injuri logica matematica este 1-1 = 0. daca sub zero mai ataci cu instincte animalice adica acel deziderat de anihilare a vointei= precum ciinele nedomesticit in iubire care latra furios in toare partile hartuind o pisica, un ied, o capra. Altfel
reprezentat pe crucea evolutiei de la punstul central in sus sunt mentionate inaltarile prin fapte total pozitive, sub punctul central toate caderile sunt in spectrul animalier, iar sub nivelul mediu sunt atributele salbaticului junglic. fiecare isi poate masura caracterul sufletul spiritul, cit este capabil sa proceseze cu intelectul grosier acest fapt, deci se poate redresa, dupa avarie, fiinta interioara este o bestie si nu mai poate fi de nimeni ajutata decit de divinitate- isus a scos astfel de mostri din fiinte mu tilate, li sa permis reintruparea in faza in care au parasit ultima viata, pentru a se indrepta. Altfel zis pentru studiul la disciplinele repetente oamenii solicita ajutorul celor invatati, trebuiesc insusite exact toate formulele care sa- treaca la alt nivel superior.
In algoritmul sacru cei doisprezece apostoli reprezinta cele douasprezece zodii, deci trebuie toleranta maxima, si adaptarea cu toate formele de expresie manifestare umana. daca intro etapa de sapte ani, omul are aliati din toate cele doisprezece zodii este energetic propulsat si acceptat in urmatoarea dimensiune. fiecare zodie, este o forma de energie distincta, trebuiesc absorbite de individ pentru ca mecanismul bionuclear sa extraga substanta intro unicitate/ fiecare om este o formula pe scara matematicii infinite, este o forma in geometria cosmica, este sustenabilitatea confortabila a univesrului pe toate substantele viitorului. privind in urma, este însă foarte adevărat că Dumnezeu a pierdut teren planuri planetare, substante , esente care s-au modificat, au generat (dificil ori imposibil de controlat) mutatii aparind alte rase, regnuri animale si rase de oameni, decit cele cunoscute de pilda, vulturieni, reptilieni, gorilieni, in confruntările cu energiile asteroidice fatidice. elemente rebele care nu pot gravita in jurul elementelor iluminice ajung sa bintuie printre oameni negativ, ori precum asteroizii in univers se ciocnesc intre ei generind periodic haos. Dumnezeu a pierdut mult teren in Univers, planete si Sori principali au fost sacrificii supreme dar totusi viata continua in acest spatiu aproape perfect stabil si supracontrolat, supravegheat de hiperioni. evident precum rrenasterea pasarii Phoenix toate elementele importate, primordiale sustinerii vietii vor renaste la timpul cerut in constructia arhitecturii infinitului energetic. spre recuperarea si redobindirea prin alte forme( formule energetice) a invatat cum se spune din greseli si acum detine controlul a sute de lumi paralele care convietuiesc in perfecta armonie evolutionista.

Spiritele sacrificate accidental si voit de alte religii inchizitoriale s-au reintrupat mai inzestrate scientistic, si mai puternice fizic pentru ca nimeni nu se joaca pe acest pamint dea stapinul lumii impotriva vointei divine.
fiintele fortate sa faca nelegiuri au fost salvate de la caderea fatala, intrucit evident Dumnezeu a vrut sa le mintuiasca sa le recupereze, un motiv punctual sa intelegeti de ce pina si animalele se pot sacraliza iubind si pretuind oamenii, stăpânii până într- atât incit să-si sacrifice la nevoie și viata, ori daca stapinul uita sa-l hrănească sa-l infometeze, ibirea cumulata nu permite salbaticirea mai apoi sa il sfisie ca ultima forma de turbare, este iertator si plin de intelegere fata de el. Nu doar teoretic ori prin transpuneri si proiectii saintfiction sunt posibile revenirile de la prapastie la miracol si fascinatie scientista.

Aderenta prin procesul metempsihotic mai precis alunecarea printre efectele negative; minie teama teroare tendinte distructive aplicate intern si extern- produc implozie interna- colaps bionuclear urmare se distrug câmpurile energetice, toata aura din jurul omului se intuneca si din fiinta se degaja buhuri pe care nici macar animalele nu le pot accepta, de aceea spre pilda va spun ca sunt anumiti ciini care latra speriati cind unii oamenii se apropie de ei, sunt arbori si plante care se usucă atinse de astfel de oameni, puterea emisiilor lor este malefica.
Isus Hristos in cei 17 ani ce nu pot fi identificati/revendicati de nici o societate de nici un imperiu al acelor timpuri, a trăit în spațiul danubiano carpatic, s-a initiat cu Deceneu al cincisprezecelea, a invatat sa citeasca energiile cimpurilor trupesti, a adorat impreuna cu getodacii natura terestră, a exersat puterile iubirii pe plante, păsări, oameni constatând că se petrec miracole, atunci cind energia iubirii este absoluta manifestata prin logos sacru, a perceput put si asimilat puterea cuvintului blind, cum a similat puterile respiratiilor in stare de meditatie, rugaciunea inimii, adica coborirea eului a mintii egocentrice in puterea inimii atotiertatoare, a inteles extensia mamei natura in spiritul mântuitor prin diversitate de forme și substanțe, a învățat exorcizarea umana precum si cea animala si vegetala. a invatat ca omul sfinteste locul daca vrea ori dimpotriva neomul il murdareste, il scuipa, il batjocoreste.... in carpati si in zone apropiate nu au existat ologi, mutilati bolnavi incurabili, au fost adusi special pentru experimente pe care le făceau descendenții hiperionilor, acestia fiind niste oameni în straiele cele mai simple trăind in case mici dar suficiente pentru desfasurarea nevoilor de viata în evoluție nu poate recupera elemente importante după care universul și planeta (mama energetica) suporta suferințe. Isus fiinta iluminica este reintruparea lui Isis care a trait cu o mie de ani inaintea sa a finalizat toate bazele slabe feminine, raminind in constanta mamei dumnezeie, expandind constiinta de la micro( din comunitate catre planetar) pastrind slabiciunea iubirii de semenii prigoniti.
in doua mii de ani un spiritiluminic( hiperionic) este o data femeie si o data barbat pentru a permite energiilor universale sa respecte ciclul soare luna- femeie barbat...spuneam deci ca ciclul este parcurs sub programa 1 la puterea 1000.
in ciclul unui an fiecare zi este o lege, astfel cele 360 de grade in rotatie solara obliga fiinta sa treaca prin toate formulele evolutive.
pentru a ajuta semnul slab feminin din fiinta sa capete referinte pozitive, solare, altfel spus partea vidata intunecoasa sa poata fi receptoare de lumina nepieritoare.
Omul zilelor de azi poate preveni prin stare de rugăciune și meditație curata in sacru toate posibilele tulburări în toate sistemele de viata incepind cu cel personal continuind la cel familiar si tot asa prin extensie la vecinatate regiune, patrie, planeta, univers, convins ca putera mintii divinii este in ele si are permisiunea de a genera si multiplica pacea armonia dragostea neconditionata de pofte personale aidoma animalelor. razboaiele, msacrurile colective, cutremurele, cataclismele sunt semne ca in acel loc si imprejur o majoritate umana implicit celelalte regnuri s-au modificat regretabil in chintesenta. Hiperionii numeau procedeul evolutiei atomului- dupa chipul sarpelui, singura forma de energie care iese din ou uman (membrana oocipitala) creste alungit serpuind in toate partile imprevizibil dar si coordonat de o energie neconstientizata in primele etape. procesul este de 1 la puterea zece cind omul parcurge etapa de ucenicie divina, de 1 la putera o suta cind parcurge etapa de iluminat si de 1 la puterea 1000 cind parcurge etapa de hiperion. facultarile deontologice sunt paralele ale lucrului fiintei in sistemele umanitatii, nu au relevanta in spiritualul iluminic, cum robotii care sapa drumurile nu au suprematie in fata robotilor care fac piine de pilda. in clasificarea penibilului uman vedem cum totusi deontologiile transforma oamenii in roboti, intelectul pe principii profesionale are tendinta sa minimalizeze o clasa mediocra.intre instinctele speciilor animale este permis acest fenomen de respingere, de alungare de anihilareinsa nu trebuie sub nici o forma abordat si acceptat de oameni, pentru a nu genera caderea energetica. recapitulind,omul are permisiunea divina sa atinga nivelul divin - in ideologia iluminista Omul trebuie sa atinga nivelul de indumnezeire, programat in doua mii de ani conform unei ere, insa in aceasta perioada evident ca dumnezeu cunoaste evolutia de 1 infinit la puterea 1000 infinit.
traseul atomului, dezvoltarea cresterea si extinderea lui in actiune sub influenta energiilor iluminice- de la occipit prin toti centri energetici pina la inima este controlat de bunica Luna, si mama Dumnezeie planeta , de la inima prin centri dreapta prin plămâni prin laringe dupa care deschide poarta tiroidiana unde toate cele cinci simturi se transforma clarsenzori. sapte ani sunt adecvati pentru ca energiile emise prin clar senzori sa modifice in creier perceptiile in calitati apoi in virtuti, apoi deschizinduse ochiul frontal de corespondenta pina la dimensiunea atotcunoasterii inteligentei universale si macrocosmice sa ramina constant pe frecventa lui Dumnezeu Stapin peste universuri deci peste macrocosmos. Receptarea si trasmisia fenomenelor vietii a energiilor luminii de la Hiperion intii pretutindeniin univers si pe terra pe frecventa lui Dumnezeu s-a putut face telepatic cu viteza luminii dar si biologic prin modificarea miini stingi in aripa uriașă, astfel facind posibila rapid calatoria si deplasarea rapida acolo unde comunitatile de oameni aveau nevoie de salvatori, invatatori, mintuitori. in muzeele de nimismatica exista monezi din aur carpatic, sunt edificatoare imagini cu humanoizi cu o aripa de inger ele dateaza de peste 50.000 de ani. . Lupta sfintilor cu balaurul reprezinta lucrarea de sine, confruntarea fiintei interioare cu toate ispitirile instinctuale exterioare, cu toate tendintele de rebeliune,pina si ascetii care se retrag din lume sunt ispititi sa tinjeasca dupa placerile materiale.
Nivelul 1 si doi este nivelul animalelor dar si al oamenilor preocupati toata viata doar de mincare sex si putere de dominare.
abia in nivelul trei sunt perceptibile nevoile de afirmare a sufletului plin de bunatate si generozitate intelectuala. toate eforturile de dupa 21 de ani trebuiesc orientate spre idealul de a fi in slujba familiei a semenilor, aceste responsabilitati sunt expresii ale evolutiei neconditionate de materie.

Transcendentalismul este cea mai evoluata forma de iluminare, maestrii transcendentali pot azi sa se decorporalizeze sa calatoreasca in alte forme de viata pentru unele experimente, apoi sa se intoarca in corpulfizic. pot de asemeni schimba corpurile fizice precum omenii pot calatorii din hotel in hotel din casa in alta casa ori in esteri, ori in sateliti, ori pe alta planeta. unificarea
Calculat exact 60.000 de ani reprezinta 12 ere respectiv constelațiile - în astrofizică numite și zodii , fiecare însumând 2000 de ani, înmulțit cu cele cinci elemente primordiale având fiecare sursa în câte o planetă a universului. Planeta noastră - scoală și casa și mama tuturor cu toate regnurile ei este clipa de clipă încărcată cu energiile cosmice în sistem de recepție -transmisie (gravitațional) impus controlat de inteligenta hiperionică subordonată Dumnezeului macrocosmic.
S-a întors Acasă toată administrația din panteonul carpathos (localizat inițial în câmpiile banatului românesc si sârbesc extinsă până la marea Adriatică și la sud spre Egeea) gânditori și vorbitori, creatori de termeni și sunete pentru limbă și discipline scientiste, biologice, agricole, matematice, fizice, geometrice, astrologice. Bărbații în totalitate se supuneau nevoilor pretinse de femei și copii, natura și ființele înconjurătoare, organizați pe functii de capacitati, unii vânau pentru hrana și blănuri necesare îmbrăcămintelor, unii agricultori, mare parte erau Faurari de materiale si instrumente necesare prelucrarii stincilor pentru case, pentru saparea in mine dupa minereuri si metale, instrumente să nu uite nimeni- erau ere total glaciare, conditii minime de subzistentă pretutindeni pe planetă, pământul era fertil în doar câteva zone ecuatoriale doar trei patru luni pe an respectiv, ciimpiile banate, câmpiile africii, ale chinei, doar doua zone erau populate entitati iluminist renascentiste in Subcarpați și în câmpiile subtibetane.
enumerați respectând cvasi fidel antropologic cronologic ținând cont de faptul ca societatea a progresat în sistem comunitar matriarhal, femeile dominând total prin determinările convingerilor materne, Adria, Alia, Ania, Tania, Daria, Caliana, Tatiana Geea, ulterior Maria, maica domnului devenit regele tuturor plin de iubire si devotament Samos, devenit Zamolxis, Faur, Arpia, Apia, Enea, Pantea Hiperion, Gogaion devenit , Strabon, Herodot, Isarion, Istrion,Platon, Pluton, Ariston, Corifeu mai tirziu Corifeu...Orfeu, Neptun, Sirius, Jupiter, Saturn, Caliopa, Venera- Venus ulterior, Diana mai târziu Sinziana- sfinta Ana, Ceres mai tirziu Deceneu mai tirziu Decebal, Caliopa mai tirziu Talia, Traian, Darius, Petrus- familia românească întregită purcede după zeci de mii de ani trezirea, adevărată in contopire cu energiile iluminist renascentiste.
Metafizicienii pot acum demonstra prin mecanismele științei procedeele reincarnării, renașterii,a evoluțiilor multidirecționale. Misiunea lor a fost împlinită, au dus prin lume energii( seminții) cu vocațiile umaniste superioare, pacifiste, familiale, fraterne.
Au sfârșit exorcizarea lumii de virfurile succesiunii ancestrale de avizi de canibali(vampiri energetici), de entități cu componente cvasibiologice- duhuri asteroidice distrugătoare, chiar dacă în nivele de jos vizibil, perceptibil mai persistă efectele,amintite ele se vor diminua pina la disparitie totala.mai explicit omenirea a scapat de entitatile malefice raspindite in toate sistemele de coordonare a vietii terestre. Planeta este a tuturor si fiecare are dreptul inatacabil de a se stabili acolo unde se simte liber, zi de zi emanind energia satisfactiilor si a impliniri. religiile au fost gindite pentru controlul maselor needucate stiintific, mediocre, in virful religiilor au stat de-a lungul timpurilor avarii, egoistii, diavolii in termeni literari. au controlat toate formele de guvernare a societatilor da la faraoni pina la regi si imparati pina la presedinti. Omenirea incepind cu acest mileniu nu va mai fi masa de manevre pentru poftele distructive. Chiar dacă energiile iluminice (precum tehnoenergetica anotimpurilor la oameni și toate regnurile biologice planetare oscilează intre înduioșare și tulburare, intre rătăcire și regăsire agonie și extaz,intre apatie și entuziasm efervescent, funcție capacitatea initiatică 'self controll" în mecanismul celor cinci simțuri mecanismul senzorial calea spiritului colectiv este incontestabil ascensiunea- conform piramidei evoluționiste- vârfurile iluministe sunt locuite de oameni generoși care zi de zi gândesc ,exprimă si înfăptuiesc lucrări pentru bunăstarea patriei a națiunii, prin extensie energetică este cuprinsă întreaga planetă în mecanismul energetic al psihoconstiintei.
Dumnezeu inteligenta materiei universale aici pe pamintul carpathos, in chipul iluminatului zamolxis a facut posibila modificarea entitatilor dominante a universului catre splendoare boreala ultrasonica prin cuvint, prin expresivitatea manifestata a iubirii de viata de fiinte.
Dorinta lui "Dumnezeu" ( primul zeu terestru Zamolxis, dumneata Zeu- adresare apelativă- in obiceiul civilizatiei carpathos- neregăsită în alte civilizații- păstrată și azi în celulele familiale a societății) a fost liberul arbitru- reprezentând vocația inteligentei de a nu influenta forțat, distruge nici o formă de viată înainte de a se constata inutilitatea energetica, în ansamblul; spațiu- timp- evoluție. Pământul și toate mineralele, s-au lăsat influențate/energizate, astfel dintro planetă majoritar rigida( înghețată, stâncoasă ), cu vegetație săracă având cu preponderantă trei patru luni pe an doar soiuri de plante, de mușchi vegetali, câteva soiuri de arbori pitici,fauna animalieră redusă,
Mama Dumnezeie- respectiv Mama Domnului- respectiv prima fecioară Maria a facut inconjorul lumii s-a arătat celor neprihăniți fie oameni adulti, fie copii, a răspândit iubire și haruri, acum s-a întors acasă.
Faptul că nici o altă putere demonizată( barbară, imperial armată) nu a reusit să distrugă să asimileze civilizatia hiperboreană este o demonstratie psihoștiințifica de necombatut ca Mama isi apara familia originara si casa, si energiile dumnezeiesti din acest pamint, ca Hiperionii indiferent cit au fost saraciti materiali ei au invins speciile sălbatice, ori le-au inoculat învățături care au generat lăudabile demersuri.
O ierarhie considerabila de sfinti si ingeri, subordonati hiperionilor slujește acest popor obidit ( paradigmatic/paradoxal) și în aceste vremuri de libertate spirituala și socială, traiesc in medii foarte sarace fara a simti frustrari pierderi, iubesc natiunea patria, asteapta clipa miracolului romanesc, reintregirea celor 24 de succesori Hiperioni.
Nu este nici o pierdere faptul ca istoria civilizatiei hiperborene, a fost furata de avari copropitori, imperii falemice malefice... daca Strabon Herodot Orfeu, Platon Socrate ar fi fost de origine elina, grecia de azi nu ar fi incarcata cu mii si mii de razboaie provocate, ci dimpotriva ar fi fost patria pacifista, a fraternitatilor scientiste. ar fi impinzit lumea cu savanti si nu cu luptatori, grgrecii erau desfrinati necrutatori, dornici oricind de lupta si de provocari la scandal , identificati altfel crutau barbati doar pentru ai avea robi multi homosexuali,
aproape toti imparatii elini au fost homosexuali, iar femeile pasionate de destrabalare au fost lesbiene, nu este intimplator fatul ca mai pastreaza denumirea celor doua anomalii genetice, respectiv insula lesbos, si patmos Sunt recunoscuti de conchistadori acaparatori de fosrta de lucru, crutau femei pentru a se immulti.
in toată ipocricitateatea acelor fapte exista fericirea ca unii intelepti ai greciei au cerut ajutor Hiperionilor aici initiindu-se in spirit iluminist renascentist atunci cind societatea era in faza de pieire, fenomenul poate fi explicat fizic prin si metafizic- in componenta atomo celulara faradelegile mintii produceau avarie in chintesenta biologica astfel ca mare parte s-a autodistrus.
daca herodot s, solomon, platon ar fi fost intelepti hiperioni elini, grecia nu ar fi fost niciodata cucerita de imperiile egiptene, romane, otomane... asa cum niciodata romania nu a fost totalmente acaparata in chintesenta. Hiperionii au negociat plata birurilor, in diferite forme. au contribuit la construirea de biserici si manastiri de scoli de asemaninte culturale.
Nu am auzit încă nici o forma actuală de recunostinta din partea administratiilor grecesti civile moderne, pentru faptul ca getodacii hiperioni, si mai tirziu voievozii au dus toate eforturile pentru ca religia creștin ortodoxă să păstreze în elementele puternic formatoare învățăturile iluminist renascentiste.
numai daca vorbim despre legenda cu lina de aur, oile carpatice au fost sursa asiguratoare, in muntii arizi si stincosi ai greciei nu puteau să crească turme de oi, nici de vite, in ultimele sute de ani vegetatia a cunoscut amploare, abundenta vietii vegetale nu a fost vizibila natural nici macar in nisipurile turciei si tarilor arabe. De foame se salbaticeau acele popoare, si migrau navalnic spre carpati spre nord vestul europei. au avut insa libertatea povestilor stfel ca si-au inscris in arhive aberantele adevaruri... mitologiile romane, si eline sunt pline de fapte ireale, poate citeva adevaruri prin care zeii se mincau intre ei noaptea pe furis infometati si turbati de minie.
? oare sunt aceste popoare atit de bogat culturalizate, hai sa fim seriosi cu adevarul suprem macar o secunda domnilor descendenti urmasi ai imperiilor barbare. Romania este si va fi Un Imperiu al iubirii, al spectacularului incepind de la agricultura pina la biologie, pina la suflet si spirit pina la toate cerurile vizibile sde la toti polii.
România a fost este și va fi pururi Acasa hiperionilor, primii oameni tereștri cu evoluție civilizatoare Divină- iluminist renascentistă.

A durat 60.000 de ani lupta lor cu popoarele tribale, sălbatice la maxim, cotropitoare, avare, devoratoare de toate energiile materiale si spirituale.
Ciclul luptelor de acest fel s-a terminat, religia tuturor timpurilor hiperionilor a fost este si va fi stiinta, tehnica de a străbate timpurile fără pierderi ale energiilor creatoare, dimpotriva de înmulțire și de expansiune în spirit divin, astfel ca Hiperionii au cucerit planeta și au inoculat în toate colțurile lumii, iubire, armonie in bogății de substanțe, arborii au crescut în iubire precum muntii au crescut in virtuti, Golgota carpatica este identificata cu muntele capatinii, adica a mintii umane sub coordonatele hiper ioniene, râurile izvorind din pamint si din umanitatea carpatica sub lumina cereasca din om și din univers s-au decantat cu energia iluminica devenind sursa primordiala de viată, gaina padureana a devenit closca cu puii de aur, simbol asezat intre contelatii, cu hiperionii prieteni comunitățile vecine nu au fost invinse, constelatiile s-au imbogatit cu sori luceferi stele, zodiile humanoide s-au civilizat pina la daruire, dumnezeii, adică zei buni ai sistemelor vitale nu au fost învinși au evoluat până azi, pentru ca moartea fizica nu dezvăluie decât necesitatea unei vacante pentru spiritul în perfectă, imuabila formă de evoluție.


anunt cititorii ca este in faza de corectare cu diacritice.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!