poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3547 .



Antologia română de haiku
personale [ ]
20 de ani de activitate a Societății Române de Haiku București

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Medina ]

2010-05-10  |     | 



Realizarea antologiei române de haiku

Pentru realizarea antologiei române de haiku în luna iunie 2010 toți poeții, membri ai SRH și colaboratori ai Revistei de interferențe culturale româno-japoneze HAIKU, sunt rugați să selecteze și să trimită prin e-mail, la una din adresele de mai jos, cel puțin 12 poeme haiku, reprezentative pentru creația ultimilor 20 de ani. Termenul de primire a poemelor este 31 mai 2010. Adresele de e-mail sunt următoarele:

[email protected],
[email protected]

Pentru poeții care nu vor trimite poemele selectate până la această dată (indiferent din ce cauze) selecția va fi efectuată de colectivul de redacție al revistei Haiku din poemele publicate de-a lungul celor 20 de ani. Cei care vor fi interesați să achiziționeze antologia vor trimite, suma corespunzătoare numărului de exemplare solicitate (câte 10 lei pentru un exemplar simplu sau 15 lei pentru un exemplar având copertă cartonată) pe adresa d-lui Constatin Stroe, adresă care este publicată în revistă. E-mail:

[email protected]

Menționăm că publicarea în Antologia română de haiku nu este condiționată în niciun fel de achiziționarea acesteia de către poeți, întrucât aceștia vor fi selectați și publicați numai pe baza valorii poemelor selectate. În schimb, prin comenzile de exemplare trimise până la 31 mai 2010 se va putea stabili mărimea tirajului antologiei la tipografie. Din această cauză comenzile făcute după data de 31 mai 2010 nu vor putea fi luate în considerație, iar sumele de bani trimise ulterior acestei date se vor înapoia expeditorilor.

Realizarea unei antologii de haiku româno/franceze.

Invităm poeții români și francezi care vor să participe cu 6-8 poeme haiku să le trimită pentru selecție pe adresele cunoscute (adresa poștală a Dl. Constantin Stroe, sau [email protected] ) până la data de 30 august a.c. Taxa de participare în valoare de 20 lei pentru un exemplar va fi trimisă în contul:

Valentin Nicolițov, BANCA COMERCIALÃ ROMÂNÃ, Sucursala Ștefan cel Mare, Cod IBAN: RO15RNCB0078007093440003, SWIFT: RNCB RO BUXXX.

Suma reprezintă toate cheltuielile (de traducere, tehnoredactare, tipărire și trimitere prin poștă la adresa indicată de participanți). Participanții vor primi exemplarele comandate în cursul lunii decembrie 2010.




.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!