poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1368 .



Comunicat din partea organizației naționale a hoților de prin buzunare și a șuților
personale [ ]
zâmbiți vă rog

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [OBISMAR ]

2010-04-01  |     | 



Organizația națională a hoților de prin buzunare și a șuților dorește pe această cale să-și transmită punctul de vedere în legătură cu această grevă spontană a Regiei Autonome de Transport București.
Așadar comunicatul ar suna după cum urmează:
Stimate domnule primar al capitalei și respectați sindicaliști și greviști din cadrul RATB, dorim să vă aducem la cunoștință îngrijorarea și dezamăgirea la care am fost supuși astăzi cu ocazia acestei greve spontane, deoarece cu această ocazie ne simțim pe deplin privați în a ne exercita și desfășura meseria noastră cu un grad de risc deosebit de ridicat, în aceste zile din săptămâna mare, când de altfel noi lucrăm pe brânci pentru a duce un ban acasă famililor noastre și a avea astfel suficienți gologani pentru a pune pe masa de acasă un miel, nițel cozonac, oleacă de vinuleț și câteva ouă colorate, cu ocazia acestor sărbători pascale.
De altfel vrem să aducem la cunoștință următoarele:
1) dacă astfel de evenimente vor mai avea loc, ne vom simți nevoiți de a chema în instanță atât primăria capitalei, cât și sindicatele din RATB deoarece în urma unor astfel de conjuncturi și situații deloc plăcute, noi hoții de prin buzunare și suții de prin mijloacele de transport în comun ne vom simți privați de dreptul nostru la muncă.
2) în vederea unor viitoare conflicte de muncă în cadrul RATB, ca sugestie ar fi diminuarea numărului de vehicule de transport și nicidecum oprirea lor definitivă de pe traseu, creând astfel un mediu mai propice desfășurării activității noastre datorită aglomerației ce se va crea în mijloacele de transport în comun.
În încheiere noi suții din întreaga țară dorim să mulțumim pe această cale poliției române care ne lasă să lucrăm nestingheriți și să sperăm ca pe viitor astfel de evenimente nu vor mai avea loc fără a fi înștințată toată lumea printr-un comunicat oficial de presă ce va fi făcut public cu cel puțin 24 de ore în prealabil, astfel în ziua cu pricina să ne pregătim în a munci prin alte locuri, cum ar fi spre exemplu pe la metrou sau prin alte diverse locații.

Vă mulțumim de cooperare și sperăm ca pe viitor astfel de evenimente să nu mai aibă loc.

Cu simpatie,

Organizația națională a hoților de prin buzunare și a șuților.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!